Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 123-та тема

• 220 872
  • 811
  •   1
Отговори
# 705
Картофена палачинка

# 706
меганс няма прости неща при тебе.всичко е чудесно.Бюрек с дърпани кори. ааа роси ми се пречка да публикувам с тази страхотна запеканка

# 707

иначе.....
едни невероятни свински ребърца върху подложка от спанак

е не е ли красота? И да знаете кък си върни с бърбън  Joy Направо трепач

и за гарнитура

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 10:55 от Батето

# 708
  • София
Пълнени тиквички с ориз

# 709
Bubanka,с молба съм - тъкмо си бяхме дошли на думата, да не подхваме по акЪла на някого...

един нетрадиционен начин на печене на риба - бавничко, но за сметка на това - невероятен вкус

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 10:35 от Батето

# 710
Medy, интересни тиквички
У нас - руло от свински врат с кашкавал, гъби и бекон:

# 711
# 712
Уау, Капт'н Флинт, направо ме разби! Не знам какъв е вкуса, но визуалното удоволствие, което ми доставиха тези красоти направо не мога да опиша. Салатата със скариди в блога също изглежда невероятно. Тоя празник не го тача, но ти ме запали! Евала! Pls не ме трийте, обикновено спазвам правилата, ама сега нямам нищо достойно да пусна  Wink

A ето нещо по-старичко от мен:

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 18:22 от Giada

# 713
Божееее, до къде стигнахме, да се молим да не ни трият, когато казваме добра дума за вкусни и красиви ястия  Tired
Съгласна съм Giada , всичко показано от  Capt_Flint  изглежда уау.

Супа със свинско месо

Винен кебап

Постна картофена яхния

Закуски разни

# 714
Божееее, до къде стигнахме, да се молим да не ни трият, когато казваме добра дума за вкусни и красиви ястия  Tired

Защо не направите две теми?
"снимай, покажи"
"снимай, покажи, коментирай"
всеки ще избере в коя да пише или и в двете едновременно
а аз ще приема, че темите не са дублиращи се /дублиращите теми по принцип не са допустими/ заради разликата в дискусионния елемент
и вероятно ще има мир   Grinning

# 715
Салата с два вида домати- кумато и обикновени, моркови, зеле, краставици и копър

Селска чорба със зелен фасул, картофи и свинско месо с кост

Това може и да ви изглежда на мъфин, но е огромен козунак  Joy

# 716
  • забравих си мисълта...

А защо не направим тази тема, "снимай, покажи, коментирай" и да се реши проблемът?

# 717
А защо не направим тази тема, "снимай, покажи, коментирай" и да се реши проблемът?

Тъкмо щях да предложа бас, че темата само със снимките бързо ще залезе. Все пак човек не влиза в тема да гледа само едните снимки. Има специализирани форуми и сайтове за тая цел - снимките. Peace

# 718

Ама точно Вени,аман от коментари и казармен ред....предпочитам да може да се коментира

# 719
темата зависи от ВАС потребителите - каква я искате вие, каква я харесвате вие и както я "пълните" вие
на модераторите им е все едно дали някой е казал "сипи едно вино към кюфтетата" между снимките или не; дали е поискал рецепта на лс или в темата; дали е похвалил нечия торта в пост със снимки или без снимки
въпросът е вие да не се карате и в темата да цари разбителство, за да можете да пишете с удоволствие

това предложих и аз преди няколко теми - мога да изровя и поста, ако е нужно

Общи условия

Активация на акаунт