Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 123-та тема

• 220 862
  • 811
  •   1
Отговори
# 735
 С риск да ме нападнете и охулите доста ви е шаблонна темата -един е поел един тип да коментира в началото и вие го карате по устава .
Няколко са с по -висш ранг да така да се рече -таман на казарма си мяза тук . По -нисшите отдават чест и ако видите ли някой не се вписва го нападате .
  Може да ми изтриете поста и няма да се сърдя грам .Просто това е мнението ми.
  Аз като свободен дух не се вписвам тук .  С маршова стъпка никъде не тропам.
Хубава вечер.
Красиви са ви снимките и кулинарните произведения ,ама не ги солете с нравоучения и хокания  -нагарчат после .

# 736
  • София
Аз съм сравнително нова в темата.Веднъж вече писах,че искам понякога рецепта в самата тема и това е обикновено когато нещо е ново за мен и изглежда вкусно.Но напоследък не искам,че не зная на кого точно съм попаднала.Харесвам шеговитите коментари на някои потребители,те разчупват темата и освен вкусна е и забавна,но ... явно други не мислят така.Разбрах,че има и друга тема,но няма да я търся,нито да се включвам,а тук гласувах да има коментари.
Не разбирам как и кой си прави реклама в темата, някой ще ме открехне ли? Като се публикуват линкове към кулинарни блогове и натискайки ги отваряме и това генерира за тях посещаемост ли, какво!? Аз в една друга тема повдигнах въпроса със скритата реклама,която блогърите си правят във форума,но очевидно политиката на форума не брои това за реклама, все още или поне не мащабите й!

# 737
какво се разбира под "коментар от кулинарен характер" ?
аз искам мръвче .... спада ли към този коментар  newsm78

# 738
  • Бургас
Не мога да проумея, че хора в здрав разум, при това интелигенти, могат да си създават ядове за такива неща.

Подкрепям Hope и момичетата и момчетата, които са на позиция да се допускат коментари. Все пак е форум и да, има правила, но сме живи хора, нали? Живеем с емоции, чувства и
усещания.

Досега съм се въздържала, заради ей такива "припламвания". Не отричам правото на модератора да изтрива постове, когато темата излиза извън границите, но ...... не мога да не си задам въпроса - на кого пречат такива постове, че чак да се докладват??

yulmana, аз публикувам сравнително отскоро. Никога и по никакъв начин не съм усетила от който и да е отношение "по -висш ранг".... Да, приветствам волния ти дух и преценката ти, че не се вписваш.  Всеки един от нас е свободен да публикува или не. Никой не го прави под команда или по задължение.

Нека не забравяме, че преди всичко сме хора. Само и единствено от нас зависи да се отнасяме един към друг толерантно и с уважение.

От уважение към модератора  - салата със скариди и авокадо. Рецептата е в линка за Свети Валентин.... 2-3 страници по-напред.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 21:29 от Capt_Flint

# 739
какво се разбира под "коментар от кулинарен характер" ?
аз искам мръвче .... спада ли към този коментар  newsm78

ако не се прекалява с такива коментри - да
все пак някакъв безкраен спамо-чат не е желан 

# 740

Защо н :mrе направите две теми?

А защо не направим тази тема, "снимай, покажи, коментирай" и да се реши проблемът?
Ама точно Вени,аман от коментари и казармен ред....предпочитам да може да се коментира

Не участвам в темата,не съм фен на готвенето,но пък влизах,защото беше приятно тук. Сега е точно казарма-  Laughing и май няма да я бъде много-много. Стана неприятно дори за такъв отскачаш като мен,незная как се чувстват редовно списващите тук. Както и да е  Laughing

# 741
Моля нещата да останат така както са! Доказано е, че промените обикновено не водят  до нещо по- добро!  Hug  Peace

# 742
  • на кого му пука
При условие че редовните готвещи и постващи снимки са един постоянен кръг,а просто четящите в сянка като мен друг ,не разбирам какъв е проблема да си коментирате по между си.
Положителните коментари са стимулиращи.
Все пак решението си е ваше ,а аз ще продължа да ви следя.Страхотни неща правите.

# 743
/

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 15:33 от Анонимен

# 744
Capt_Flint, чудесни предложения даваш за 14-ти, независимо кой от двата празника ще откараме  Laughing  bouquet Но хапките ще си украсим така.... за Трифон пък какво.....
megansg, обедно време е, грабвам си една  твоите наденички  Wink
mimi0585, много приятна коричка има този бюрек   bouquet  радвам се, че са ви харесали крилцата  Hug У нас също бяха тези дни.
Батето,  кой знае колко е вкусна тази рибка така опушена   Confused!
Поли, съболезнования за постната яхния  Laughing

пици при нас имаше няколко - едната с гъби, шунка  и маслинено песто

другата с шунка, яйце, домати повече

и парченце

фритата със зеленчуци и сирене

И хубав петък 13- ти да ви е  Grinning

# 745
Не разбирам защо се карате за глупости?! Наистина ли ви дразни, ако някой коментира, а в поста му няма снимка?  Shocked Ежедневно около всички нас се случват какви ли не неща, които са много по-сериозни, а не им обърщаме внимание.Вие сте тръгнали да се сърдите за някакви си коментари...По-леко го давайте, хора Simple Smile)

От мен - рогчетата на Пина   Flutter

# 746
Пеп-4o, искам онова парченце от пицата.
От мен днес - салати:
патладжан с чесън:

и бланширан карфиол:

и "божествения" на Селма, у нас се приготвя доста често:

# 747
  • Bulgaria-Italia
За утрешният празник Тирамису с ягоди и нутела

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458863.msg30144105#msg30144105

# 748
  • Бургас

Честит празник на всеки според вкуса - Трифон, Валентин или и двата Simple Smile

От мен днес

Питки сърца

# 749
  • Пловдив
Честит Трифон Зарезан и Честит Свети Валентин, който каквото празнува.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт