Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 123-та тема

• 220 857
  • 811
  •   1
Отговори
# 750
То, излезе така, че коментара ми за на Батето снимката с рибата е изтрит.
Не разбирам защо, може би защото нямах снимка. Наистина е неприятно да се затриват коментарите.
Ще си задам въпроса към него втори път, но този път коментара ми е придружен със снимка и рецепта. Надявам се, че модераторите няма да ме изтрият.

Батето- рибата не окапва ли когато омекне при печенето? Да се изхлузи от това на което си я закачил? А може би остава твърда?

От мен едни Парти хапки със скаморца и чоризо

Усмихнат, щастлив и красив уикенд! Wink

# 751
Здравейте кулинари! За пръв път пиша, но ви следя от години. Честит двоен празник на всички!
От мен днес : 

Кюфтенца по шведски -

Първия и успешен опит за Coulant de chocolate по рецепта на Michel Bras

# 752
  • София
Ми, това не е никак Св. Валентинско... по- скоро е за след Трифон Зарезан  Laughing (ама аз да си го покажа)
Шкембе- чорба

и снощната вечеря- омлет с кашкавал

Не е важно кой какво празнува- важно е да имаме повече поводи за празници!

# 753
  • София
Здравейте , много вкусни неща сте направили, харесах си една две рецепти мисля да ги пробвам.
Пускам снимки и от мен ,за да съм по темата. Извинявам се за лошото качество , но предимно вечер имам време да снимам.
Торта " Гараш "

И отвътре

Бонбони "трюфел"

Домашна пастърма

И крем супа

# 754
И аз по валентински, вдъхновена от тази тема:

Отскоро следя и участвам в темата (намирам че е супер!), и не мога да ги разбера тия дворцови интриги. Светът навън има много по-важни неща за оправяне. Гласувах ЗА коментарите.

# 755
Честит празник!
Много красиви неща видях отново, личи си, че са правени с любов, но най много ме съблазни шкембе чорбата на  mamicata. Може би защото отдавна не съм правила...
Аз днес направих втори неуспешен опит за баничките слънчогледи на  Capt_Flint, не ми се получават и това е. На третата се изнервих и останалите ги направих триъгълни. Иначе всичко се изяде, но ще трябват още тренировки (със специалния уред  Simple Smile ):

и едни рошави мини чийзкейк, и те не ми се получиха много добре:

# 756
  • София
Френски пържени филийки във формата на сърце

# 757
  • Варна
Честит Трифон Зарезан и Свети Валентин...на всички  Two Hearts newsm51 с много любов сте приготвили всичко толкова красиво и изкусително

У нас салатки,пилешки крилца,овчарски пай,баница и щрудел

# 758
  • забравих си мисълта...
Честит Трифон Зарезан, честит Свети Валентин!   newsm51

Днес при всички е много, много вкусно и красиво. Комплименти!  smile3525 smile3525

От мен тирамису.
Направих за децата тирамису без алкохол, а за нашият гост с алкохол, който по принцип не пие алкохол, но в сладкишите иска алкохолът да силен и да се усеща. Wink Grinning
Amaretto било слабо,   Thinking обикновен ром нямах и накрая слязох в килера и открих едно отворено шише с ром на Captain Morgan. Simple Smile Така че се надявам всички да са доволни. Simple Smile Ако не, да си направят сами. Simple Smile Whistling

# 759
Честит празник на опиянените от любов!  newsm51
От мен едни пърленки

и пилешки бутчета с ориз и зеленчуци

# 760
ЧЕСТИТ св.ТРИФОН ЗАРЕЗАН!
Честито и на влюбените!
Лично аз си признавам единствено Трифоня ЗарЕзан като празник, но това не ми пречи да честитя и влюбените, че без нея (Любовта де) за къде сме?

Батето- рибата не окапва ли когато омекне при печенето? Да се изхлузи от това на което си я закачил? А може би остава твърда?

Рибочето беше закачено под хрилете с кука (от тел) и действително към края на печенето - след около час и малко, главата беше тръгнала да се откъсва и за късмет не цопна в жарта.
Ей тука на снимката се вижда, че главата й е откъсната

Ама в интерес на истината, вече си беше напълно готова

# 761
При всички е много вкусно.Торта прасчо

# 762
Честит празник на влюбените и на винарите!  Heart Eyes Не съм снимала свети валентинското меню защото е купешко..  Embarassed Но пък показвам останалото:

Макарони болонезе на фурна с моцарела,кайма и сметана

Едни смешни и препечени свински ушички (само обиците им липсват  Laughing )

Двуцвения сладкиш на Labrex ,но с някои промени-вместо стафиди има фурми. Много е вкусен! Благодаря Labrex за рецептата.

И парченце..  Grinning

Весел празник на всички!  Heart Eyes

# 763
  • София
Популярният в темата сладкиш с майонеза:

Весел празник на всички!   bouquet

# 764
Сигурен съм, че пуснах пост преди Veka, но може и да бъркам
затова моите "Бухти" от ситно свинско с гъби

както и да е, Трифон Зарезан е, може вече да ме е хванало

Общи условия

Активация на акаунт