Отговори
# 645
  • ... да усещаш мириса на море ...
Ох, само като я видя и припалвам, значи !  #Cussing out Като се сетя какви натвори във ВЛ, ми иде.... #2gunfire  Тя е много бяла, руса, не знам как ще стои до Киво .

И аз не знам как ще играе турска двойка, пък и Къванч - испански евреин. Рускините нещо са объркали имиграция и емиграция. Всъщност става въпрос за изгонването на евреите от Испания. Явно султан Баязид ги прием в пределите на Османската империя. Това са така наречените сефарадски евреи...

Вилма, която по рождение и произход е германка, миналата година се омъжи за бизнесмена Керем Гьоуюш (Kerem Göğüş) с ислямски сватбен ритуал и прие исляма ...

# 646
Здравейте Hug

Миси Heart Eyes, може да ти пратя подробности на ЛС Laughing
Тара Hug, благодаря за инфото Peace

наградите  на Берен Peace

Heart Eyes

Краличката Heart Eyes пак изчезна newsm78

# 647
Нова снимчица от времето на КСШ, много весела  Simple Smile Познавате всички, нали?  Simple Smile

# 648
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Страхотни сте, мили мои!
Колко много информация, колко много прекрасна "фенщина"!
И колко финес в постовете ви...
Няма груби каруцарски заяждания, затова ви обичам.
 Hug

Тази Вилма е  голяма мотовилка, и  аз не я харесвам. Типична, банална англосаксонска хубавица, като сладникава картичка от миналия век. Не вярвам някой режисьор да реши да я "чифтоса" с нашия човек, чак толкова да няма око за патрньорство...не ми се вижда вероятно.

Нещо се заяждал учиндолския умник с наш Киво ли? И за какво?

Тия дни сайтът е просто отблъскващ - тромав, нахално рекламиращ и ми се отщя да влизам. Но днес е малко по-добре.

Айрич, сега виждам прекрасния колаж - много ми е приятно да ги видя двамата един до друг усмихнати и сияещи, пък макар и да е фалшиво. То и без това киното е илюзия... Една повече или по-малко няма да навреди...

# 649
Привет, момичета Heart Eyes Hug

Да си припомним как стоят един до друг Киво и Вилма Simple Smile

Феновете не спират да творят. Ето две актриси, с които Киво евентуално би си подхождал Simple Smile
Серенай Саръкая

Джансу Дере

Сравняват го и с Чаатай Улусой Heart Eyes

Една новина, която намерих и за Берен. Щяла да забременява инвитро Peace
http://www.ensonhaber.com/beren-saat-tup-bebek-tedavisine-basladi-2015-02-24.html

Айра Heart Eyes Hug, и Берен е много талантлива, и на нея още награди и предстоят Heart Eyes Явно първо иска да се порадва на майчинството Peace
Скрит текст:
Прати ми да видя какви ги творят Grinning Може и на мен да ми дойде музата hahaha hahaha hahaha

Светле,  на 42 страница има линк със скеча на Слави  Peace Опитва се да се прави на интересен Grinning

Прочетох, че другият Къванч имал РД днес, ставал на 40 години, ами честит да е Heart Eyes

И ние си имаме вече божество, благодарение на рускините от контакта Heart Eyes Grinning

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 18:09 от Miss60

# 650
Хай, дружки!  Hug Hug Hug
Миси  Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy

само не и тази Серенай ... такова безлично и бозаво същество скоро не бях виждала ... не, че ако му я изберат за партньорка, няма да го гледам, де  hahaha
намерили пък и с кого да го сравняват Киво ... с Чачо, който е заприличал на прасок в последно време, а е толкова млад ... та той е по-малък от малкия ми син, а прилича на трийсет и кусур годишен чичка ...дано влезе във форма, че ще си изгуби фенките  Laughing Аз не съм от тях, де  Mr. Green
Светле, Айри, Вале, Таралежка  Heart Eyes Hug
Радвам се за Берен, но защо пък инвитро  newsm78
А другия Киво не знаех, че е толкова по-голям от сапфира ... да е жив и здрав, много са ми симпатични със Седефче ...

# 651
Светле Heart Eyes радвам се, че ни се радваш Wink
Миси Heart EyesФенче Heart Eyes

още една с Вилма Peace ами ужасно стои до него...

Да е жив и здрав  Къванч К.!
и аз не знаех, че им е толкова голяма разликата Confused

много готин Киво с туй якенце Heart Eyes

# 652
Фенче Heart Eyes Hug, Серенай по-добре от тази Вилма според мен Peace Аз я гледам сега в Прилив/Отлив малко лигава история са с Чаатай, но зависи от сюжета Peace Мисля, че ще се справи с ролята, ако се наложи, не е лоша актриса, има къде, къде по-зле Peace
За Чаатай съм съгласна Simple Smile Мен започна да ме губи, в АФК беше по-добре на външен вид Heart Eyes Ама, то от Еджето какво да очакваш, най-много и него да провали hahaha hahaha hahaha
За Берен, сигурно имат проблем с Кенан, та затова Peace Четох, че  Йоланте и тя забременяла инвитро Peace
Айра Heart Eyes Hug, нищо не казваш за нашето божество Joy Joy Joy

# 653
Айрче  Heart Eyes тук Вилма е по-симпатична отколкото на предишните снимки  Laughing
Миси  Heart Eyes аз не я знам каква е като актриса, но никак не ми хареса в МАВИ ... много ми е бозава някаква ... Някои пък много я харесват ... въпрос на вкус  Laughing Чаги няма как да го провали Еджето, от него си зависи ... ролята му ли изисква да е толкова дебел и рошав  newsm78 Доколкото знам, сериалът е римейк на ОК - там Райън не беше такъв, доколкото си спомням.
Стискам палци на Берен , дано всичко е наред!  Peace
А колкото до нашето божество ... смях се със сълзи  Laughing Все бях виждала , ама чак пък толкова  Joy Joy Joy той се е възвисил в небето  newsm47

# 654
Миси, забравих да го отбележа Laughing
ей го още един негов облик Grinning
да  покажем, че може и да се бъзикаме с него, не пеем само дитирамби Mr. Green

Чачко, според  мен изглежда грозноватичък в ПО и защото много гладка го бръснат, на него не му отива така, както и на много малко мъже според мен Mr. Green

Фенче, сега ще ти пратя на ЛС нещо още по смешно Peace

# 655
Айрка,  Heart Eyes ето ме  wavey Радвам се, че се сещаш за мен.   bouquet Отново си направила красив колж с Киво и Берен- родени един за друг по визия, за характер няма да пиша, защото нико от нас не ги познава лично.   Wink

Миси,  Heart Eyes благодаря за новините за Берен, Айрич и на теб- за наградите.

Замислих се с коя визия ми харесва най-много Киво иииии Определено отговора е Кузей ( не само повизия, а и по характер- него вече го познаваме  Whistling ) В тази насока слагам Серенай Саръкая до него иииии си пасват перфектно.  Peace Вилма е като кукла, Барби отвсякъде.   Peace

Това актьорството е голяма работа! Да целуваш нежно и да убедиш драгия зрител в силата на любовта ти към жената на един от най-добрите ти приятели... трябва да си роден да бъдеш актьор.  Peace

Чаги е сладур. На мен си ми харесва. Видяхме, че когато трябва, може да има тяло-перфе.  Whistling Тупи  Heart Eyes знае в кой момент ми харесва много.  Wink

Съжалявам че не мога да изкажа мнение по въпроса с нападките, но аз си имам принципи, които стриктно спазвам.  Peace

# 656
Айрич  Heart Eyes ама на нашето божество  Laughing и гладко избръснат му отива  newsm44 Ми кЪ, като е толкова красиво ...

но е по-секси с ей с такава брада  Heart Eyes

Краличке  Heart Eyes Hug wavey

# 657
Това за Берен да не е във връзка с филма, който снима - "9 месеца"?

Или е лично?

# 658
Това за Берен да не е във връзка с филма, който снима - "9 месеца"?

Или е лично?

Вале  Heart Eyes Hug wavey нямам идея, наистина ... предпочитам да е за филма, не за нея лично  Peace

# 659
Добра вечер, дружки !  Hug Много се радвам, че ви заварвам в добро настроение и има толкова нови и интересни споделени мнения в темата !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Светле,  Heart Eyes и аз много те обичам и ми липсваш тук, затова много се радвам, когато намериш време и хвърлиш по едно око и някоя приказка в темата !   bouquet

Миси,  Heart Eyes направо ме разби с този колаж !  Joy Joy Joy В такива моменти винаги се сещам за лафа на Снежка Heart Eyes, че подругите са прекалили с водката !  Joy Joy Joy
Скрит текст:
Този колаж ми припомни едно друго недоразумение от преди време, дело на една много сведуща по всички въпроси, особено тези, касаещи Къванч Laughing, съфорумка, която го беше изпедепсала с християнски символи около него, една отрязана глава в ръце.....изобщо  Sick Проста да падлудейш !  Joy Joy Joy

Гледам спрягате “подходящи “ партньорки за наш левент. Wink
Аз не харесвам нито една от трите - Вилма вече коментирах, Серенай и на мен ми е много бозава, а за Джансу .... smile3505 още от Езел не ми хареса и туй то ! Заради нея не загледах и “Съла“- до този висок , хубав мъж направо ме е яд да я гледам !  Crossing Arms / в тази връзка да попитам, ако някой следи сериала - къде се развива действието ?/

Ама, която и да е, щом е с нашето момче, ще я гледаме, къде ще вървим !  Laughing На мен, например, ми харесва как стоят един до друг с Туба . Peace Аз нея не съм я гледала никъде, освен в рекламите с Киво, гледам, че сега го разпъват на кръст момето ooooh!, ама като се е хванала на хорото....

Аз малко се притесних за новините около Берен и майчинството - дано да става дума за новия и филм, както е предположила Валето Hug, дай Боже да си имат живо и здраво детенце !  Praynig Praynig Praynig

Да е жив и здрав и Къванч Казабълъ !   bouquet Много се радвам, че до наш левент има такъв приятел като него, много се подкрепят винаги, а и със Седеф са страхотно семейство - да има Къванч пример !  Wink

Терзи,  Heart Eyes благодаря за снимката !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт