Интимна връзка с по голяма жена

• 70 808
  • 160
  •   1
Отговори
# 105
  • София

За 64 годишна е супер. Но си личи разликата им.

http://cache1.mila.bg/Images/cache/098/Image_6051098_128_0.jpg
http://rusnext.ru/sites/default/files/makron.jpg

Нищо супер не виждам, освен висящите кожи, защото на тази възраст, е опасно да си толкова слаба.
Всеки би казал, че са майка и син.

# 106

За 64 годишна е супер. Но си личи разликата им.

http://cache1.mila.bg/Images/cache/098/Image_6051098_128_0.jpg
http://rusnext.ru/sites/default/files/makron.jpg

Нищо супер не виждам, освен висящите кожи, защото на тази възраст, е опасно да си толкова слаба.
Всеки би казал, че са майка и син.

Е, не е баш с висящи кожи. Виж каква фигура има, какви крака. За 64 години е много добре. Жилеста е много.

# 107
В тяло е супер за 64 годишна жена, но иначе съм съгласна, че е странно. Още повече, че той е с момчешко излъчване и това задълбочава разликата.

# 108
  • Варна
Тя е била учителка в неговото училище, когато той се влюбва в нея. 
Нещо не ми изглежда съвсем "здравословна" една такава любов. Обаче пък е факт, че доста години вече са заедно. Неведоми са пътищата любовни, както се казва. Simple Smile

# 109
Тъкмо гледах Момчето си отива, дето Филип Трифонов беше влюбен в Невена Коканова. Та и тия така - от ученик се влюбил, човека. Ясно, че не е заради външния вид само, затова няма значение има ли бръчки или няма и какво и виси. То нищо не и виси де.

Но такива лав стори са редки, все пак - затова ми харесват. Simple Smile

# 110
Филм"Минута мълчание" по книга на Зигфрид Ленц гледах тази вечер.18 годишен ученик в 13  клас   и учителката му по  английски,не казаха тя на колко години е,но спомена,че  е  хвърляла   в морето шамандури преди да е роден.Гаден край,но си имаха връзка и  не им пречеше и  на двамата.В нашите глави  и очи е  всичко,влюбените виждат нещата различно.И аз виждах мъжа си млад,до последния ден,такъв,какъвто е бил в началото.И въпреки това  е рядкост да си паснат с такава разлика.И въпреки това,щом за мъж може и  е прието с млада,защо обратното да не може?
А Макрон има време до 60   и за деца с друга.

# 111
Има я и историята The Reader, плюс филм май с Кейт Уинслет. За съжаление историята не е френска, а немска, с гадничък обрат и финал.

# 112
На мен ми харесва историята на президента на Франция и жена му.
На много жени историята им харесва, особено на жени, изпускащи последните влакове (не визирам нигоко от форума конкретно) и даващи им илюзия за вечна младост и може би за една красива любов, която може би са пропуснали да изживеят.

Всичко това до момента, в който собственият син доведе снаха с три деца, малко по-голяма от майка си. Тогава цялата романтика се сгромолясва.

# 113
Всичко това до момента, в който собственият син доведе снаха с три деца, малко по-голяма от майка си. Тогава цялата романтика се сгромолясва.

Touche, you win the internet:)

# 114
  • София
Да, защото тук снахата/зетят "се води". Май четох, че и неговите родители не са били очаровани, и какво от това. Разликата е прекалена, но тяхна си работа. Което не значи, че ако се случи на моя син - ще го одобря (ако съм жива, де). Същото се отнася и за щерка ми.
Познавам две такива двойки, но само с 10-11 години разлика. Може да е и съвпадение, но и двете жени са тип "вади му душата с памук", доста добри манипулаторки.
Но наскоро гледах едните - вървяха си доста време хванати за ръка. Дай Боже всекиму.

Шарки, ти ще мълчиш!! Embarassed Mr. Green (бъзикам се, да не се обидиш)

# 115
За 64-годишна си изглежда точно 64-годишна. Нищо супер не виждам в бръчките и жилите. Като двойка изглеждат като майка и син. Но, ако те се чувстват удовлетворени, моето мнение няма съвършено никакво значение.

# 116
На мен ми харесва историята на президента на Франция и жена му.
На много жени историята им харесва, особено на жени, изпускащи последните влакове (не визирам нигоко от форума конкретно) и даващи им илюзия за вечна младост и може би за една красива любов, която може би са пропуснали да изживеят.

Предполагам. Доколкото разбрах, семейството на Макрон също не се е очаровало особено, даже са го преместили ученика в друг град. Но уви...
Както и да е, историята продължава и ще можем да я проследим, живот и здраве. Simple Smile

# 117
  • София
Вървят и слухове, че бил прикрит гей  Laughing
Интересно ми е децата й с нея ли са останали и той ли е бил в ролята на баща им?
Не знам, аз лично не мога да погледна момче на възрастта на дъщеря ми с такива очи, дори да е първи хубавец

# 118

Както и да е, историята продължава и ще можем да я проследим, живот и здраве. Simple Smile

Естствено. Тя затова продължава, за да не мислим много за по-дълбоки проблеми.

# 119
  • На Марс

Братовчедка ми на 45 с 4 деца от предишни връзки, си намери млад мъж на 27 ... какво й на майката на момчето не искам да си мисля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт