Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 123-та тема

• 220 911
  • 811
  •   1
Отговори
# 555
Всичко е много вкусно!    bouquet

У нас имаше капама

Солени мъфини без брашно - яйца, овесени ядки, кашкавал, сирене, маслини, кисели краставички, кейл, риган
Млечен сос с копър

Бананови кюфтенца - смачкан банан, изпукано жито, пресен кокос, сурови тиквени семки

Бонбони и гризалки "всичкология" - събирам си остатъци от домашна гранола, всякакви видове ядки, пукани семена, сушени плодове и тн.  Днес ги омесих с фъстъчено масло, сусамов тахан, мед и кокосово масло и филиран черен шоколад и замразих във формички.

# 556
Сурови брюкселски зелчици, домати, сурова млечна царевица, чесън, магданоз, зехтин, суров оцет, морска сол:

# 557

Солени мъфини без брашно - яйца, овесени ядки, кашкавал, сирене, маслини, кисели краставички, кейл, риган
Млечен сос с копър

Бонбони и гризалки "всичкология" - събирам си остатъци от домашна гранола, всякакви видове ядки, пукани семена, сушени плодове и тн.  Днес ги омесих с фъстъчено масло, сусамов тахан, мед и кокосово масло и филиран черен шоколад и замразих във формички.

много ми харесват мъфините и бонбоните! спазваш ли някакви пропорции? (сама ли си пукаш семената и как?( и  последно: как правиш домашната гранола, има много варианти все се каня и отлагам) )  bouquet

# 558
Гюлленца от сурови супер храни

# 559
Гюлленца от сурови супер храни

Гюлленца   newsm10, чудесно именце - и повече ми харесва от "бонбонки", дет всички им викаме - често правя подобни (фурми, или сушени сливи и ядки и т.н.), но в твоите гюлленца какво има? Ех как хубаво се търкаля тази думичка - гюлленца  smile3501

# 560
# 561
Благодаря ти, Hope♥. Мога да кажа абсолютно същото и за теб, а и се радвам, че започна да се включваш много по-често в темата. Страхотни неща приготвяш. Браво.

Питка

# 562
  • София
Забулени яйца със сос

Кекс със стафиди и канела

# 563

Банички,

млечна майонеза

и шоколадови кексчета.

# 564
Меките тиквени сладки на Гуинет:

Росанера, много красива питка. Как така те слуша тестото, на мен винаги ми бухват много и ми се развалят фигурите. Може би го правиш по-твърдо, или пък аз пека в малки форми?

# 565

Ваууу, страхотна - все едно съм я правил, и то бурканчетото е същото като моето...
Ама за бурканчето съм сериозен

Да, добре се получи.  Peace Батето, хич нямам съмнения ни за бурканчето, ни, че и по-добре ще я докараш!  chef  bouquet

Тиквено кексче с карамелена глазура Heart Eyes

# 566
Еклери. Напълних ги с разтопен течен шоколад

# 567
  • Пловдив
Бистра пилешка супа.

Пилешки бутчета с картофи на фурна.

# 568
в твоите гюлленца какво има? Ех как хубаво се търкаля тази думичка - гюлленца smile3501
bowuu

В тези има растителен протеин, лукума, мескит, спирулина, мака, пшеничени поници на прах, рожков...

Лингуине с грах, чесън, домати "Зима", копър и зехтин

Смути от спанак, кейл, целина, праскови, портокал, ленено семе

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 05:28 от Фея Кръстница

# 569
Пица:

телешко с грах и картофи:

Общи условия

Активация на акаунт