Сняг и студ навън сковава,но мамите от ИБ с радост посрещаме Годината Нова!

• 22 195
  • 681
  •   1
Отговори
# 15
  • shumen
Поспаланче,да се оправя скоро Слав.Дано не е пипнал варицелата и да е от това тази висока Т.
Ей,това моето дете е пощуряло направо.Сега е пощурял тука и беснее като за световно.

# 16
  • гр. София
Поспаланче, бързо да се оправя детенце.  Praynig

# 17
Честита Коледа момичета! Весело посрещане и на НГ!
Поспаланче, да се оправя детето бързо, няма как да не ти е мъчно! Аз почти не пиша, но и мен ме няма в списъка. Ако искате може да ни добавите, на 12.08 се родихме! Ние чакаме да направим 5м и да започнем да се захранваме вече!  Simple Smile

# 18
  • При моето слънце
Поспаланчо, благодарско   bouquet Дано Слав се оправи бързо, съчувствам ти, че си далече от дечко в момента  Hug
Мишо днес ми оповръща всичко, вдигна някаква странна температура еднократно и кашля, но след обедния сън не се е спрял да беснее. Аз пък лекувам гърло и ужасна кашлица, бебето сериозно го разтрисам цял ден  Tired А за времето не ми се говори, ужасен студ и още по-ужасен вятър. Колкото и да е гадно после, искам сняяяяяг, искам да си седя на топло в леглото и да гледам как всичко побелява  Crossing Arms

# 19
  • до едно тепе
Даниелка извинявай,че не съм ви добавила. Откак ни местиха темата насам натам мога да редактирам само 24 часа след пускането и понякога изпускам по някой. Затова и питам често,че един акъл не стига за всичко. Добавих ви вече Peace
Петьофка сироп някакъв не пиеш ли за тази кашлица. Не че много помагат, но поне облекчават за известно време. Аз пих стодал, проспан и мукоплант. Месец вече мина и още кашлям сутрин, но отминава вече де. Вируса с кашлицата е голяма гадост. ooooh! Оправяй се бързо  Hug

# 20
  • Варна
Дани, оползотворявам времето докато спи  Wink , тия дни доста си поспиваше , но пък и вечер стои до късно защото са почивни дни и не бързам да си лягаме  Crazy

Поспаланчо , лошо наистина , ще се оправи малкият  Hug

Петьофка, хм, най големият ми страх е повръщането на малката , съчувствам ти искрено , дано е било еднократно и утре сте по добре, за теб знаеш нали - хомеожен за гърлото обаче сиропа забравих кой беше  Thinking

Във Варна има страшен вятър, 12м/s, как искам да идва пролетта, дано бързо минат първите три месеца, като дете обичах зимата и студа, сега като поостарях  Joy hahaha не ща веч мраз, искам топло аз  bowuu

# 21
И ние от снощи борим температура.Вчера беше 37,7 ,днес след следобедната дрямка -38,8...водихме го при педи-зачервено гърло,а нито хрема предна/задна ,нито кашлица ,но явно ще се появят в последствие. Crossing Arms Буквално боледуваме от великден на коледа...мрън

# 22
Поспалане, мерси за темата Hug

Аз съм с повръщане и разстройство от тази вечер, пипна ме гадния вирус, който преди 2 дни мъчи Радина. Сега се моля само да не я повтори, че ще се гръмна ooooh!

# 23
  • NE
Поспаланчо Много гадно да си далеко от Слав. Дано бързо се оправи и се гушкате.
Стелчо Бързо да му мине на Ради.
Зузи, Петьофче Оправяйте се бързо.
Тук вятъра не е като снощи, но е голям студ. Хубаво че има кой да се занимава с печката.
Вили цял ден катери всичко и вече е с подута вежда. Чак ме е яд как съм до него и пак не успявам да го опазя.

# 24
Поспаланчо, благодаря за темичката  bouquet Лек път и успех!

Ние сме в някаква сага по местене и е една лудница - опаковане на багаж, чували и т.н. Същевременно и на работа...

# 25
Май всички сме на черешата  newsm78

# 26
  • до едно тепе
Май всички сме на черешата  newsm78
И всичко отдолу е зарито от костилки а Laughing
Бррр имам чувството, че вятъра ще изтърбуши прозорците и за няколко часа в западните стаи стана хладилник ooooh!

# 27
  • Сливен
Привет и от мен - вече на сливенска земя  Simple Smile Много е готино да си си вкъщи - на топличко и чистичко.
Гледам - много болнички има - бързо да оздравявате  Hug
Поспалачо, и аз съм сигурна, че резултатите не са реални  Hug
Стели, много сте сладки и чаровни  Hug мен това видео също ме разплака.
Аз пък от дете не обичам снега, сега като бяхме в Плевен - още в събота беше навалял, противна история, Алекс обаче много му се радваше, защото при нас се случва и за цяла зима да няма толкова.
Лека нощ  Hug

# 28
  • shumen
Рокси,добре сте си дошли.Как пътувахте,че нали дават,че времето е ужасно.
Либре,браво на Лиян за съня.Моето втори ден на обяд спи по малко и направо ме побърква.Днеска тъкмо заспа и си викам ще спи,ама уви-не познах.Умния му вуйчо взе.че влезе при него да остави лаптопа и какво се беше заблял и така се спъна,изтърва мишката му и това дете като отвори едни ми ти очи,няма заспиване повече,а беше спал само 30-40 минути.От 2 до 3 се опитвах да го приспя после,ама не успях и се отказах.Сега си мислех,че ще си легне по рано от обичайното,ама пак не познах-легна си в 21.00,ама заспа чак в 21.30,че и по късно.
Аз снега го обичам много,а и Дени му се точи за пързалка,ама в тоя студ не знам кога и дали ще го огрее.То милото вече и душичката му се стегна в нас само и тази вечер само вика на градинката,при децата,че искал.
При нас вятъра утихна,но продължава да вали,а аз утре трябва да ходя за бележка,че детето няма контакт с ОЗБ за яслата и се чудя как ще излезна.

# 29
ЗдравейЧи! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт