Хитринки за всякакъв случай-тема 11

• 91 121
  • 804
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, искам да ви попитам дали е възможно да премахна пръски от обезмаслител върху алуминиевата рамка на стъклокерамичния плот. Загорих плота с прясно мляко, та прибегнах и до обезмаслител, всичко се изчисти, но после видях, че по рамката на плота има бели капчици, явно е пръснало от обезмаслителя и не съм видяла.

Аз направих същият номер само,че на фурната ми ,моля някой да се включи.

# 346
С една меджик гъба съсипах хладилника (не знам как се казва материалът, от тези металните, сиви - инокс ли е?). Сега стои като замазано. Някой да му се е случвало и случайно да се сеща за начин за поне някакво подобрение  Rolling Eyes?

# 347
Благодаря мацки ,отновоооо  bouquet

# 348
Някой знае ли как се махат старите стикери от стъклото на колата?

# 349

Скоро писахме за Олио.
Или стъргалка за стъклокерамичен плот.

# 350

Скоро писахме за Олио.
Или стъргалка за стъклокерамичен плот.

И с мокра кърпичка става. Перфектно маха лепилото от стъкло.

# 351
Имам въпрос.  newsm78 Как се чисти гумирана повърхност!? Имам сешоар и миксер за нескафе, чиито дръжки са гумирани. Не могат да се изчистят с нищо. Когато ги измия с вода първоначално изглеждат добре, но като изсъхнат пак се полепват с власинки и са като лепкави...  Tired
Ако имате идея как да ги изчистя, моля, кажете!

# 352
Имам въпрос.  newsm78 Как се чисти гумирана повърхност!? Имам сешоар и миксер за нескафе, чиито дръжки са гумирани. Не могат да се изчистят с нищо. Когато ги измия с вода първоначално изглеждат добре, но като изсъхнат пак се полепват с власинки и са като лепкави...  Tired

С мокра кърпичка,но трябва търкане.Аз имах един такъв сешоар.

# 353

С мокра кърпичка,но трябва търкане.Аз имах един такъв сешоар.

И с мокра кърпичка съм пробвала, пак не става, даже и от нея полепват влакънца... Не знам вече  #Crazy

# 354
Дайте съвет как да изчистя петна от трева върху дънки?

# 355

https://www.google.bg/search?q=%D0%9F%D0%A0%D0%95%D0%9F%D0%90%D0 … 3D106%3B640%3B480 ,но не трябва да са прани ,напръсквате директо върху петната и пускате в пералнята.Последният път дъщеря ми беше така от градината.

# 356

Натърквам с този сапун и пускам в пералнята.

# 357
  • Варна
Магическата гъба дали няма да помогне?!

# 358
  • Бургас
Моля да ме извините, ако въпросът ми не е на правилното място  Embarassed
Имам една пола, която се наложи да поотпусна малко, но сега от двете страни си личи стария ръб. Има ли начин да го залича? Прана е няколко пъти, но все е така. И с ютията не се получава.

# 359
  • На брега на реката
Ако позволява, направи декоративен шев на мястото на предишния

Общи условия

Активация на акаунт