Лидл ::56::

• 76 211
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Батериите бяха точно да крушките.
Аз ги виждам какви са, питането ми беше дали могат да се зареждат в нелидълско зарядно. Щом могат ще си ги ползвам.

Имам зарядни и на Сони, и на Варта. Няма значение какво зарядно е - важното е да се слага чифт от еднакви батерии - еднакво изхабени. Имам 2АА лидълски батерии от предишната промоция - нямам оплаквания от тях. А за цената си и амперчасовете са си екстра.Исках и от тази промоция да си купя - и 2А и 3 А батериите, но колата ни не беше на мнение, че трябва да се движи в този студ.  Mr. Green Дано след Нова Година да са останали в Студ.

# 91
  • Пловдив
И за да не чист спам да дам отзиви за формичките за яйца. При мен не се получиха със стандартен размер яйчица, малки ми дойдоха, освен това се разляха изпод  формичките настрани.
тези металните формички са ужасни Sad Взех си от всичките розновидности, освен сърцето, още при първото им пускане - нито яйцата стават, нито палачинките -  всичко залепва ужасно за формичката, да не говорим, че и изтича из под нея...
Ползвам ги, за да изрязвам вече направени палачинки - за това поне стават Mr. Green
Формичката-сърце е силиконова. Бяха ги пуснали преди металните и още ме е яд, че взех само нея #2gunfire Често я ползвам - и за яйца, и за палачинки - няма грешка.

# 92
  • София
Цитат
Дистанционното което вчера купих работи с всички телевизори вкъщи с изключение на този за който го взех
С какви марки работи, защото аз купих, у нас става само за Филипса, за LG-то и Сонито(телевизор и уредба) не става, а беше предвидено за Сони. Уж има дадени някакви кодове, ама не се получава, та съм в чуденка, да го връщам ли, що ли.

# 93
Вчера ММ успя да вземе от батериите и вече за заредени и разпределени по нуждаещите се уред /батериите могат да се зареждат във всяко зарядно за целта а не само в Лидълското/.
Беше взем и от вратните пържоли. Днес ги сготвих, бяха си много вкусни но месото беше леко посиняло и ги мариновах преди готвене.

DeiziL , sweet_maniche според мен проблема с разтичането на яйцето не е във формата а в тигата. Повечето тигани са прекалено тънки и с ползването се огъват и правят корем. От там и формата не може да легне на равна повърхност. Само чугунения тиган не ми се е изгърбил а Тефалите са ужас вече. За да не залепва за формата трябва да се намазнява преди всяка употреба.

Днес успях да изпробвам и яйцеварката, която ми е подарък и съм доволна. Бърза, лесна и удобна за ползване а и е малка, и компактна, и не заема място. В къщи не ядяхме варени яйца, защото ме изнервя варенето им, но сега вече е лесно.

Подариха ми и тостера 3 в 1 но за сега успях само плочите за сандвичи да ползвам и съм доволна. Тези дни ще метна и едно гофрето за проба.

Относно роботите на Лидл още ме е яд, че ги изпуснах /не че не си къпих други/. Отзивите на всякъде са много добри.

# 94
  • софия

DeiziL , sweet_maniche според мен проблема с разтичането на яйцето не е във формата а в тигата. Повечето тигани са прекалено тънки и с ползването се огъват и правят корем. От там и формата не може да легне на равна повърхност. Само чугунения тиган не ми се е изгърбил а Тефалите са ужас вече. За да не залепва за формата трябва да се намазнява преди всяка употреба.

Изобщо проблемът не е в тиганите, а е във формичките. Моите впечатления са абсолютно същите. Тиганът ми е с дебело дъно и не е "изгърбен". Тези формички са абсолютна глупост. Ползвам ги да режа сандвичи на детето или за оформяне на гарнитура, но не стават нито за яйца, нито за палачинки. Т.е. можеш да ги изрежеш, но след това. Не и докато ги пържиш.

# 95
Цитат
Дистанционното което вчера купих работи с всички телевизори вкъщи с изключение на този за който го взех
С какви марки работи, защото аз купих, у нас става само за Филипса, за LG-то и Сонито(телевизор и уредба) не става, а беше предвидено за Сони. Уж има дадени някакви кодове, ама не се получава, та съм в чуденка, да го връщам ли, що ли.
Отказвам се да се боря, ще връщам дистанционното след празниците. От снощи загуби и намерените кодове. С приемника на Виваком така и не сработи, а телевизора управлява избирателно, например звука се увеличава, но пък не може да се намаля с него. Снощи се мъчих 2,5 часа в  опити да го настроя по инструкциите , резултата е отрицателен.Вчера пазарувайки магазина попитах управителя, дали може да даде инструкции за него отговора , действайте според упътването ако не става ще Ви го върнем. Всъщност прав си е човека няма как да знае всички уреди как действат.

# 96
Тези формички са пускани и преди и като ги видях се сетих ,че бях чела абсолютно същите коментари - не са удобни .
 Има силиконови и от тях май бяха доволни - първо не залепват и не се разтичат.
 Тези са на достъпна цена и май се бяха разграбили преди чопърите.
 Аз пак да попитам - Препарата за варовик / спрей в розова бутилка / някой ползвал ли е и удачен ли е за бърза употреба !?
Нужно ли е обилно плакнене и търкане.

# 97
Юлмана, предполагам, че предварително трябва да се намокри повърхността, после пръскаш и разнасяш.
Без търкане няма да стане. Аз така си купих друг препарат против варовик /Сано/, напръсках , изчаках и отмих, но остана на ивици. Та без търкане не става Peace

# 98
  • Пловдив

Изобщо проблемът не е в тиганите, а е във формичките. Моите впечатления са абсолютно същите. Тиганът ми е с дебело дъно и не е "изгърбен". Тези формички са абсолютна глупост. Ползвам ги да режа сандвичи на детето или за оформяне на гарнитура, но не стават нито за яйца, нито за палачинки. Т.е. можеш да ги изрежеш, но след това. Не и докато ги пържиш.
абсолютно. Независимо в кой тиган се опитвах - все настанаха, докато със силиконовата - проблеми никакви

# 99
Вчера взехме дистанционното, но още не сме го пробвали. По-горе прочетох, че не е сработило със Sony, а на нас техниката ни е такава. Самото дистанционно е във вакуумирана опаковка и не намирам начин да я отворя без да я наруша. Дали ще мога да го върна, ако не ми върши работа при положение, че опаковката е нарушена?

# 100
Вчера взехме дистанционното, но още не сме го пробвали. По-горе прочетох, че не е сработило със Sony, а на нас техниката ни е такава. Самото дистанционно е във вакуумирана опаковка и не намирам начин да я отворя без да я наруша. Дали ще мога да го върна, ако не ми върши работа при положение, че опаковката е нарушена?

Да, ще можеш. Просто отвори/разрежи с ножица да е равно, и после залепи с тиксо опаковката. В смисъл да не е разкъсано чак, въпреки, че и тогава не вярвам да е проблем.

Днес не мърдам никъде, голям е студ навън...

# 101
Тета ,  то няма как да избегна търкане .
 Търся нещо което да не е толкова силно откъм химия и да разтваря варовика на  коритото на кухненската мивка -алпака - от рода пръскаш и забърсваш -а не пухтиш  и търкаш и миеш  - и да не е отровен . /Аз имам такъв и тя блесва ама плакненето е досадно и на мен все ми мирише ./

# 102

Аз пак да попитам - Препарата за варовик / спрей в розова бутилка / някой ползвал ли е и удачен ли е за бърза употреба !?
Нужно ли е обилно плакнене и търкане.
Тета ,  то няма как да избегна търкане .
 Търся нещо което да не е толкова силно откъм химия и да разтваря варовика на  коритото на кухненската мивка -алпака - от рода пръскаш и забърсваш -а не пухтиш  и търкаш и миеш  - и да не е отровен . /Аз имам такъв и тя блесва ама плакненето е досадно и на мен все ми мирише ./

Отговорих, каквото си попитала Grinning
Не мога да помогна, не съм ползвала този препарат от Лидл.
То без плакнене как да стане? Не става-но то пускаш водата и тя го отмива, какво толково..

Допълвам - пробвай с оцет, не е вреден..

# 103
Хора помагайте, отивам да пазарувам до Лидл, не пазарувам хранителни от там и не знам как е пр, мляко, брашно има ли София, тяхното писахте че не е хубаво.

# 104
teta75, благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт