10-дневна детоксикация със зелени смутита

• 85 287
  • 512
  •   1
Отговори
# 165
От днес и аз на пълен детокс....и 4 дни без кафе  Mr. Green
Браво!

ДезиLaughing

# 166
Тюх, пиша след себе си...

Това е смутито ми от деветия ден.

Правих и 45-минутна табата тренировка сутринта.

# 167
Юхууу, последен ден, момичета  Peace Как се чувствате? Аз се чувствам чудесно Simple Smile))
Днес импровизирах със съставките - 3 шепи спанак, 1/2 ч.ч ягоди, 1 1/2 ч.ч ананас и 2 бананчета. Получи се страхотно   Party

# 168
Дилянка, чувствам се страхотно. През цялото време не усетих слабост, нямаше чувство за глад. Единственото, което ми липсваше, беше сол, но веднъж дневно хапвах и няколко посолени доматчета за снак.

Ден десети!

Утре внимателно със захранването, нали?

Отивам на тренировка - TRX за днес.

И благодаря за снимките!

# 169
Ден 10!   Направо не мога да повярвам! 

Аз смятам днес да си хапна салата за вечеря  Peace  Аз също не се чувствах отпаднала, с изключение на един ден, когато не се бях наспала добре.  Смутитата като цяло бяха много вкусни, мисля, че моят фаворит беше ден 6. 

От утре наистина трябва да се внимава със захранването.  Аз съм планирала салта за обяд и вечеря.  В момента чета една книга за миньорите в Чили, които преди години бяха прекарали седмици наред в мината и сега точно съм стигнала до момента, в който започват да ги "захранват."  Е, техният е много екремален случай, но ми е интересно случайното съвпадение.

Иначе моята равносметка: Мисля да направя такъм детокс след една година.  Не съм се качвала на кантар, но мисля, че съм поотслабнала, което не знам дали е хубаво или лошо, тъй като по принцип не съм почитател на бързото отслабване, което води до йо-йо ефект.  Мисля обаче, че ако продължа с разумно хранене и тренировки, ще съм ОК.  Смятам да продължа да не пия кафе, само в събота/неделя ще пия любимото ми капучино.   Hug

# 170
Браво, Мама Мил! Позравления Simple Smile Спокойно можеш да си хапнеш салата.

Интересно съвпадение наистина.

# 171
  • UK
Здравейте! И ние с ММ ми приключихме 10-дневния полу-детокс!  Crazy
Чувствам се отлично, и определено ще се постарая всеки ден да пия зелено смути за едно от яденетата ми (най-вероятно следобедния снак - както си беше и преди).

Личния ми фаворит е смутито от ден .... ох, не мога да избера от ден 5, 6 и 7! Просто и трите са трепач! Simple Smile

Аз също не съм се теглила и мерила, но и аз все пак ядях и друга храна и няма как да заслабна толкова Mr. Green

Фея, Дилянка, и аз благодаря за красивите снимки! Heart Eyes

Лично аз планирам следващия детокс да го направя цял - един ден като спра да кърмя! Sunglasses

# 172
Ей, още двама финиширали! Браво и и на теб, и на мъжа ти, Дрийми!

# 173
Привет и поздравления за приключилия детокс! Hug
Смаяна съм от себе си, че не беше изобщо проблем. Не изпитвах глад, хапвах орехи за снак, а днес нямам търпение да си направя смути. Всички бяха много хубави, освен първото. Мангото ми го развали. Тук няма хубави, зелени са и ароматът им е много интензивен и не ми харесва. Но го разбрах, и спрях да го ползвам.
Имах главоболие първите три дни, като втория ден беше много зле, но мина, и енергийните ми нива бяха ОК. Във вторник (ден 9) бях на бокс и изкарах тренировката (90мин), която включваше и 5 рунда в ринга без проблем. Достатъчно добре се чувствах за да ида, и да не се страхувам от "витамин" в главата.  box

Със сигурност ще направя детокса отново, през пролетта най-вероятно. Резултатът ми са реален -1.5кг (-3.5кг и с водата). Загубила съм си сантиметъра и не знам как са мерките, но ми е ясно, че имам някакви минуси.
Сега ще си хапна авокадо за закуска, а за обяд ме чака салатка.

# 174
Браво, Дези! Това му е хубавото на този детокс, че не изисква глад => не се чувстваш като парцал през цялото време. Точно обратното: усещаш се тонизирана, свежа, лека, силна.

И аз смятам да направя един детокс напролет. Можем да се синхронизираме. Симпа пък може да го съчетае с тогавашни пости, ако иска.

# 175
Ще инвестирам в блендер и евентуално през март ще направя и аз една такава серия.
Един въпрос - с пасатор не става ли  Mr. Green?

# 176
Браво Дези, Дрийми!

Фея, не е ли много рано пак на пролет?

Аз забравих да се похваля, че убедих майка ми да направи детокса също.  Днес е ден 4 за нея ... оплаква се, че и се спи, но се опитвам да я подкрепям доколкото мога.  Дано успее  Praynig

Днес за закуска си направих смути по подобие на ден 6, само вместо ананас сложих замразено манго.  Стана чудно!  На обяд и вечеря съм предвидила салата.

# 177
Мама Мил, браво за майка ти! Колкото устиска - толкова. Все е нещо.

Защо да е рано напролет? Ако направя един в края на април или през май, ще имам 3-4 месеца между детоксите.

# 178
Ще се присъединя, разбира се Hug.

Пролетта е най-подходящото време за прочистване на организма. Само като се позатопли времето и почвам с нетърпение да очаквам началото на великденските пости. Явно организмът ми е привикнал към този ритъм за прочистване и го очаква като нещо приятно и желано. Не случайно е отреден по един пост за всеки сезон от годината Grinning.

# 179
Аз бих се присъединила към Симпа за великденските пости. Продължавам да работя върху "фината настройка" на хранителния си режим, и вярвам, че здравословното хранене е въпрос на навик. 40 дни вегански режим са добро начало, мисля. Спазвала съм постите няколко пъти преди години, но беше наистина отдавна.
Моят проблем е, че имам склонности да ям едно и също до изпушване, и ще ми се отрази добре да си общувам с други и да обменяме рецепти.
Не искам да вдигна количеството въглехидрат до безобразие, и да съжалявам после.

Ще останем ли в тази тема? На мен тук ми харесва, още не са ни напълзяли троловете.

Общи условия

Активация на акаунт