Интимна връзка с по голяма жена

• 70 759
  • 160
  •   1
Отговори
# 120

Братовчедка ми на 45 с 4 деца от предишни връзки, си намери млад мъж на 27 ... какво й на майката на момчето не искам да си мисля Simple Smile

Може пък каката да го стимулира и да стане дясна ръка на някоя видна банкерска фамилия Simple Smile

# 121

Не знам, аз лично не мога да погледна момче на възрастта на дъщеря ми с такива очи, дори да е първи хубавец

А, ама той е бил дългогодишно  настоятелен и верен, Макрон. Нека се обичат хората, харесват ми. Много е френско.

# 122
Аз не съм убедена много в тази чиста, искрена любов, нито съм оптимист. Те и Деми Мур и Аштън бяха сладки.

# 123
  • София
Аз не съм убедена много в тази чиста, искрена любов, нито съм оптимист. Те и Деми Мур и Аштън бяха сладки.
Както и Бранджелина - каква е разликата? И в двете двойки има сходна разлика в годините.
А, ама той е бил дългогодишно  настоятелен и верен, Макрон. Нека се обичат хората, харесват ми. Много е френско.
Доколкото разбрах, са се оженили веднага щом е завършил или там някъде. Да де, бил е верен, докато е бил ученик.

# 124
Мисля, че 2007 год. са се оженили, т. е. бил е на 29 год.

# 125
Брад е „само” 12 години по-голям от Анджелина, да не говорим, че имат и деца (не, че е задължително, но са имали избор). Разведени са и не са добър пример.
Според мен ще е леко сконфузно, поне в началото, когато президента започне да ходи по разни срещи с елита на света, с ..майка си.

# 126
  • Tам през Атлантическия океан
Брад е „само” 12 години по-голям от Анджелина, да не говорим, че имат и деца (не, че е задължително, но са имали избор). Разведени са и не са добър пример.
Според мен ще е леко сконфузно, поне в началото, когато президента започне да ходи по разни срещи с елита на света, с ..майка си.
Други неща са по-важни вероятно за хората които са го избрали  Wink 

Вероятно има достатъчно качества за да стигне до тук  Grinning

п.п. при мен разликата е 7 г в моя полза  Grinning

# 127
Вероятно и жена му има много качества, което не прави връзката им обичайна.
Аз също съм по-голяма от мъжа ми. С две години само, скука...

# 128
Може да е Строга Господарка...

# 129
  • София
Да де, аз имах предвид, че Брад и Анджи имат 12 години разлика, а Аштън и Деми - 15-16. Исках да подчертая всеизвестния факт, че двойки като първата се приемат съвсем нормално, а вторите - веднага ги критикуват:
Цитат
Защо ли не съм чела съмнения за бъдещето на семейство Клуни и Амал newsm78
За реалното равноправие на жените във всички области най-много пречат самите жени  Grinning

# 130
  • София

За реалното равноправие на жените във всички области най-много пречат самите жени  Grinning

За мен, не е въпрос на равноправие а на самочувствие.

Мъжът и да е грозен, и с криви крака, и по- дърт, ролята му в живота е да обожава жената да него.
От нея зависи дали да го избере и да му позволи да го направи.
Затова жената трябва да е по- хубавата, по- млада, по- съблазнителната и с по- голямото самочувствие.

# 131
Защо ли не съм чела съмнения за бъдещето на семейство Клуни и Амал newsm78
А, има доста съмнения, но в друго направление. Mr. Green

Просто съм реалист. За мен мъжът в една връзка трябва да е по-силен, по-можещ, да е закрила и подкрепа на жената. Затова връзки тип - с майка си, будят съмнение и нямат добра прогноза обичайно. Обикновено мъжът в един момент си намира по-млада и изоставената жена страда.

А в това омъжена жена с три деца да завърти главата на свой 15-16 год. ученик, съученик на дъщеря си, не виждам нищо романтично и красиво.

# 132
  • Tам през Атлантическия океан

Братовчедка ми на 45 с 4 деца от предишни връзки, си намери млад мъж на 27 ... какво й на майката на момчето не искам да си мисля Simple Smile

Имам позната приятелят и е 8 г по-малък
от предишна връзка има дете , с приятеля си и детето живеят на сем. начала вече 10 години  Grinning
Преди 4 години мъжа заминава за Англия да работи , устройва се за месеци и си ги взима с тях  Grinning
Тя няма намерение да има второ дете , той е Ок с това , тя не иска и брак .... ей така си го 'държи'  Wink
Като сме се срещали се е бъзика че не може да се отърве от него  Laughing
Обича я и нея и детето и , прави всичко за общият им комфорт  Grinning

п.п. сигурно и на неговите родители не им е мн. гот че момчето им  на 34  е вече с години с по-голяма жена , която няма намерение да имат общо дете.

# 133
  • София
За мен, не е въпрос на равноправие а на самочувствие.
Мъжът и да е грозен, и с криви крака, и по- дърт, ролята му в живота е да обожава жената да него.
От нея зависи дали да го избере и да му позволи да го направи.
Затова жената трябва да е по- хубавата, по- млада, по- съблазнителната и с по- голямото самочувствие.
Ти сериозно? Мъжът трябва да обожава жената, а тя да приема снизходително това?
Интересно, че в други теми защитаваш равенството на двата пОла и правото на мъжете да са равни в семейството. А тук - жената стои и избира кой най-много й угажда... Тя не може ли да обича/обожава някого не заради грижите му към нея?
значи жената да е по-хубава? А красивите мъже да ги хвърляме в пропастта ли, за да останат само онези, които ще се бият за женското благоволение?

# 134
  • София

Ти сериозно? Мъжът трябва да обожава жената, а тя да приема снизходително това?
Интересно, че в други теми защитаваш равенството на двата пОла и правото на мъжете да са равни в семейството. А тук - жената стои и избира кой най-много й угажда... Тя не може ли да обича/обожава някого не заради грижите му към нея?
значи жената да е по-хубава? А красивите мъже да ги хвърляме в пропастта ли, за да останат само онези, които ще се бият за женското благоволение?

Не, беееее!
Тя, ако можеше да приема снизходително мъжкото обожание, живот щеше да си живее, ама не става- влюбва се и го слага на пиедестал, и си пати. Peace

Винаги съм твърдяла, че жената избира мъжа и му оставя илюзията, че я е свалил- къде с много зор, къде- с по- малко.
В това отношение съм твърдо старомодна- хареса ли жената някого, то той трябва да се понапъне, за да я има.
Затова и съм против заживяване заедно на един ден запознанство.

А, за красивите мъже- не, няма да ги хвърляме в пропастта, но красавецът винаги е общ на няколко жени и очаква да го обожават, а не да обожава.
В този ред на мисли, жените се отразяваме в очите на мъжете си, но и на околните, и да срещаш съчувствени погледи, когато си с младия красавец и да не знаеш кога ще прогледне, и да наблюдаваш свежата му кожа до твоята, си е стрес отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт