Отговори
# 465
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Берен е. В "Спомни си, любима".

# 466
Берен е. В "Спомни си, любима".

Не съм го гледала, но снимките и коментара към тях май не са за Берен , а за актьора който е до нея, а пък аз не го знам кой е Mr. Green

# 467
Джансел Елчин е.

# 468
Привет, сладурки!  Hug Hug Hug
Да ви почерпя с по едно шампанско - днес ми беше първия работен ден на новото място, много съм щастлива!
Скрит текст:
А сега да ви се похваля какви подаръци си имам
от Айрич  Heart Eyes

и от моята щура , любима приятелка за новата ми работа, сложила съм си го на бюрото  hahaha

надявам се, че ще се сетите какво символизира  Joy Joy Joy

# 469
Привет, сладурки!  Hug Hug Hug

надявам се, че ще се сетите какво символизира  Joy Joy Joy

Фенче успех,
Скрит текст:
ами какво символизира - пандата символизира едно природозащитно движение,а в комбинация със снимката, казва - " Спрете, това синеоко недоразумение на майката природа е единствен и уникален по вида си индивид, оля пазете го от недоброжелатели и ромки с черни мисли!"

# 470
 Славенка Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy а бе не е баш това, ама много ми хареса  smile3521 newsm47

# 471
Славенка Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy а бе не е баш това, ама много ми хареса  smile3521 newsm47

Ами освен гледай и не работи друго не ми казва hahaha hahaha

# 472

Ами освен гледай и не работи друго не ми казва hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
На снимката пише Романтична панда - нали така нарече Кузей Джемрето в един бар, това символизира  hahaha

# 473
За Джемрето хич и нямаше да се сетя, а пък чак сега видях какво пише на снимката ooooh!, ама като съм недоскив,но не се давам очилата да стоят за красота ... а Госпожата къде се губи като мен Rolling Eyes

# 474
Добър вечер Heart Eyes Hug

Фенче Heart Eyes Hug, много  успех на новото място и все така да се чувстваш Praynig Много хубави подаръци имаш, за пандата веднага се сетих, защото знам колко ги обичаш като двойка Wink

Ками Hug, споделям впечатленията за финала Peace Сега отворих книгата да си припомня, че бях забравила и там финала е малко по-различен. Той и Бех там е по-различен, според мен там не обичаше Бих. Бих се самоубива сама, Бех бяга, накрая Них е с баща си и според мен не се е омъжила, защото книгата завършва със сцена, тя е с баща си на разходка, мисли си за Бех, но знае, че тези мисли биха убили баща й, иска да забрави и казва, заедно, винаги заедно и в живота и в смъртта...Аз така го разбирам, че е останала с баща си да се утешават взаимно...За Бех нищо не се казва, освен че не говорели за него, няма и финална сцена на гроба на Бих...На мен книгата не ми хареса, имаше много тегави описания на предметите в къщата, което автора използва в синхрон на душевните преживявания на героите, но много скучно ми беше, след като вече бях гледала филма. Съвременната версия повече ми харесва и даже преди да започне КСШ писах, че ако осъвременят историята ще ми хареса повече. Както и да е...Сега се сещам нещо интересно. Първоначално автора е самоубил Бех, но издателите му са го накарали да промени финала, съобразно техните морални разбирания. В романа Бех е много повърхностен и си е заслужавал смъртта, Peace

Светле, мерси за стихотворенията  bouquet Много ми хареса второто, не разбрах от кой е Peace

Айра Heart Eyes Hug, мерси за колажа  bouquet Не знаех, че харесваш конкуренцията Grinning Обикновено феновете на двамата са в конфликт, ако съдя по една друга тема Grinning При теб явно е различно Wink Ама кажи, честно кой харесваш повече Wink Grinning И аз харесвам Чаатай Улусой, но Киво ми е на първо място Simple Smile
Скрит текст:
Тези дни гледах еди сериал с Джейми Дорнан, който много ми хареса. Разгледах му малко снимки и познай на кой ми заприлича Wink

Лека, момичета Heart Eyes Hug Много ми харесва този Кузей Heart Eyes

# 475
Добро утро

Фенче пожелавам ти успех   bouquet  bouquet

http://cadde.milliyet.com.tr/2015/02/10/HaberDetay/2011147/viking-kivanc

# 476
Добро утро ! Hug

Терзи мерси за новината  bouquet, която е много интересна! Киво ще участва в някакъв исторически сериал "Викингите'", коопродукция на Канада, Ирландия, Великобритания и Турция newsm78 И ще заминава все пак за Холивид следващия месец newsm78

Миси Heart Eyes Grinning харесвам конкуренцията в ролята на Керим, ама не харесвам фенките на конкуренцията Mr. Green А на въпроса ти  кой повече- няма нужда да отговарям Laughing Laughing

Хубав ден  bouquet

# 477
Привет и хубав ден Heart Eyes Hug

Айра Heart Eyes Hug, мерси за кафето  bouquet За конкуренцията и аз така мислех, но да питам за всеки случай Laughing

Страхотна новина за Киво, благодаря  bouquet В контакта има кратък превод, от там разбрах, че ще участва в две серии от третия сезон на филма като гост звезда. Френска компания му осигурява ангажимента, затова ще занимава за Холивуд да се подготвя и снима. Дано тази роля му отвори път към световна кариера Praynig Той не, че няма,но по този начин ще излезе от клишето на актьор от турски сериали Peace

Мен ако питат една такава роля ще направи по-голямо впечатление, ама щом е решил да пробива като викинг, ок  Wink Heart Eyes

# 478
Миси Heart Eyes то от викинг се почва Laughing Laughing, ама аз пък такива филми не мога да понасям Tired
Май този сериал го дават по Канал 1(Ками Hug ме светна)

http://bnt.bg/filmi-i-serialii/serijni/vikingite

# 479
Мис, второто е от нашата съфорумка, от която ви пускам тук и други стихове. Невероятна поетеса е тази жена. Ето още едно:

Самота

Говоря си със вятъра, с листата,
със кучето на двора, с есента.
И виртуално гоня самотата,
но път към мене все намира тя.

Отидоха си близките. Останах
като дърво без корени сред път.
Расте по градовете нова смяна-
за тях съм коренът, домът, духът.

Сама ли съм? Или самотна в мрака
когато самотата най тежи.
Когато не очаквам и не чакат
и мен. Общуване ли е кажи

говоренето с вятъра, с листата
и с кучето на двора, с есента.
И все да чувам стъпки пред вратата.
Но няма никой. Идва самота.

Ще я попитам дали може да й пиша името или поне никнейма.

Общи условия

Активация на акаунт