Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 123-та тема

• 221 168
  • 811
  •   1
Отговори
# 720
  • забравих си мисълта...

Защо не направите две теми?

А защо не направим тази тема, "снимай, покажи, коментирай" и да се реши проблемът?
Ама точно Вени,аман от коментари и казармен ред....предпочитам да може да се коментира

MG 18, най- интересното е, че точно тези, които сега искат да коментират, те протестираха срещу коментарите, кой какво попитал, къде му било мястото на този въпрос и т.н. Аз по-скоро имам чувството, че тук някои се опитват да откраднат темата на Пепика и да направят тяхна си тема. Но нали рекламата им трябва да върви, а нищо да не се плати. Wink
Bubanka, не веднъж каза, да си направим ние темата, както ние я искаме, но в тази тема винаги се намира някой, който да не е доволен. Много съм любопитна, кой иска да открадне темата на Пепика, макар че мисля, че вече се досещам.

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 18:29 от Venetta

# 721
Аз пиша от скоро, дано не е нахално, че се изказвам. Пиша и в други теми и то с голямо удоволствие. А тук се притеснявам да кажа нещо, дори и когато публикувам снимки.  Rolling Eyes

# 722
Пепика най-вероятно си няма и на идея, че мод чест-често ползва гумичката в темата. Просто някой да и пише....на др тема да сложи една анкета ...или Бубанка да я добави Peace.
Темата с коментари ли  да е  или  без, защото масово  си мълчат  Rolling Eyes, като че ли нищо не става. Да се види мнението на всички....от втора тема няма нужда - цепят се нещата, грозна картинка...то  и там няма да върви....там пък ще се скъсват от доклади за дублаж  Mr. Green.

Цитат
Аз пиша от скоро, дано не е нахално, че се изказвам. Пиша и в други теми и то с голямо удоволствие. А тук се притеснявам да кажа нещо, дори и когато публикувам снимки.
Тююююю, от най-хубавата тема....каква стана тя  Tired

# 723
И аз не знам какво става в тази тема.кой само ровичка.кой само дразни.От години публикувам тука и никога не е имало такива нещо.Защо който не му харесва не си каже какво иска и как да се направи.Мисля че е голяма детинска игра в момента . ooooh!

# 724
  • забравих си мисълта...
Стана такава, Polly, защото има много доноси, което аз лично не го разбирам. Когато Bubanka помоли да напишем правилата, аз се съобразих с изискванията на някои да нямало коментари, като изрично споменах ако някой не е съгласен и има нещо, което не му харесва, да го каже, за бъдат направени промени, но не, скандалджиите предпочетоха правилата да бъдат публикувани официално и после да мрънкат, да се жалват, да пишат нещо, което вече сме чели поне по пет пъти и т.н. През две, през три страници мрънкане, оплакване, истерии!!! Понякога се чудя дали в тази тема пишат възрастни хора или деца от детската градина, макар че в интерес на истината, децата знаят много по-добре какво искат.

Dara88, всеки има право да каже, как иска темата. Kакво значение има, че си нова?

# 725
Сложих анкета.
Ако някой желае да формулира по-добре въпроса, приемам предложения.
Ако желаете, може да пишете в темата до 55 страница, за да е активна анкетата по-дълго време, няма да я заключвам.

# 726
и вероятно ще има мир   Grinning
нали знаеш кога ще има мир ?  когато за едни ще е нормално да казват каквото си искат , а за други ще е забранено.  и докато не се промени тази праволинейност винаги ще има дразги.
и друго -  когато агенция "клю-клю" се закрие тогава също ще има мир.  Laughing  доносничеството никога не е  имало успех.

# 727
Не си дискриминиран точно поради праволинейността ми и агенция "клю-клю" няма да бъде закрита.

# 728
може би неправилно се изразих - агенцията да си подаде оставката.  Laughing

# 729
Ееее, ММС /мама му стара/ стига след моите велики кулинарни творения се джанкали, че великите ми дела отидоха неоценени!  #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out

# 730
Ееее, ММС /мама му стара/ стига след моите велики кулинарни творения се джанкали, че великите ми дела отидоха неоценени!  #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out
смее ли някой да ги оцени ?  Laughing
обади ли се мъжко и .... няма да си прочетеш оценките  hahaha

# 731
  • София
Ееее, пак ли?!  #Cussing out
Аз нещо не разбирам какво се дели тук newsm78 (сравнително отскоро пиша, но отдавна надничам)...
Темата е страхотна! Всички показвате такива красиви и вкусни неща   chef Майстори сте и в готвенето и в сервирането и в снимането- шапка ви свалям! Всички ви приемам като много позитивни хора и не мога да разбера кой и защо ги спретва тези... не знам как да нарека ситуациите...
Нали трябва да готвим с любов, защо се прокрадва негативизъм тук!?
Ето и Тайна изчезна оттук ама "там" е редовна.
Удоволствие е да гледам снимките, обичам да чета закачливи коментари и съм много благодарна на всички,  които пускат линк с рецепти.
Моля ви! Нека не се разваля тази хубава тема  Praynig
Казвам си мнението без да сте ме питали... Мисля, че най- безболезнено е към "Снимай, покажи" да се добави "коментирай"
И за да не съм "голословна"  Mr. Green поствам снимка от "Петльов ден"- зелена салата с риба тон и царевица

Ооо, сега видях, че като съм зареждала батерията не съм оправила годината  Embarassed

# 732
  • Пловдив
Салатка

и пилешките крилца на Пепчо "3 лъжици" невероятно вкусни   Hands Clap

# 733
Здравейте! Виждам че сте се поразгорещили в темата. Дано се стигне до някакъв консенсус!

*sve* -Какъв сладкиш!!! Shocked Целия този пълнеж и филираните бадеми отгоре...ммм! Grinning

иланг-иланг -Сармите с накълцано месо са любимите ми! Скоро ще се правят!

Capt_Flint -Идеата с валентинките хапки е много шик! А бутерките сърца са произведения на изкуството!  Heart Eyes

Ето и вечерния ми отчет:

Наденички с китайско зеле

Нудели с гъби муанг и разните му там китайски кълнове и царевички..

Баница с газирана вода

И парченце  Hug

Желая ви лека вечер!  Peace

# 734
  • Варна
И аз не разбирам на кой какво му пречи и кой какво дели. Преди няколко дни се върнах в темата през 2011 г. и забелязах каква приятна атмосфера цари. Забелязах и, че  много добри кулинарни блогърки са публикували тогава, а сега не.
Когато имам време чета коментарите и ми е приятно, когато нямам време скачам от пост на пост и разглеждам снимките. Не ме дразни, че някой искал рецепта или пък друг хвали ястията. Не може ли този на който не са му приятни коментарите просто да не го чете?!
Гласувах в анкетата с "ДА". Лично според мен, ако има снимка към всеки коментар би било по-добре, но ако няма не ме дразни, че да докладвам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт