10-дневна детоксикация със зелени смутита

• 85 297
  • 512
  •   1
Отговори
# 90
Освен,че няма разнообразие тук  през този сезон цените са ShockedЗа цената на връзка органик кейл,тук може да си купиш рехава връзка магданоз. Simple SmileНищо не е 0,40лв за магданоза,но като сложиш 3,99кинта за 250гр.бейби спанак идва нанагорно.

# 91
Magnifique,много благодаря за инфото. Hug  bouquet HugА тема за януарския детокс на"Здравей"има ли тук?
Успех на всички утре,които започват със зелените смутита! Peace

# 92
Дилянка, и аз така - двойно количество, но за ММ и мен.

Смених детокс чая, защото този на Майти Лийф съдържа мента, към която ММ е алергичен. На снимката ги няма протеина, смляното ленено семе, замразените ягоди, мангото и ядките защото нямаше място. Доматките, морковите и целината ще са част от снака.

Аталанта, разкош! Коя верига е това?

# 93
Здравейте и от мен!

Аталанта, наистина, коя е веригата?

Аз щях да започна смутитата от 1 януари, но по ред причини, ще е от утре.

Хубав да ви е денят!

# 94
Юхуу, първи ден- измерихте ли се преди старта, аз да  Peace
Направих смутитата за мен и мама и е ужасно вкусно, нямам нужда от никакви подсладители. Чай ще пия от джинджифил  Peace
Ето и снимка: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/ … 726c5a06ff37c3a82

# 95
  • Пловдив
Здравейте момичета,

интересува ме дали ако започна тази детоксикация ще мога да продължа със спининга  newsm78

Случвало ми се е да ходя на спининг, след като през деня съм яла само салати и плодове, и честно казано вечерта нямах никаква енергия, дори ми стана леко лошо по време на тренировката.

Предполагам смутитата дават повече енергия, но някой ако спортува и е изпробвал вече диетата, ще съм благодарна да изкаже мнение.

Смятам да направя тази 10 дневна детоксикация преди да започна 90 дневната диета, тъй като имам малко мазнини за чистене.

Все пак трябва да дам шанс на мускулите, които направих със спининг, да се покажат... тъй като сега са скрити изпод мазнинките, които направих по празниците  Mr. Green

Успех на всички!

# 96
# 97
  • UK
Момичета, страхотен първи ден със страхотно смути! Simple Smile
Любопитно ми е колко милилитра ви излезе една доза? На мен ми излезе 1200, но ползвах чаша 200 мл?! Утре мисля да ползвам по-голяма чаша за мярка 250 мл?
Вкусен и детоксикиращ ден за всички! Heart Eyes

# 98
  • У дома
Дилянка, разкошно смуди! И на мен ми е сладичко, ако сложа ябълка.

Тази сутрин се събудих с разтроен стомах, до сега бях на вода, но ще врътна едно зелено смуди за тонус.

Тази верига е Капутос - http://caputomarkets.com/ Много разумни цени, стоки от цял свят, вкл. български продукти.

# 99
След Дилянка и аз да покажа моето смути, също без стевия:

Shellia, ще можеш, но непременно добавяй (растителен) протеин на прах и си прави междинни хранения със зеленчуци, плодове, сурови (киснати) ядки. Пий много вода. Аз ще продължа да тренирам.

Аталанта, надявам се, че вече си добре. 

Не се мерих преди старта, защото целта ми не е отслабване.

# 100
Аз също не искам да свалям и ще продължа да тренирам. Но не взимам никакъв протеин, Фея какво ще ми препоръчаш? И също така снака задължителен ли е или е само ако това не ни е достатъчно?

# 101
Днешното смути е доста вкусно  Heart Eyes И аз не добавях стевия. 

Засега се чувствам добре, не съм гладна, не съм се мерила, защото и аз не целя да отслабвам.  Забелязвам, че ми е студено, но дали това се дължи на смутито или на минусовите температури навън е друг въпрос  newsm78  Продължавам да тренирам и аз.

Аталанта, красота  Peace Ние нямаме такава верига.  Аз пазарувам в една друга местна верига и понякога в "Whole Paycheck"  Peace

Ех, така ви завиждам, че сте успели да навиете ближните си за детокса ... аз исках да убедя майка ми, но тя не пожела, а има нужда ... Може би утре ще я навия Wink

А, погледнах и програмата на Здравей, хареса ми, но трябва да се правят различни смутита за закуска и после за обяд, а аз нямам възможност на работа да правя смути (или по-скоро не съм пожелала, мога да си донеса блендър и няма никакъв проблем да си правя смутита  Wink)

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 00:40 от Анонимен

# 102
Дилянка, снакът е нужен, за да поддържа високия метаболизъм. Иначе тялото ще изпадне в режим на презапасяване и след детокса ще стане страшно. Не трябва са има нито минута, в която да изпитваме глад. Целта на тези 10 дни е прочистване. Горенето на излишни мазнини е бонус.

Аз ползвам соев протеин на GMC. Има и други растителни, но соята е с естествен пълен спектър от аминокиселини.

Мама Мил, на мен по принцип ми е студено в офиса. Държат някакви люти (за мен) температури от 18-20оС. Като седиш по цял ден няма как да не ти е студено.

# 103
  • У дома
Ох, соята е много вредна за мен, но имам конопен, демек растителен протеин. Днес и аз, и малката не сложихме протеин, утре ще добавя. Тя е на 10, та не съм супер стриктна с нея. Моето прегрешение е плодовата салата, която тя направи в моя чест и я уважих Simple Smile

# 104
Привет и успешен втори ден ни желая!

Не изпитвам никакъв глад, смутитата ми държат 4-5 часа, хапнах и шепа ядки.
Протеин не слагам, моят е казеин комплекс и не става. Смятам да продължавам с тренировките обаче, ако съм с по-малко енергия ще го преживея.

Общи условия

Активация на акаунт