Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 123-та тема

• 220 914
  • 811
  •   1
Отговори
# 540
Честит празник, Магнолия!

Салата, богата на белтъчини: пролетна салатна смеска с микрозелении, домати "Зима", бобени кълнове (леща и мунг) и суров слънчоглед. Подправена с олио от авокадо, суров оцет и морска сол.

# 541
Ябълков крисп

Скрит текст:

# 542
Благодаря на tunata за чудесната идея за тазсутрешната закуска! Ето и моята вариант, по рецепта от тук.  По грешка сложих една супена лъжица бакпулвер, вместо чаена, затова спестих содата. Въпреки това станаха супер! Детето (капризно е) излапа две и сега нагъва третата, което за мен е критерий за голям успех. Имам още да поработя върху качеството на снимките обаче...

# 543
Кифлички със сирене

Питка

Палачинки

Кисело домашно мляко

# 544
# 545
Пилешки рулца с плънка от кашкавал. топено сиренце, кисели краставички, гъбки и към тях картофи соте

и много вкусно хлебче с кашкавал и бекон

Скрит текст:

# 546
huliganka, чудни рулца.
Крем карамел:

# 547
  • забравих си мисълта...
Бухти с бакпулвер

# 548
  • Варна
Изключително вкусно при всички ви! Искам ми се да си взема от всичко.
Не мога да пропусна да кажа, че масата на Мagnollia е прекрасна, тортата ще я сънувам. Ще споделиш ли рецептата, моля? Simple Smile
Хлебчетата на *sve* и huliganka съм ги запланувала, но да видим кога ще ги приготвя.
Venetta, канех се да опитам да направя Kaiserschmarrn, но сега с тези пухкави бухтички ме раздвои. Simple Smile
rossonera, нямам думи, както винаги всичко изглежда чудесно.
labrex, и у нас има свинско със зеле, но на снимката изобщо не е фотогенично, затова няма да го публикувам Simple Smile Твоето е апетитно Simple Smile

Мъфини с боровинки

Соленки

# 549
Giada, страхотни палачинки. От доста време искам да направя такива. Ето, сега ще пробвам по тази рецепта! Simple Smile
huliganka, рулцата изглеждат много вкусни! А хлебчето е станало супер. Прилича на това, което правих преди няколко дни, не знам дали е същото...?

Иии да покажа браунито от преди малко. Толкова го обичам, че го правя поне веднъж в седмицата!  newsm03
Ако ви харесва и искате да го пробвате и вие, рецептата ще намерите тук - http://chocolatekitchen21.blogspot.com/2014/08/blog-post_30.html

# 550
  • София
Тук винаги е вкусно и цветно. Страхотни нещица приготвяте всички  Hug
Много ми е "весело" желираното пилешко на Гисчо, сигурно е и много вкусно.

От мен рибена салатка

от собственоръчно приготвен маринован сафрид

# 551
Толкова вкусотии, толкова красота... Heart Eyes А хлебчето с бекон и кашкавал, което видях и по-напред, направо ми остана в очите.
От мен качамак с гъби и лук (режимът, който спазвам не ми позволява със сирене, та експериментирах)

качамак със сирене

и един кекс, запълнен с крем

Скрит текст:

Изрезките от кекса добавих към останалия крем

# 552
  • Пловдив
Салата с рулца от раци.

# 553
# 554
  • DE
У нас имаше сармички

макаронести със спанак, сметана и сирене