Лидл ::56::

• 76 013
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • ВАРНА
Здравейте,днес видях някакъв миксер с купа в Лидл на Силвър крес,мисля че 44-49лв някъде бяха,някакви отзиви?

# 76
  • Пловдив
Технополис имат ужасна политика за клиентите. Уреди там не се връщат. Ако успееш да върнеш нещо, ще си най големият късметлия.
Обаче има вратичка в закона, че ако уредът ти стои за ремонт повече от месец, то те са длъжни да ти го заменят или да ти върнат парите. ЗЗП! Ако наистина е в сервиз повече от месец - възползвай се. За какъв уред става на въпрес?

Аз днес исках да купя от намалените пържоли, ама купих такива с кост  Mr. Green Не че се оплаквам, пак ще се изядът  Mr. Green Но си беше лудница, а в К.беше ад.

Аз имам чопъра от по предната промоция. На година е някъде вече. Нямам спомен да има капаче  newsm78 Горната част с мотора си се цопва баш върху купата и така си бърка, също като Делиманото. То това Делимано и за бебета не става с този ню ню размер  ooooh! Мерси ти за промоцията като е непрактичен.
Уреда  е Брава 380.Не мога да се възползвам-влиза втори път в сервиз.Купувам -не се зарежда.Не приемат връщане-отива в сервиз.Пробвам го след сервиза-дори не съм го взимала вкъщи.Пак не се зарежда-та сега е втори път.Брои му се за втори просто-ужасна ситуация

# 77
  • TX
На нас ни харесаха парти -миксовете-пускани ли са и преди,защото уж сме редовни,а не сме ги засичали  newsm78

кое са тези парти миксове?
предполагам за брексовене и солетите от първа страница на брошурата

# 78
-тези кутии отгоре -микс от фъстъци ,гартирани фъстъци ,оризови и солени крекери.  Цена 5,55 / 375или 400г - 2 вида са - Crispi и Spicy.
Миксера с купата си заслужава / имам от по -стара промоция и си върши добра работа - хвърчи малко брашно -ама това не е голям кусур  Joy  , а и нашият беше на 29,99 нещо такова./

# 79
  • София
хахахха, ясно, аз се сетих са парти миксовете от гумени бонбони само Simple Smile

# 80
Да похваля пържолите от врат с кост и без / последните взети от много взиране - гледам месото и не чета етикет и те размесени бяха Grinning /
  Днес като ги чуках и мариновах и ми харесаха доста. Хубаво ,прясно месо и се чудя  като чета ,че е развалено или само на мен не ми се е случвало да попадна на нещо подобно.
 Вчера купих нарочно по пакет и от двата типа брашно на Кастело .
 И пак същото - тип 500 стои на бучки и след пресяване.
 Сравних цвета -по нищо не се различават двата типа поне не намерих разлика .
 Тип 500 е със срок до 08/2015 ,а тип 650 -05/2015 .
 Замесих тесто за питка с първото и страшно много лепне и нагарча на вкус. /Интересно ми е дали тази партида на тип 500 не се купува - от септември насам пробвам веднъж месечно и все е такова .
С тип 650 ми се получи идеален хляб в хлебопекарната. Би трябвало тип 500 да е по -добро .
Чопъра на илюстрацията си има гумен уплътнител -някой писа ,че няма .
  Какво капаче има  не разбрах - след като се махне горната част и да стане тип буркан ли ?

# 81
Напоследък редовно се оплакваме от "отзивчивостта" на националния телефон и все повече се уверявам, че този телефон е създаден и се поддържа само за да се покаже колко лоялна и коректна към клиентите, верига е Лидъл. Само за това, но не и за да се съдейства реално при нужда. От там се задействат само в случай на сериозно настояване и определена заплаха, което е доста дразнещо.
По-скоро накърнява имиджа на марката отколкото да помага.
Само за протокола Лидъл е предпочитаният ми магазин за пазаруване, горното да не се счита за антиреклама  Peace а само констатация!
 И за да не чист спам да дам отзиви за формичките за яйца. При мен не се получиха със стандартен размер яйчица, малки ми дойдоха, освен това се разляха изпод  формичките настрани.

# 82
  • Велико Търново
  Какво капаче има  не разбрах - след като се махне горната част и да стане тип буркан ли ?

Капачето се слага на купата, под горната част, за да не се цапа частта с мотора.

# 83
Това е чудесно ,защото проблема на моя чопър Филипс е точно тази резба в горната част -пълни се с какво ли не и не може да се изчисти добре - тя е връзката на ножа с мотора и няма как да я накисна или търкам добре.
Ако пуснат чопър с капаче и поне 600W ще съм първата да си го купя Grinning
 За гумено капаче или уплътнение не ми отговорихте има ли !?
 На Филипса и това няма -даже отдолу стои като че ли е приспособено да се сложи . Много е недодялан като цяло.
  Брауна с по -ниска мощност ми нарязваше по -добре нещата -явно има значение и формата на ножа.

# 84
  • София
Какво ще ги правиш тези 600вата?
Моят чопър от летните промоции има отдолу гумичка, на ръчния пасатор също имаха купичките (те всъщност стават и за капачета отгоре, ако ще пазиш нещо), моят също има такова капаче, което да разделя купата от горната част с мотора при работа.
За гумено отдолу писа някой  преди няколко поста, че на снимката вижда такова.(сега погледнах - има.)

# 85
  • Велико Търново
Ако става дума за противоплъзгаща гума отдолу, има да.

# 86
Ами моят е 450W и бързо загрява ,ако се напълни купата с 2/3 продукт или даже 1/2 остават не добре смлени парчета морков например.
  А какво ще ги правя - аз си знам . Що за въпрос -първият ми чопър  е от преди повече от 14г и ако не беше изгорял миксера още да си смила по -добре от този.
 За мен тези ватове са малко . Мое си виждане и опит. Винаги е плюс по -високата мощност на уреда.

# 87
След като по добрата половинка в нас  Mr. Green купи брашно тип 650 понеже все било брашно и не съм доуточнила  Laughing ползвам вече само него. Всеки ден го позлвам в хлебопекарната и нямам никакви оплаквания от него.

За сегашните чопъри не знам дали имат капаче от горе, така и не ги видях.

Чопъра от К мисля е или 300 или 350W но си ми върши иделна работа. Лед още не съм разбивала вътре обаче  Crazy

# 88
  • София
Аз съм пълнила и до горе купата, нямам проблем, нито със смилане, нито със загряване, кълца всичко и лед и ядки и твърди зеленчуци за отрицателно време, не виждам какво повече може да направи ако е 600, а не 260... но твое си виждане. Надали обаче лидл ще пуснат каквото очакваш.
http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/silvercrest-stab … 3560879-176-14612 освен да е от този тип... но тези компактните им май не съм виждала 600, но аз имам и този и 260 ватовия, ми вторият е по-добър.

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 23:37 от Angel_Dust

# 89
Ами има други магазини -той е пускал нещо подобно мисля с три накрайника - пасатор и тел за разбиване и чопър.
  Това също е доста добро. Като цяло съм фен на Браун ама един стар модел мулти - миксер ,пасатор ,блендер / чопър си е -ама така ми се водеше / ,капсулован -няма дупки на мотора и издръжлив -а пластмасата стоеше като гумирана - падал е даже на цимент и то доста от високо -нямаше счупване - изгорих мотора след  зверска употреба . 350W  беше и със защита от прегряване . Нови модели имаше с метален пасатор.Самият чопър пък беше толкова удобен за миене и кълцаше и режеше за секунди. Този му излизат пръски понякога.
Сега не намирам такъв точно -моят се водеше куатро. Испанско производство.
 Сегашният ми чопър Филипс -произведен в Китай Grinning
Така че може този модел от Лидл да е по -читав -няма как да преценя -не съм ползвала .
 А и цената му е страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт