10-дневна детоксикация със зелени смутита

• 85 289
  • 512
  •   1
Отговори
# 150
  • UK
Чета ви редовно и ми се допи смути и на мен. Сега ходихме до една ферма и накупих всякакви зеленчуци и зелении и спретнах едно - излезе доста голямо количество. Кейл, ябълка и банан - не е феноменално на вкус, но пък е супер полезно. Мисля тези дни и аз да включвам по едно смути към храната, продукти имам бол, със сигурност ще ми е само от полза. Даже привлякох към каузата и моя приятел.  Peace

# 151
ДриймиHug

Льоли, здравей и тук! Извън детокса можеш да слагаш портокалов сок на зеленото смути. Става великолепно.

Дилянка, чудесни кадри   bouquet

Аз преди малко се събудих (много е хубаво да са ти по-големшки децата), така че още не съм направила днешното смути. Ще докладвам.

# 152
  • UK
Фея, много хубава идея ми даваш за портокаловия сок! Ще изцедя малко портокал и ще прибавя следващия път, благодаря ти! Hug

# 153
  • UK
Льоли, добре дошла и тук!

Все се каня да кача тази любима моя снимка на формулата на зеленото смути!
Това за новодошлите в света на смутитата! Peace

# 154
Мммм, че е вкусно днешното смути! Ананасът прави чудеса.

# 155
Следя ви Момичета! Винаги след тренировка си правя смути и покрай вас започнах да експериментирам повече.  Hug

# 156
Вижте с какво се изглезих днес, без да излизам от нормата: суров малинов сладолед със соев протеин (това е истинският, естествен цвят).

# 157
Ох и днес си облизах пръстите- много е вкусно  Party

Фея, как го направи- сподели Simple Smile) Peace

# 158
  • UK
И аз днес съм във възторг от 'ананасовото спаначено бананово прасковено смути'!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Фея, разби не със цвят! bowuu   

# 159
Днешното смути е много яко!

Дилянка, замразен банан, замразени малини (и двете на око), мерителна лъжичка соев протеин (без оцветители). Прекарах всичко през Туистър каната на блендера и готово.

# 160
Смутито днес е със страхотен цвят - тъмно лилав, биещ леко към кафяво. Чак децата ми се впечатлиха. На вкус също е чудесно.

Белите ли ябълките? А какво хапвате за снак?

# 161
Много е вкусно, да  Peace
Аз днес хапнах целина между закуската и обяда, а след малко ще хапвам кашу. Ами ти, Фея?

# 162
Дилянка, имам морков, ядки, семки, круша.

# 163
От днес и аз на пълен детокс....и 4 дни без кафе  Mr. Green

# 164
Моето днешно смути беше кафеникаво-лилаво, с леко блатен оттенък, май сложих повече зелении. Не ми пречеше, много беше вкусно, но синът ми не го отрази.
Утре дано има по-добър вид.

Тези дни хапвам орехи за снак, също рукола с лимон. Точно на това налитам и ми е добре.
И разбира се, Ащанга с пълна сила.

Титина, успех!

Общи условия

Активация на акаунт