10-дневна детоксикация със зелени смутита

• 86 316
  • 512
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Не не правя детокса. Но от месец съм на плодове и зеленчуци. ям обаче в малки количества. Пия по три литра вода на ден.( под малки количества имам предвид един банан преди обед и домат с четвърт краставица вечер. )

# 271
Е това е чисто гладуване- кое по-точно да обработи организма ти, че да можеш да ходиш до тоалетна?!

# 272
Сакси, опомни се преди да си направила нещо непоправимо. Ако така си се хранила цял месец( недай си Боже), може би детокса в по-леката му форма ще е удачен вариант да преминеш към нормално хранене. Не се наказвай така.  Hug

# 273
Не не правя детокса. Но от месец съм на плодове и зеленчуци. ям обаче в малки количества. Пия по три литра вода на ден.( под малки количества имам предвид един банан преди обед и домат с четвърт краставица вечер. )

О, боже мой! Наистина ли?! Та това са по 130 калории на ден! Да не говорим за хранителната стойност на 1 банан, 1 домат и 1/4 краставица... В продължение на цял месец! Цяло чудо е, че не си постъпила в болница.

На твое място още тази вечер бих си направила клизма, а утре щях да съм при лекаря си за кръвна картина и препоръки за захранване. Фекалиите, престояващи в тялото по седмица водят до натравяне на кръвта (най-просто казано).

Сакси, ако ти не се пазиш, никой няма да те пази...

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 21:48 от Фея Кръстница

# 274
  • На остров
Сакси послушай Фея  Hug

3 ден приключен, днес за добавка си взех стрък целина, ябълка, няколко лешника,  1 бразилски орех .

Напазарувах за следващите 5 дена  Simple Smile . Намерих смеска замразени ананас, манго и папая и взех, Фея дали става за дните когато има ананас и манго? .
Намерих и арекола или нещо подобно се казваше, бразилски плод, обърках го с праскова и се зарадвах, но се оказа, че не е и го оставих .

# 275
  • София
Ох наплашихте ме от утре постепенно ще си увелича дажбите. зеленият чай няма ли да помогне клизмата ми се вижда крайна мярка...

# 276
Ох наплашихте ме от утре постепенно ще си увелича дажбите. зеленият чай няма ли да помогне клизмата ми се вижда крайна мярка...

Ако става въпрос за чая "Сание", който е в зелена кутия - ще "помогне" сиурно. И после внимавай наистина със захранването - като бях ученичка и аз ги правих тия неразумни постъпки. 20 години минаха и още влача последствията ... Sad

# 277

Крайна мярка? При положение, че 7 дни не си ходила по голяма нужда...

Ти си знаеш. Аз дадох препоръки, които според мен са адекватни.

Научи повече за правилното хранене, моля те, при това от достоверни източници. Иначе ще си съсипеш тялото.

# 278
Ох наплашихте ме от утре постепенно ще си увелича дажбите......
Какви дажби, ти буквално не ядеш     Shocked ...дори концлагеристите са ги хранили повече.
Вярно е, че "Това, което човек сам си направи, никой друг не може!"
Знам, рязка съм, за което се извинявам, но ....да прочета, че при всичката информация, до която може да се добере човек в 21 век, се храни с 1 банан и 1 домат на ден, ми идва в повече.

# 279
  • На остров
Започвам 7 ден  Simple Smile , вчерашното смути най много ми хареса до тук . Тялото ми се чувства добре, не се чувствам гладна, но започва да ми омръзва леко на душата особено като готвя и седя на масата когато другите се хранят.

Като приключа 10 дневката кога отново може да се прави детокс ?

# 280
Уан, поздравления! Как се чувстваш след детокса? Има хора, които правят по един детокс ден на седмица. За такъв 10-дневен бих изчакала поне месец-два.

Бях за седмица в БГ. Ходих в две софийски Били и едно Фантастико. Билите разполагаха с някаква пародия на зеленолистни: в пластмасова кутия, увехнали, та даже мухлясали. Фантастикото беше много по-добре заредено, но пак нямаше кой знае какъв избор.

Видях и някакви комбинирани смески в пликче: сухи плодове и сурови ядки. Никъде не пишеше дали ядките са киснати, дали са пастьоризирани...

Сега разбирам в какви условия трябва да се храните здравословно...

# 281
Фееея  Hug липсваше ни

# 282
  • На остров
Аз се чудя защо не се пише, а то Фея била в БГ  Hug .

Споделям сега минах 10 дена много леко за мое учудване, не чувствах глад, спазвах точно всичко само замразени праскови нямах и замествах. Много съм доволна, корем, кожа тонус всичко се чувства по добре. Като кг едва ли повече от 3.5/ 4кг, но за мен важно беше пречистването, надявам се да има положителен ефект за забременяване Praynig . На 9 и 10 ден започна леко да ми омръзва, но не съм била гладна . Живот и здраве може да се включа с вас от 22 март или може би да го направя от 20 април.

Това, което ще си запазя е по едно смути за закуска когато съм у нас, поне едно сурово ядене на ден и факта, че спрях кафето мисля да го продължа  Simple Smile.

# 283
Много се радвам, че виждаш положителна разлика, Уан! И дано стане това, което желаеш  babydust7

ДилянкаHug

# 284
Бях за седмица в БГ. Ходих в две софийски Били и едно Фантастико. Билите разполагаха с някаква пародия на зеленолистни: в пластмасова кутия, увехнали, та даже мухлясали. Фантастикото беше много по-добре заредено, но пак нямаше кой знае какъв избор.

Видях и някакви комбинирани смески в пликче: сухи плодове и сурови ядки. Никъде не пишеше дали ядките са киснати, дали са пастьоризирани...

Сега разбирам в какви условия трябва да се храните здравословно...

Сега сметни, че в зависимост от Фантастикото и качеството на това, което има е доста ниско. Само за 2 техни магазина се сещам, в които може да има нещо по-добро. Следващия път дано ти остане време за фермерския пазар, но пролетно-лятно, за да има разнообразие Simple Smile  Peace Ще си една идея по-малко разочарована Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт