10-дневна детоксикация със зелени смутита

• 85 264
  • 512
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Записвам се и аз,яд ме е че съм ви изпуснала сега Tired
Имам сериозна нужда от отслабване,също и от изчистване ooooh!
Отивам да чета рецептите Peace

# 196
К@ли, рецептите са лесни и смутитата стават вкусни. Но не бива да допускаш глад по време на детокса.

Може да се справиш и сама, ако се чувстваш подготвена за това. Ние ще помагаме. Ако не, ще правим детокса заедно напролет.

# 197
Фея, специално за теб  Hug
И за всички, които се захранват след детокса ... една  п-и-ц-а ... "Фруктоза"

Скрит текст:

# 198
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Страхотна пица!
Да мина да кажа, че си правя смутита  Hug  Е, не са тези по рецептите от 1-ва страница, но са зелени и са смутита, мисля, че се вписвам в идеята  Laughing

# 199
Ух, каква пицичкааааа! СимпаHug

Теди, много си ми сладка Simple Smile

# 200
Добро утро! Аз започвам седмицата с прясно изцеден сок от зелена ябълка, спанак, лимон и малко джинджифил.  Heart Eyes Утре ще пробвам смути от рецептите. И така стъпка по стъпка ще превръщам този сутрешен ритуал в навик.  Flutter

# 201
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз най-често си правя това смути: http://www.yulisgym.com/sas-smuti-dzhi-uay-dzhi-slaninite-stopi/
Като цяло съставките му не са трудни за намиране, вкусно става  Peace

Фея  Hug   Heart Eyes

# 202
Това смути изглежда много вкусно  Peace Аз понеже не ям много, много въглехидрати..и постът ми ще си е чисто суровоядство  Grinning Трябва да си намеря източници на мазнини обаче, защото имам голяма нужда  Thinking

# 203
  • UK
Това смути изглежда много вкусно  Peace Аз понеже не ям много, много въглехидрати..и постът ми ще си е чисто суровоядство  Grinning Трябва да си намеря източници на мазнини обаче, защото имам голяма нужда  Thinking

Авокадо, ядки, маслини! Mr. Green
И трите ги обичам толкова много, че понякога прекалявам! Laughing

# 204
Дилянка, суровояден пост ми звучи много добре Peace.
И аз отдавна съм си поставила за цел да ям повече сурови неща. Засега не успявам кой знае колко. Разчитам на теб за идеи! Освен това и аз искам да понамаля малко въглехидратите.

# 205
След почти месец без кафе, днес реших да си направя едно от любимите ми еспресо. На втората глътка така ме преряза стомахът, че ми причерня. Бях в съвещание и изпитах ужас при мисълта, че може да повърна.

Спирам кафето. Добре направих, че се отказах от него.

# 206
Здравейте, много бърз въпрос към вас.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=17978 Мнението ви за този блендер  newsm78
Благодаря ви предварително  Hug

# 207
  • Sofia
става,не е много мощен,но според мен ще ти върши работа Peace

# 208
Няма ли в България и Щатите места, където правят смутита на място, пред вас, от каквото си изберете ? Лесно, бързо, когато поискате, с никакъв ангажимент да търсите продуктите през зимата и да миете блендери.

При нас съществува това

http://www.jugojuice.com/en/menu

Евтино е, имате хранителният състав на храните, даже он-лайн, можете да си добавите протеин /вегетариански или друг/, водорасли, берита, корени и т.н., а заведенията са на излизане от джимовете и на възлови места в градските центрове.

# 209
О, има. Аз се възползвах по време на детокса когато бях навън, но разбира се е по-удобно в домашна обстановка.

Общи условия

Активация на акаунт