Интимна връзка с по голяма жена

• 70 758
  • 160
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ох, от мен значи струи мъдрост отвсякъде  Grinning

Защо няма тема за обратния случай? Защото се приема за нещо нормално. Ей това много ме ядосва. Да не говорим, че някои жени сами свалят цената, и то не само своята - можело с 20 години по-голям, но сакън да не е по-млад.

Лошото е, че някои мъже не престават да се озъртат за нещо по-младо, понякога просто за напомпване на егото. Май няма много примери мъж да е напуснал една жена заради друга, по-възрастна от него, освен ако няма материална подбуда.

# 31
  • София
Примери има, но не са много. И доста по-възрастният мъж е било норма едно време, когато браковете са се уговаряли (разбирай "купували").

# 32
  • София
Примери има, но не са много. И доста по-възрастният мъж е било норма едно време, когато браковете са се уговаряли (разбирай "купували").
Така де, но нали минахме през развитото соц. общество, когато големите разлики не бяха масово явление.
А точно едно време баба ми се е оженила за 6 години по-млад мъж, но на нея просто са й търсели кой да е мъж (презряла мома на трийсетина), та в случая май него са го оженили  Grinning

# 33
Защо няма тема за обратния случай?

Защото не си я пуснала.

# 34
  • София
Защото не си я пуснала.
Да не съм луда - да ме разкъсат на дребни парченца, макар и само виртуално. Също така  имам склонност да "влизам в чуждите обувки".
Има сходна тема - "Възрастови разлики", където е писано предостатъчно.

# 35
Имал връзка преди време, па се сетил сега да ни пита какво мислим newsm78

Тонка, я кажи кога кои жени започват да стареят, че след месец удрям 48 ...

Когато и двамата са в средна възраст, не мисля, че има разлика. Но когато тя стане на 70, а той е 50+, тогава ще се усети много рязко.
Но това, разбира се, е субективно мнение, на база лично наблюдение интересите и начина на живот на хората в различните възрастови групи.

# 36
Наблюдавам от доста време една такава тенденция по-младите мъже да са с по-зрели жени, и този фенОмен си има резон. Поне такива познати са ми споделяли откровено, че не им е интересно с момичетата на тяхна възраст. Скучни са им и безлични. Дамите около 20-те г. са в по-голямата си част увлечени от мол-манията и не ги интересува почти нищо друго освен шопинга, екстеншъните, филърите, клубовете и "батките"... (пиша го с огорчение). На фона на това има доста читави младежи, които са по-интровертни и имат нужда от  момиче с по-широк мироглед, интелект и интереси. Намират го в лицето на жената около 30- 30 и... Тя е образована, работеща, интелигентна, прочела повече книги, отколкото девойката етикети, има богата култура и може да говори за какво ли не. Ако в бонус към това е и добре изглеждаща се получава една доста привлекателна и секси комбинация. Аз лично приветствам такива връзки Simple Smile

Много точно казано!

# 37
Ох, от мен значи струи мъдрост отвсякъде  Grinning

Имаше, заключиха я след някои много интересни реплики.

# 38
Ние мъжете, желаещи по-голяма жена не го правим само заради секса. Всяка жена около 40-те си има своя чар. Една от причините да се заглеждам по таквиз моми е аргументацията в предния пост. Обожавам еманципирани жени, с кариера, с образование със самочувствие. Готов съм да пера на ръка, да мия и чистя, да готвя само и само тя да има време за кариерата си.
Помисли дали силната жена няма нужда и тя от силен мъж. С добрите си финанси определено може да си позволи домашна прислужница, едва ли е опряла до твоето пране на ръка.
Дай й нещо по-интересно, по-впечатляващо, по-стойностно и по-мъжко. Иначе ще си останете с разговори в самотните Коледи, по приятелски.

# 39
Жените почват да стареят когато започнат да казват " стара съм вече за такива работи"  Laughing

Скоро четох за френски министър женен за своя учителка с 30 години по голяма от него. Гълтането сигурно много подлмадява.  Mr. Green

# 40
Ти сега ли чуваш за чудните свойства на спермата? Laughing

# 41
Друго е като го видиш  Laughing

# 42
Жените почват да стареят когато започнат да казват " стара съм вече за такива работи"  Laughing

Скоро четох за френски министър женен за своя учителка с 30 години по голяма от него. Гълтането сигурно много подлмадява.  Mr. Green

И не само, и не само!

# 43
Добър ден на всички млади и не толкова млади. Темата е изключително интересна и може би именно ,че тясно съм свързан с нея. Това е причината поради която да се регистрирам и споделя моят не проблем ,а може би дилема с вас.
Та аз съм на 28 ,а моята любов вече на 36 разликата е очевидна 9години по голяма... Нашата връзка започна на шега чисто сексуално но се превърна в доста по сериозна игра. Аз съм млад и освободен с много разюздан характер. Тя красавица дори и за годините си... Simple Smile дори и в моите представи.  Проблем тя имаше семейство (до скоро) деца ,мъж и т.н.т Въпреки моя темперамент и всичките забрани,закани и т.н.т Се случи така ,че се разделиха. Въпреки ,че съм желан мъж и отговарям на почти всички критери за това мъжество,уважение, интелигентен,добро общественно мнение и разбира се финанси и мога да имам която поискам аз искам нея. Тя също и ми го е доказала множество пъти. Проблемът... стилът ми на живот е такъв ,че никога няма да се спра "да ходя" при евентуалено дете това много ще я обижда. На второ място страхът ,че след 5-10год. тя няма да изглежда все още перфекта и дето както и аз няма да имаме млада майка ,а старица. Представата ,че детето ще е на 10 ,а тя на 46 също ме тормози. Всъщото време чуството наделява над мен и не ми оставя покой. Въпреки крехката си възраст мога да преглатна тази болко "на инат" както казва тя. Но въпросът не е в това ,а в това кое е правилно и вообще има ли правилно в тази ситуация? Като приоритет трябва да се вгледаме първо в бъдещето на детето.... На дали вашите коментари ще повлиаят върху моят казус но въпреки това ще ми е доста интересно да ги прочета... Благодаря предварително. Съжелявам ако съм допуснал грешки,пиша ви от телефона.

# 44
  • StZ
 Thinking, господина с непроизносимия ник pfcredflag защо ли се изказа?

Общи условия

Активация на акаунт