Лидл ::56::

• 76 181
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Хора помагайте, отивам да пазарувам до Лидл, не пазарувам хранителни от там и не знам как е пр, мляко, брашно има ли София, тяхното писахте че не е хубаво.

пр. мляко го харесвам, брашното писаха на предните страници 650, че е ок, аз също съм взимала брашно и хляб и питки и кексове съм правила(но вече повече от половин година не съм взимала тяхно, сегашните партиди не ги знам),  предпочитам софия мел, няма в лидл... само мляко и  брашно ли ще купуваш?

# 106
  • Русе
Аз пак за батериите да питам - трябва ли да ги зареждам newsm78
На опаковката пише "предварително заредени за незабавна употреба", но снощи тук четох, че някой ги заредил, пък и като ги пъхнах в апарата индикатора за батерия отчита, че батериите са слаби.

# 107
Брашното тип 650 е страхотно / и другото не е лошо /.
 Мляко само от Лидл си купувам . Кисело на Пилос / Чуден не ми харесва хич./
 Прясното даже в плика не е лошо / това в кофичката два пъти взех и не ми допадна./
  Даже UHT купих вчера за проба и е хубаво/ прясно./
     Като цяло съм доволна -почти всичко си пазарувам от там. 
 Освен сирене .
  Въпроса ми  за препарата за варовик беше отправен към някой ползвал го ,а не да ми се обяснява как се търка и плакне.
 Извинявам се ако звучи грубо ,ама аз си търкам и плакна . И оцета освен ,че смърди не помага в моя случай.

# 108
Вчера купих дистанционното и моя мъж го настрои на измисления ни ТВ в кухнята. За хола за ТВ (Уотсън) ползваме същото дистанционно, но от миналогодишната промоция. Сега мъжа ми го донастрои като го обучи от старото дистанционно и вече и таймера му работи  Mr. Green В кухнята го настрои за измисления ТВ и за цифровото на кабелната. Аз лично си харесвам дистанционните и няма нищо да връщам. Ако кодовете не пасват, пуснете на автоматично търсене. По спомен от миналата година, че тогава аз разучавах дистанционното, кода, който беше даден в упътването не работеше за нашия Уотсън и тогава мъжа ми като се прибра го пусна на втоматично търсене и стана. Малко време и нерви трябват, но се получава. Сегашните дистанционни са по добре изглеждащи от миналогодишните. Сина ми си хареса сивото и него купихме.

Прясно мляко и аз вземам от Лидл и понякога купувам от това в торбичка, но то трябва да се изконсумира в рамките на деня или да се превари, за да издържи още малко. Купувам от кутиите до киселите млека. Рядко купувам UHT но то също не е лошо

# 109
Някой гледал ли е онлайн каталога за другата седмица?Горещо от нехранителните стоки ме интересуватдетските дрешки,дали ще пускат скоро такива?Търся клинове,долнища,евентуално яке.

# 110
Брашното тип 650 е страхотно / и другото не е лошо /.
 Мляко само от Лидл си купувам . Кисело на Пилос / Чуден не ми харесва хич./
 Прясното даже в плика не е лошо / това в кофичката два пъти взех и не ми допадна./
  Даже UHT купих вчера за проба и е хубаво/ прясно./
     Като цяло съм доволна -почти всичко си пазарувам от там. 
 Освен сирене .
  Въпроса ми  за препарата за варовик беше отправен към някой ползвал го ,а не да ми се обяснява как се търка и плакне.
 Извинявам се ако звучи грубо ,ама аз си търкам и плакна . И оцета освен ,че смърди не помага в моя случай.

Боже, все си недоволна ooooh!

Ами купи си и го пробвай, три пъти задаваш въпрос, виждаш, че никой не го е ползвал, щом не ти отговаря..

Да не било химия, да не мирише, пък да чистело без да се търка и без дори дълго да се плакне...айде моля ти се...

# 111
Да похваля тостера и чопъра, доволни сме. Случихме да са и двата в червен цвят.  Peace Някой попита дали чопърът има капаче, има.

Аз не знам вие как връщате най-спокойно продукти в ЛИДЛ. Днес ходихме да връщаме прословутите микрофони, защото не ставаха за нищо. Продавачката сама нищо не можела да каже, викна управител - ама от какво не сме били доволни, "хайде, връщай им парите, нормално , минаха празниците и ще вземат да ги връщат. " Какво е това отношение не знам, сякаш сме най-големите мошеници. Ако разчитам на тези микрофони да ми направят купон ... не знам. Много се ядосах. При положение, че ги купихме в понеделник и днес рано сутринта ходихме да ги върнем, просто защото не сме от града. Честно казано се почувствах много неудобно и дано не ми се налага пак да връщам нещо. Tired

# 112
  • София
Да похваля тостера и чопъра, доволни сме. Случихме да са и двата в червен цвят.  Peace Някой попита дали чопърът има капаче, има.

Аз не знам вие как връщате най-спокойно продукти в ЛИДЛ. Днес ходихме да връщаме прословутите микрофони, защото не ставаха за нищо. Продавачката сама нищо не можела да каже, викна управител - ама от какво не сме били доволни, "хайде, връщай им парите, нормално , минаха празниците и ще вземат да ги връщат. " Какво е това отношение не знам, сякаш сме най-големите мошеници. Ако разчитам на тези микрофони да ми направят купон ... не знам. Много се ядосах. При положение, че ги купихме в понеделник и днес рано сутринта ходихме да ги върнем, просто защото не сме от града. Честно казано се почувствах много неудобно и дано не ми се налага пак да връщам нещо. Tired
На това му се казва "човешки фактор" Просто сте попаднали на простаци. Простакът си е простак, каквото и където и да работи.

Весело посрещане на новата година! Дано следващата да е по-добра за всички!  Heart Eyes

# 113
Забравих да споделя за чопъра. Днес помолих мъжа ми да го залепи нашия, че нали сина ми го потроши още като го купих. Установих, че има капаче. Прозрачно е като купата и може би заради това не съм го забелязала. Или пък съм била прекалено ядосана, че малкия сучпи чисто новата ми така желана покупка. Та съжалявам, че ви подведох.
Имам само един въпрос, над ножа има една пластмаса, която ограничава ножа. Мисля че е с три степени на ограничаване. Може ли да ми обясни накой с каква цел се ползва това нещо?

# 114
За разбиване е. В един от клиповете им разбиваха сметана.

# 115
agnesana, мисля, че това, за което питаш се използва за бъркане на сметана, ние го свалихме. Но все пак в упътването има разяснения.

mimeime, да имаш право, за съжаление.

Весело посрещане на Новата Година!   bigdance2

# 116
  • София
Да споделя мнение за машинката за подстригване. Вчера се израдвах на джунглата на сина. Направо го почнах с най големия гребен-приставка. Като за домашна машинка става. Няма опасност да стане някоя "дупка" в косата. Малко бавничко е при голяма и гъста коса, но малко по малко става. Всеки път като го подстригвам си обещаваме взаимно следващия път да не го правим като му порасне толкова косата, ама на Mr. Green никога не се случва. Дано издържи по-дълго време, ако не, ще я ползваме поне за обиране на врата и около ушите. Иначе е много удобна и лека в сравнение със старата ми машинка Laughing

# 117
Макар че досега не съм попадала на лошо отношение при връщане на стока, всеки път се чувствам леко неудобно Embarassed

Управител викат винаги, когато стойността на стоката е повече от 10 лв мисля, че беше.
Мен нищо не ме пита човека, взема ми касовата бележка и касиерката веднага ми връща парите.. Peace

# 118
Хора помагайте, отивам да пазарувам до Лидл, не пазарувам хранителни от там и не знам как е пр, мляко, брашно има ли София, тяхното писахте че не е хубаво.

пр. мляко го харесвам, брашното писаха на предните страници 650, че е ок, аз също съм взимала брашно и хляб и питки и кексове съм правила(но вече повече от половин година не съм взимала тяхно, сегашните партиди не ги знам),  предпочитам софия мел, няма в лидл... само мляко и  брашно ли ще купуваш?

Пратих ММ със списък и понеже незнам каква ще я свърши, като не знам какво се предлага като марки и не мога да му поръчам конкретно. Казах да вземе и пиле Дюк, луканки, мая, вино, т.хартия. Другото са разни бонбони и глупости, за тях знам че са хубави.  Може да ми звънне да знам какво да му кажа  Laughing

# 119
Прочетете книжката с инструкции за чопъра.
Пластмасовата приставка за чопъра е само за сметана. За разбиване на 100 мл. сметана се поставя на най-долна позиция близко острието, за 200 мл. сметана на следващото ниво.

Общи условия

Активация на акаунт