лутах се, лутах, накрая спрях една майка с бебе и я питах направо
Страхотна новина
Да ти е жива и здрава малката Наталия
, много много да ви радва, да расте здрава и щастлива и нека бъде НАЙ-ПРЕКРАСНАТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА И ТАТИ! Честито и на новия татко!
но съм сигурна че всичко може да се изтърпи в името на малките сладурки и сладурчовци
. Разкажи подробности! Сигурна съм че ще бъде безкрайно интересно не само за мен. Пиши как е бебка и ти как се чувстваш!
Какво ви говори това
Bremennostta mi q sledeshe Hadjiradev v Aura-ta,a posle izbqgah da rajdam v Sofiq v maichin dom,zastoto i az bqh se naslushala na ujasii za tarnovskata bolnica,a za nashata v G.O i ne pomislih
Vярно цхе са специалисти и ако стане напечено,ще овладеят положението,ама пак се държат с родилките не като с хора,а
Отказваха да правят тоалет на раните,не обясняваха нищо и все за нещо бяха сърдити.Нямах търпение да си тръгна!
. Та той е известен като много добър лекар, но е вярно че има и много противоречиви отзиви за него. Аз лично съм избрала той да следи бременността ми и мисля да му се доверя! Много се надявам да не се наложи секцио, защото доколкото знам не му е привърженик.