10-дневна детоксикация със зелени смутита

• 85 293
  • 512
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Благодаря за отговора Фея Кръстница, само да ми мине настинката и започвам, че сега още нямам сили да отида до магазина.

Успех на всички!

# 106
Хайде втори ден  Party
Ужасна вкусотия е днешното смути, много ми харесва. Разделих си го на три части- получи ми се 1,5 л  Peace

# 107
  • UK
Добро утро! Прекрасно смути и днес! Замених ягодите с малини Heart Eyes (имах малини във фризера, а те са ми любимият плод и просто не устоях!)

# 108
Моето прегрешение е плодовата салата, която тя направи в моя чест и я уважих Simple Smile
Че как ще е прегрешение?! Да не си омела цяло пиле? Плодове са това. Всичко е в норма.

Дези, аз си тренирам и определено ми трябва протеина. Днес бях на табата (45 мин, в клуба) и не усетих никаква слабост. Преди тренировката изпих 1/2 видна чаша смути обаче.

Дрийми, много ме кефи как си надписала бутилките   bouquet На мен ми се получават по 2 литра по рецептата. Изобщо не изпитвам грам глад.

Две снимки, за цвят:

# 109
Има ли друг с главоболие освен мен? Две не виждам, чак ми се повдига. Не стигнах до тренировка, права не мога да стоя. Вирус ли е? От спирането на кафето? Дори не се сещам за него да си призная, хич не ми липсва....

Фея, вярвам, че ти трябва протеина. Моят е неподходящ за начинанието.

# 110
Дези, нормално е да имаш главоболие. Появява се обикновено през първите 4 дни и е признак на детоксикация. Ако си пиела по много кафе, това също е фактор. Пробвай да изпиеш една голяма чаша чай и да вземеш топъл душ.

За мен вчерашният следобед между 14:00 и 16:00 беше труден без кафе. Ако съм вкъщи ще полегна, но в офиса няма как. Снощи легнах по-рано (22:30) в опит да улесня нещата днес, пък да видим.

# 111
Днешното смути е супер вкусно  Heart Eyes

Дези, и аз мисля, че е от липсата на кафе!

Днес не ми е студено, Фея, това определено е от мразовитите температури!  Аз и лятото стоя с жилетка на работата  Wink

Опитвам се и аз да спя повече, но пусто 24 часа на ден не ми стигат ...

Аталанта какво прегрешение  Hug

# 112
Приемате ли нови членове... Частичен детокс за сега, което ще рече сутрин зелено смути, обяд зелена салата... Вечер пак на салата. Като успея да спра кафето ще е на пълен детокс. Само дето подсладители и плодове не използвам, проблеми с плодовата захар, кейл и подобни също не. Всичко др от градината (имам щастието да живея на топло и да имам градина)

# 113
Титина, радвам се да те видя тук!

Винаги съм изпитвала уважение към хората, които си отглеждат сами плодове и зеленчуци. Аз съм като сланА - попарвам всяко растение, поверено на моите грижи.

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 02:33 от Фея Кръстница

# 114
Не е за уважение.....просто контрол върху произхода, а и ги гледам на собствена почва (компостиране)

# 115
Аз нямам проблеми като главоболия, но пък вчера ядох ненакиснати ядки и днес ми се отрази на корема- не можах да ходя до тоалетната като хората..
Иначе си спретнах днешното и е ужасно вкусно.
Скрит текст:
Имам въпрос : има ли ограничение в количеството на ядките ? И до към 20 ли трябва да е последното хранене?
И някой знае ли откъде мога да си взема конопен протеин? Аз си тренирам всеки ден - засега не усещам някакво изтощение или отпадналост, но имам нужда от протеин със сигурност  Peace

# 116
  • UK
Дилянка, от някой голям магазин за добавки (за да има избор), от някой био здравословен магазин или поръчай от ЗОЯ БГ. Simple Smile Peace

Даааа, и днес е вкусотия. Но мен може би ден 1 ми е фаворит за сега! Crazy

# 117
Взех си, сега ще си го добавя към остатъка за днес

# 118
Ух, Дилянка  Hug Поне си си научила урока.

И на мен ми харесва днешното смути. И на цвят, и на вкус.

За снак съм взела карфиол, целина, сурова царевица и ядки.

Бях на клубна тренировка тази сутрин - 45 мин TRX. Инструкторката беше подготвила много добра комбинация от силови и кардио. Изобщо не усещам слабост.

След тренировката масажистка ми направи професионално разтягане. За да подсиля ефекта на детокс, постоях и в сауната.

Само сетивата ми са малко обострени и най-вече обонянието. Обичам солени неща и всяка миризма на солено ястие сега ме удря право в слюнчените жлези.

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 16:06 от Фея Кръстница

# 119
Фея, по колко време си киснеш ядките и на какви залагаш? И аз съм си взела целина и сега ще си хапна, иначе ядох бразилски орех днес, много обичам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт