Хитринки за всякакъв случай-тема 11

• 90 936
  • 804
  •   1
Отговори
# 60
  • в огледалото на живота
Не знам дали въпросът ми е за тук, но ще пробвам - секцията ни вкъщи е цвят венге /много тъмно кафяво/ и си личи всяка прашинка. Бърша прах всеки ден и въпреки това ми се струва прашна. Замислих се дали няма препарат, който да отблъсква праха. Сякаш съм чувала за нещо подобно... И дали изобщо има   ефект.

Идеи?
В спалнята мебелите са със същия цвят,много личи всяка прашинка... Blush
Ползвам  това на Медикс и съм много доволна:

Течно е и се капва върху микрофибърна кърпа.Разнасяш леко и ефекта е видимо траен/е,пак си иска забърсване... Wink/.Освен антистатично,има и блясък.
Преди бях със Пронто спрей за дърво,но не съм очарован напоследък от него.Пък е и аерозол,не особено природно добър...

# 61
Нося си телефона в джоба на джинсите и ръбовете на бялото  Crazy калъфче станаха сини. Търках с магическа гъба,с мокра кърпичка...Някакви идеи?

# 62
Калъфчето от какъв материал е? Пробвай с Циф, лакочистител или паста за зъби.

~Dev~ , ама секцията не е от дърво, а от ламинат. Не знам дали става. А не остава ли някакъв слой? Чета, че е с восък...  newsm78

# 63
Калъфчето от какъв материал е? Пробвай с Циф, лакочистител или паста за зъби.

Предполагам,че е изкуствена кожа. От онези,вертикално отварящите се. Ще пробвам,благодаря!

# 64
  • в огледалото на живота
~Dev~ , ама секцията не е от дърво, а от ламинат. Не знам дали става. А не остава ли някакъв слой? Чета, че е с восък...  newsm78
Утро,тя и моята е ПДЧ,споко.Нищо и няма  Wink
Пчелния восък дори подхранва.
Отделно на същата серия ползвам и за ламината.
Скрит текст:
Както си прецениш  Peace

# 65
За ПДЧ-то и аз съм доволна от Медикса с восък.

# 66
Здравейте момичета и за много години ,аз да попитам тея дето имат домашни любимци и то по космати как се оправят с космите .Нашия приятел се му падат а козината му не мърда до сега ако бяхме ни я  с ММ да сме оплешивели  Joy Joy .А скоро ще имаме бебе той си остава разбираше ,послушен възпитан куче мечта но  космите са му проблем

Често чистене му е майката. И турбо четка за прахосмукачката  Peace

нямам турбо четка, но чистя по-често...по дрехите винаги имам косми, но това не ми пречи - от икея си взимам космосъбирачки 4 бр и ми стигат за няколко месеца, а дивана, който е от черен плат - целия е в косми, отново се чисти - та така...

# 67
  • Русе
Аз за червеното вино да питам. ММ ми оля новата ми синьо-зелена блуза с червено вино, ама доста Simple Smile. Това беше преди 2-3 дни, изсъхнала е, но не съм я третирала с нищо. Помагайте моля.

# 68
Аз за червеното вино да питам. ММ ми оля новата ми синьо-зелена блуза с червено вино, ама доста Simple Smile. Това беше преди 2-3 дни, изсъхнала е, но не съм я третирала с нищо. Помагайте моля.
Студена вода и Спот на Перилис.

# 69
  • Русе
Нямам от него в момента, има от сапуна на Хаитман за петна, но за вино май не съм го пробвала.

# 70
За петна от вино, пак си ползвам лимонтозу. Въобще много приложения му намерих.

# 71
  • Пловдив
За петна от вино, пак си ползвам лимонтозу. Въобще много приложения му намерих.

ооооо лимотозуто е универсално - ползвам го за почистване на варовик по електрическата кана, но съм пробвала и по плочките в банята. Наистина върши чудеса.

# 72
  • in Wonderland
ооооо лимотозуто е универсално - ползвам го за почистване на варовик по електрическата кана, но съм пробвала и по плочките в банята. Наистина върши чудеса.
[/quote]

kak го използваш за почистване на варовика от ел. кана ?

# 73
Meggysan , Лимонтозуто избелва, тъй че не го слагай на синьо-зелената си блуза!

Аз знам, че петно от червено вино се чисти с бяло вино, но като е засъхнало не знам дали ще помогне.

~ _Dee_Dee_~ Ел. кана може да се почисти със същия успех  като се излее вътре литър оцет да поседи час-два. Всичко пада.  Peace

~Dev~ , що го пробвам тоя Медикс тогава! Аз много им харесвам продуктите.

# 74
  • in Wonderland

~ _Dee_Dee_~ Ел. кана може да се почисти със същия успех  като се излее вътре литър оцет да поседи час-два. Всичко пада.  Peace

пробвала съм с оцет и сода и нищо  не става. Аз ползвам това прахче, биоразтворимо е уж, много съм доволна от него, варовика пада веднага, но ако става с лимонтузи бих била по- доволна него да ползвам. Колкото и да е био този прах, пак си е химия.

Общи условия

Активация на акаунт