Хитринки за всякакъв случай-тема 11

• 90 987
  • 804
  •   1
Отговори
# 705
Колко време оставяш този препарат да действа?

# 706
Как да махна моментно лепило от микровълновата ми печка.ММ оставил тубичката с лепило,била пукната и сега има лепило отгоре.Търках с магическа гъба ,ама тръцки.Цвят инокс е ,ако има значение.

# 707
Искам да си сложа във фризера магданоз и копър( в кутии), и когато ми потрябва да си взимам по малко. Т.е. трябва да нарежа доста количества. Смятате и че с чопър ще се нарежат на ситно или да пробвам нещо друго? Идеята е да е бързо и лесно.  Embarassed Rolling Eyes

# 708
с чопър  нещо не мога да нарежа хубаво подправки ... четох преди малко в една друга тема ,че може с ножица .... Не съм пробвала, но ми се видя добра идея ...бързо и на ситно  Wink

# 709
аз всички подправки, зелен лук и общо взето каквото може, режа с ножица - нищо не се губи, соковете не изтичат...

# 710
Копър и магданоз нарязвам на ситно с нож. В чопъра няма да стане-ще ги надъвче само. Аз ги държа в найлонови пликчета и при нужда си вземам, много е удобно. Фризерът и хладилника са ми ноу фрост обаче, което значи, че не заледява. Кутиите ще заемат много място според мен..

# 711
Става въпрос за дъската на тоалетната чиния. Почиствам я всяка седмица с белина, а в тоалетната сипвам кислол. Веднъж ги смесих, но повече не бих го направила Stop
 ... И въпреки това ми се струва, че е започнала да пожълтява. Тризон до сега не съм ползвала, ще взема още днес и ще пробвам.
Благодаря!

Бих купила направо нова Peace

# 712
  • Sofia
И аз замразявам в кутии копър и магданоз. С нож си ги режа, но имайте в предвид, след измиване да изсъхнат и след това да се замразяват. Остават и пръхкави, иначе ми се скашкват.

# 713
Копър и аз замразявам в полиетиленови торбички, но не в шумящите.
Предварително мия и оставям да се подсуши, после нарязвам ситно с нож.
В кутийки ми заемат доста място.

# 714
Искам да си сложа във фризера магданоз и копър( в кутии), и когато ми потрябва да си взимам по малко. Т.е. трябва да нарежа доста количества. Смятате и че с чопър ще се нарежат на ситно или да пробвам нещо друго? Идеята е да е бързо и лесно.  Embarassed Rolling Eyes

Бързо и лесно аз ги мия и ги замразявам на цели връзки, а после с ножицата режа в таратора Embarassed Мия ги и направо мокри замразявам. Тук го прочетох и ми е много удобно Simple Smile

# 715

Бързо и лесно аз ги мия и ги замразявам на цели връзки, а после с ножицата режа в таратора Embarassed Мия ги и направо мокри замразявам. Тук го прочетох и ми е много удобно Simple Smile
Не съм опитвала, но може и да е по-практично. Ще се пробва.

# 716
Благодаря за съветите. Ще пробвам.

# 717
  • София
Моя съседка ми каза, че замразява отделните порции в опаковките на бобнбони или във формички за лед и после премества кубчетата в найлонов плик във фризера.

# 718
Незнам кой беше препоръчал препарата от лидъл W6 за измиване на плочките в банята,но поне да беше предупредил,че не може да се диша от него.Сложих върху плочки за няма и една минута вече не можех да дишам ,все едно се бях нагълтала с него,едвам успях да изплакна банята как не се натрових незнам.Смесвала съм белина и кислол за тоалетна,това е по-зле направо те задушава. Sick

# 719
в Лидл има един препарат -
W5 за тоалетни http://www.lidl.de/media/product/0/0/1/0/3/5/9/w5-wc-reiniger-regular.jpg
С него чистя банята без търкане Mr. Green
Мажа с него плочките, мивката, батериите, душа, тоалетната, оставям за едно-кафе-време и после само плакна  Mr. Green
Шишето струва около 2,5лв  Mr. GreenИ спестява мнооого търкане Sunglasses
Упражнението го правя един път месечно Peace ...или по-рядко, особено сега летните месеци Whistling

За този препарат ли става въпрос , защото ти споменаваш W6  ?

Общи условия

Активация на акаунт