Отговори
# 480
От ЗПлод друга много любима актриса ми е Мадмоазел Дениз .

# 481
Айра Heart Eyes Hug, права си Grinning И като викинг ще го гледаме, но няма нужда да гледаме целия сериал все пак Grinning И аз много, много не харесвам такива филми, зависи кой играе Wink Видях, че трети сезон започват сега да го излъчват в Америка, предполагам че някъде към април, май трябва да имаме нашите серии. Ще следим, какво да се прави Grinning

Светле, мерси за стиха  bouquet И той много добър, макар и тъжен Sad Поздрави я жената Peace

# 482
# 483
Терзи  bouquet
Миси  Heart Eyes и във филм на ужасите  ще го гледаме Mr. Green
Светле Heart Eyes, много е хубаво и... тъжно Sad

малко експериментирах Wink

сега се сетих, че заради лимбата Госпожата Heart Eyes предположи, че ще пуска дълга коса
ама разбира се, викингите са с дълги коси Peace Grinning

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 13:48 от Airra

# 484
  • ... да усещаш мириса на море ...

Актьорът който играе главната роля Травис Фимел (Trvis Fimmel):

Скрит текст:

# 485
А какъв е Къванч в реалния живот ?Изобщо не съм запозната с личния му живот , нито с пикантерии свързани с него ?Изобщо какво пишат за него като човек ?

# 486
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ето ви едно нетъжно:

Момиче

Зряла праскова, мъхеста, сочна,
в летен зной обещаваща хлад.
Виж, ръце се протягат да почнат
твоя сладостен плод да крадат.

А с усмивка една дяволита
ти на всеки сега обеща,
да опита, от теб да опита,
устни-жар да накваси в нощта.

И от тебе мъха ще изтриват,
твойте клонки ще чупят ръце,
ала нейде в голямата нива
от костилката никне дръвце.

Гинка Гарева

Маркрит, ах, този сладък ник! Веднага ми предизвиква слюноотделяне и мерак за тортички Joy
Joy
Къванч е прекрасен и в личния си живот: дързък, весел, забавен, кавалер и приятел, добродушко и  симпатяга. Земен и незвезден, отзивчив и диалогичен, усмихнат и щедър, добър син, добър брат.
А бе хубав е отвсякъде, и отвътре, и отвън, само дето краката му са къси, ама ...карай да върви!
(това е шега, да не вземеш да се вържеш)

Ето ви още едно от нашата съфорумка, Гинка Гарева, разреши ми да и напиша името:

Едно момиче

Едно момиче крачи  в утринта,
мечтите явно бърза да догони,
а то самото е една мечта
като разцъфнали напролет клони.

Пазете се от пътя му сега -
зелена светлина то нека има
да крачи докато не знай тъга,
да стигне докато не дойде зима.

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 15:49 от svetal4o27

# 487
Здравейте!

Още ифо към поста на Терзи

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/paparazzi/28162215.asp

Освен успех, друго няма какво да му пожелая, зависи от него.

Потребител бе попитал какъв е КТ в реалния живот. Едва ли ние като негови почитателки можем да дадем реална представа какъв е, всяка би изказала мнение според нейните предпочитания. Ние виждаме това, което ни представят медиите. Може и да е толкова " бял" колкото ни се иска, да си има и своите черти тип " лошо момче", но за мен си е напълно земен, купонджия, който знае как да се наслаждава на живота, с ясно изразена гражданска позиция. А за професионализма му, то се вижда... Един нормален мъж на 30 и кусур години. Май само в любовта не му върви, или пък вече не....

# 488
# 489
Фенче,  Heart Eyes romantik panda, таби лан  Wink Да ти е на късмет новата страница, на която си отворила.   bouquet

# 490
Добро утро, мили дружки!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Благодаря на всички ви за споделеното, снимките, новинките!   bouquet
Само мога да се радвам за нашия сапфир, ако всичко това е истина, сигурна съм, че ще отнесе всички  Heart Eyes
Краличке  Heart Eyes Hug  love001 благодаря ти, мила моя, дано!  Praynig Хареса ти романтичната панда, нали ?  Joy Joy Joy
Хубав ден, сладурки!  Hug

# 491
Здравейте момичета  Hug Хубав да е денят ви!   bouquet

Любим!  Heart Eyes
Същата девойка  Wink

Искам да се отбележи Къванч/Бехлюл с каква наслада целува Берен/Бихтер  Whistling

# 492
Нови

Берен е отишла да види бебето на Едже Озан Доолу (не знам дали така се пише) в болницата

Феновете на Берен са й изпратили подарък, който тя много е харесала

Къванч http://televizyongazetesi.com/kivanc-tatlitug-unlu-amerikan-dizi … 9023#.VNo_0uasU08

Айрка,  Heart Eyes ако съчетаеш, разбира се, ако имаш време и ти се занимава, Берен/Ямур/Дерин от Intikam и Къванч/Кузей, ще се получи нещо много добро.  Wink   bouquet  Hug Всичките ти колажи са много красиви, затова си мисля, че един такъв, направен от теб, ще е страхотен.  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 12:44 от kralitsata

# 493
Здравейте Hug
Краличке Heart Eyes, мерси! днес си се развихрила, страхотни снимки  bouquet много обичам да те намирам в темата Wink
Имам време (от известно време Confused) и вече ми стана хоби да правя разни красоти с нашите любимци, но нямам снимки на Берен като Ямур така, че може да сложиш някоя Grinning

това ми е от днес Simple Smile

А на Госпожата Heart Eyes съм й сърдита Crossing Arms

# 494
Добро утро. Hug Hug Hug

Скрит текст:

Благодаря ви за споделеното, фотките и новините.   bouquet  bouquet  bouquet  Дано има успех нашето момче, заслужава го. Praynig Praynig Praynig

ФенчеHug успех на новата работа.  bouquet Praynig

Скрит текст:
Викинг Кыванч

Один из самых популярных турецких актеров Кыванч Татлытуг начинает новый этап в своей карьере. Кыванч уже давно завоевал миллионы зрительских сердец благодаря своему таланту и привлекательной внешности. Красавца Кыванча даже западные СМИ неоднократно называли самым ярким актером современных турецких сериалов. Кыванч постоянно занимает верхние строчки в рейтинге самых красивых мужчин турецкого экрана.

Теперь же, похоже, звезда любимого актера разгорится с новой силой. Кыванча Татлытуга пригласили сняться в третьем сезоне культового сериала современности под названием «Vikings». Фильм производства французской кинокомпании CNBC-E уже успел стать супер-популярным проектом.

До этого Кыванч несколько раз посетил Америку. В прессе писали, что актер думает о том, чтобы начать карьеру в Голливуде. Однако, как оказалось, он ездил в США для того, чтобы провести переговоры по поводу его участия в сериале «Vikings». Согласно контракту, Кыванч сыграет в двух сериях третьего сезона сериала. На данном этапе ведется обсуждение деталей договора, а также согласование с актером образа его героя.

vk.com/kivanc_tatlitug   bouquet

Хубав ден.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт