10-дневна детоксикация със зелени смутита

• 85 291
  • 512
  •   1
Отговори
# 135
Дилянка, твоето е станало много различно на цвят. Красота! Ето го моето. И на мен ми е много вкусно. Това е първата рецепта без ябълки.

# 136
ЗАписвам се в темата и отивам да я чета.    Grinning

# 137
Ами защото посмених съставките Simple Smile

# 138
  • UK
Аз днес правих рецептата от ден 8, защото се оказа че не ми стига спанакът, а в ден 8 е микс спанак и кейл.
Утре ще правя ден 5 и нямам търпение, защото съм сигурна, че без ябълки ще ми стане мега фаворитско смути! Simple Smile

# 139
И моето смути днес беше различно от рецептата, защото нямам праскови и реших да импровизирам.
Сложих две щедри шепи смес манголд-спанак-рукола, чепка грозде, 2 чаши ананас и 1 банан. Получи се любимият ми ябълково зелен цвят, а на вкус беше разкош. Heart Eyes
Като го напрявя пак ще го снимам.

# 140
Днешното смути наистина е много вкусно  Heart Eyes  Моето е по-тъмно от това на Дилянка, предполагам заради боровинките.  Получи ми се супер гъсто явно не съм нагласила пропорциите много добре.   Фея, и аз инстинктивно посегнах към ябълките днес преди да прочета рецептата.

Иначе засега детокса при мен върви добре.  Ден 3 ми беше леко отпаднало по време на тренировките (иначе си  бях ОК през деня), но мисля, че това беше защото не се бях наспала добре.  В събота и неделя сме извън града и мисля какво да правя ... май ще си нося блендера с мен + продуктите  Rolling Eyes

Мисля, че навих майка ми да пробва детокса другата седмица ... а дано  Wink

# 141
Здравейте, поздравления за хубаво оформената тема. Имам въпрос относно Блендера на Blendtec. От колко време го ползва Фея? Благодаря предварително.

# 142
Утре и аз смятам да си направя едно импровизирано зелено смути.
Мисля да комбинирам тези продукти - замразен спанак, киви и портокал. Смятам, че ще се получи вкусно, макар и малко по-кисело на вкус Grinning.

Фея, имам един въпрос.
От лятото държа в камерата на хладилника замразени банани (за сладолед). Дали мога да ги ползвам сега за смути? Имаш ли представа дали имат някакъв срок на годност в замразен вид?
Определено не ми се яде сладолед в този студ, та дори мислех да ги изхвърля.

# 143
Ами защото посмених съставките Simple Smile
Знам, знам. Ама е много красиво.

Мама Мил, моето винаги е по-светло от вашето заради протеина. Ти нали не добавяш? Много ще се радвам, ако майка ти наистина направи детокса.

Имам въпрос относно Блендера на Blendtec. От колко време го ползва Фея?
Вече близо 2 години, поне по веднъж на ден, но обикновено по 2 пъти. Правила съм и правя в него каквото се сетиш: разбити яйца, сокове, супи, сладоледи, смутита, растително "желе" от ирландски мъх (не съм сигурна, че е така на български), кремове, растителни масла, пастети, затоплям напитки... Страхотна машина. Ползвала съм и Витамикс. Блендтек е в пъти по-добър според мен.

Фея, имам един въпрос.
От лятото държа в камерата на хладилника замразени банани (за сладолед). Дали мога да ги ползвам сега за смути? Имаш ли представа дали имат някакъв срок на годност в замразен вид?
Определено не ми се яде сладолед в този студ, та дори мислех да ги изхвърля.
Laughing И аз това правих на два пъти. Нищо им няма на бананите, щом са от лятото.

# 144
Фея, много съм задължена за изчерпателния отговор. И аз не знам на български много от продуктите, за жалост. Скоро ще се присъединя и аз към смудитата. Много се колебаех между Vitamix и Blendtec. Vitamix имат много добри отзиви, но не ми харесват визуално. Моят блендер предаде Богу дух по Коледа. Black&Decker беше. Стъклена кана, много си го обичах. Но не издържа на моите експерименти.

Успех на всички!

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 04:08 от онда

# 145
Онда, за да те улесня още повече, ще ти кажа защо предпочитам Блендек пред Витамикс.

Скрит текст:
1. Ножът на Витамикс е подострен. При положение, че в дома има ми малки деца, предпочитам тъпия нож на Блендтек.
2. Основата на Витамикс е малко по-тежка, а каната му е по-висока. Това го прави по-труден за пренасяне. Блендтек е с малко по-лека основа и по-ниска кана, което го прави по-преносим, когато се тръгне в отпуск (да, нося блендера с нас по време на лятната отпуска; няма по-мултифункционален уред)
3. Контролът на Витамикс е много измислен. Имаш три копчета, трябва да включваш и да връткаш. А при Блендтек копчетата са с картинки, което го прави лесен за употреба от деца и по-върастни хора (напр. майка ми, която е скарана с техниката)
4. Каната на Витамикс предполага употребата на бутало - а-а-а-а-а-адски дразнещо. Блендтек имат Уайлд Сайд кана, на която нищо не се опъва. Имат и малката Туистър кана, в която правенето на масла, сладоледи и пр. е песен.
5. Моторът на Витамикс е 1380 вата, а на Блендтек - 1560.
6. Гаранцията на Витамикс е 7 години. На Блендтек е 8 години - най-добрата в бранша. Говорила съм два пъти и с клиентските услуги на Блендтек във връзка с каните - изключителен професионализъм, отзивчивост и внимание към клиента.

Laughing Човек би казал, че работя за Блендтек. Ама не е така. Просто имам база за сравнение.

Повечето хора държат на Витамикс, защото е по-разпространената марка. Точно както повечето хора държат на Ескалибур дехидраторите, а за мен Седоната са по-добри.

# 146
Фея, благодаря за отговора. Бананите ще бъдат оползотворени, макар и не на сладолед Grinning.

# 147
Юхууу, днешното смути ми е тотален фаворит (разбира се, че го попромених, защото няма всички продукти на пазара)
Та: маруля, рукола и магданоз за зеленийка + банани, ягоди и ананас. Добавих лененото семе и конопения протеин и се получи невероятно. Ето и снимка

# 148
Днешното смути е фантастично! Heart Eyes Вече правя и втора доза (по-малка) за големия ми син и ММ. Много се радвам, че малчугана налита на смутита.

Дребното вчера взе да ме разпитва защо не ям друго, интересно му стана, и каза, че вече няма да яде захар. Любопитно ми е дали го мисли сериозно. Много обича сладолед и искам да се науча да правя домашен.

# 149
  • UK
Аз днес съм на смутито от вчера, че нали вчера правих от ден 8 - леле, страхотно е! А пък като прочетох рецептата от това, което вие пиете днес - уау! Страхотно! ден 5 и ден 6 определено най-добрите рецепти досега!

Фея,  Hug Hug Hug 

защо предпочитам Блендек пред Витамикс.

Скрит текст:
1. Ножът на Витамикс е подострен. При положение, че в дома има ми малки деца, предпочитам тъпия нож на Блендтек.
2. Основата на Витамикс е малко по-тежка, а каната му е по-висока. Това го прави по-труден за пренасяне. Блендтек е с малко по-лека основа и по-ниска кана, което го прави по-преносим, когато се тръгне в отпуск (да, нося блендера с нас по време на лятната отпуска; няма по-мултифункционален уред)
3. Контролът на Витамикс е много измислен. Имаш три копчета, трябва да включваш и да връткаш. А при Блендтек копчетата са с картинки, което го прави лесен за употреба от деца и по-върастни хора (напр. майка ми, която е скарана с техниката)
4. Каната на Витамикс предполага употребата на бутало - а-а-а-а-а-адски дразнещо. Блендтек имат Уайлд Сайд кана, на която нищо не се опъва. Имат и малката Туистър кана, в която правенето на масла, сладоледи и пр. е песен.
5. Моторът на Витамикс е 1380 вата, а на Блендтек - 1560.
6. Гаранцията на Витамикс е 7 години. На Блендтек е 8 години - най-добрата в бранша. Говорила съм два пъти и с клиентските услуги на Блендтек във връзка с каните - изключителен професионализъм, отзивчивост и внимание към клиента.

Laughing Човек би казал, че работя за Блендтек. Ама не е така. Просто имам база за сравнение.

Повечето хора държат на Витамикс, защото е по-разпространената марка. Точно както повечето хора държат на Ескалибур дехидраторите, а за мен Седоната са по-добри.

smile3501  Голяма съм ти фенка, да знаеш!!!

Общи условия

Активация на акаунт