Привет на бъдещите и настоящи мами от Велико Търново

• 18 444
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Трябва да има много "смели" жени, за да се обърнат към "д-р" Хаджирадев!!! #2gunfire

# 211
Цитат на: krasi
Трябва да има много "смели" жени, за да се обърнат към "д-р" Хаджирадев!!! #2gunfire

Ами нали това казвам има доволни има и недоволни от него,както и при други гинеколози Rolling Eyes
Аз ли4но опит нямам,това,което казвам съм го 4увала от приятелки.

# 212
Да,за  Хаджирадев съм чувала всякакви отзиви, то май зависи в какво настроение е всеки път.Преди години ходих при д-р Цочева, но не мога сега да преценя как работи.Някой има ли впечатления от нея, чух,че и пари искала.Или за д-р Пеев, преди няколко седмици ходих на един преглед при него, но останах с малко противоречиви впечатления.Искам не искам, ще раждам в Търново и трябва да измисля при кого да бъда, затова дано знаете нещо по въпроса.

# 213
Пеев е много добър д-р, но е по-възрастен и според мен е зависим от големите акули-Ковачев, Хаджирадев, Йорданов. Може би трябва да се говори предварително с Пеев, защото винаги пита на кого си пациент. Иначе от всички хиени той наи-става!!!

# 214
  • Велико Търново
При Пеев раждах преди 10 години , но сега не посмях - вече е възрастен , от  разпитване и проучване преди раждането миналата година си бях избрала д-р Цочева с нагласата, че ще плащам.
В края на краищата се разколебах и ходих да раждам във Варна,където всичко мина перфектно.

# 215
  • София/Велико Търново
Аз лично съм много доволна от д-р Хаджирадев - и от консултацията и от раждонето! По време на престоя ми в родилното той почти непрекъснато беше там - и денем и нощем, а родилното по това време беше пълно с родилки. Не знам кога спи този човек  Shocked

# 216
  • София/Велико Търново
Цитат на: kozlyo
Никой ли не иска да сподели при кой педиатър е и има ли добри отзиви за него?Аз съм записала бебка при д-р Полендакова.
А бебчетата извеждате ли ги?Всички Търновски мами май са от кв.Триъгълника.

Ние също сме при д-р Полендакова, но сме имали само една среща досега и чесно казано все още нямам впечатления, но ми се стори добра или поне се надявам че е така  Simple Smile А ти какво ще кажеш за нея - доволни ли сте?

Нашия бебок го идведохме за пръв път вчера - на 2 седмици в парка на Триъгълника  Grinning

# 217
Да,доволна съм от д-р Полендакова,макар 4е сама се оправям с бебешките неразположения(да чукна на дърво да няма такива) Praynig
И от Хаджирадев съм доволна,наистина е голям работохолик-няма какво да се заблуждаваме-ясно е,че е най-добрия гинеколог в Търново.

# 218
здравейте! аз пак забегнах във Варна за седмица, вчера се върнах и гледам, че доста съм изпуснала - много активни сте били:)
Валка, да ти е жив и здрав Благовест и много да те слушка! Сигурна съм, че ще е готин, защото сме от една зодия:)

Момичета, хайде, да си направим една среща (аз все пропускам) на кафето в Триъгълника тия дни, времето е чудесно!

# 219
Къде си правите срещите,това кафе на парка ли, с бебешките люлки?

# 220
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Кажете дата,час? Coffee

# 221
  • София/Велико Търново
Аз съм ЗА !!! Grinning

# 222
За срещата: на вас следобяд или сутрин ви е по-удобно? Аз лично предпочитам след 15ч, че е много топло преди това. Ако е хубаво времето, може примерно в петък (вдругиден), какво ще кажете?
Тъкмо ще се запознаем с Благовест на Валка:)

# 223
Здравейте мами от ВТ!
пусто, 4ак сега виждам тази тема  doh
ами и аз съм от ВТ, живеем на Пишмана. убедена съм, че може би сме се виждали с повечето от вас. Аз съм за среща, но ми е малко трудно защото ходим на ясла и ни е удобно само вечер сле 6 да слизаме в града. Но .... когато има желание всичко е възможно. ще следя темата за да разбера дали ще се организирате скоро Simple Smile

# 224
  • София/Велико Търново
За срещата става следобяда, но за съжаление в петък времето ще е лошо  Sad  
Но ако пък метереолозите /или както там се пише/ са сбъркали - ние сме на линия  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт