Лидл ::56::

• 75 988
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Искам да попитам тези които са си купували акумулаторни батерии от предни промоции или технически грамотните да кажат стават ли да се зареждат в друго зарядно, не в лидълското. Имам си зарядно, но батериите, които са за него струват 4 бр. 26 лв., а тези ги взех за 7 лв.
Да знам да ги разпечатвам ли въобще или да ги връщам ако трябва да се зареждат в лидълското зарядно.
Днес и в Ловеч беше блъсканица отвсякъде. Портокали имаше намалени на 0,85 лв. и понеже са точно на входа - не можеш да влезеш в магазина, хората грабят. Или пък както yulmana писа - срещнали се случайно, спрели се и си говорят, други пък блеят с количките. Добре, че бях с кошница, та е маневрена, грабнах си набързо батериите, пържоли и хляб и се изнесох.

yulmana, за пасатора аз се двоумя дали да не го върна. Писах на последната страница на предната тема.

# 61
Рендето на Мулинекс е незаменимо за мен - обичам червено цвекло с моркови, но на обикновено ренде цялата кухня ставаше в червени пръски. Откакто имам рендето на мулинекс, се родих...за минутка салатката е готова Peace

Ползвам го само за това, но всеки път го благославям Grinning

# 62
  • Монтана
Това е моя кухненски робот купен миналата година месец декември. Много съм доволна от него, беше намален на 111 лв от някъде 150лв.
http://www.prikachi.com/images.php?images/361/7816361d.jpg
Днес си напазарувах доволно количество свински врат без кост беше намален на 2,26 лв.

# 63
Не ви ли е срам?! Ни един чопър не сте оставили! Crossing Arms

# 64
  • Пловдив
Искам да попитам тези които са си купували акумулаторни батерии от предни промоции или технически грамотните да кажат стават ли да се зареждат в друго зарядно, не в лидълското. Имам си зарядно, но батериите, които са за него струват 4 бр. 26 лв., а тези ги взех за 7 лв.
Да знам да ги разпечатвам ли въобще или да ги връщам ако трябва да се зареждат в лидълското зарядно.
имам и от двата вида (червените и тези) АА и ААА. Служат вярна вече доста време, но червените вече падат изключително бързо... На следващото пускане ще заредя пак с по 2 комплекта от вид Simple Smile
Зареждам ги в зарядно на Панасоник

# 65
за кухненски робор друг освен на kenwoo не бих си купила ако ще ии 5 лв да струва

# 66
  • Русе
имам и от двата вида (червените и тези) АА и ААА. Служат вярна вече доста време, но червените вече падат изключително бързо... На следващото пускане ще заредя пак с по 2 комплекта от вид Simple Smile
Зареждам ги в зарядно на Панасоник

Благодаря! Hug
Пъхам ги във фотоапарата тогава, че временно съм си сложила 2 обикновени батерии, тъй като предколедно не ми се даваха толкова пари за акумулаторни.

# 67
за кухненски робор друг освен на kenwoo не бих си купила ако ще ии 5 лв да струва
Има доста по -добри уреди от роботите Кенууд ,ама и цената им е добра.
 Всеки си преценява според джоба мисля и нуждите.
 Рендето на Силвър крест от линка който беше даден е 1 към 1 като това на Мулинекс и цената е изгодна ,ако го пуснат.
 Ако не върши работа - се връща и готово.
 /Кухненски робот колкото и да ми е необходим и да го искам няма къде и него да курдисам - у съседите трябва да се преселя Grinning  кухнята ми уж не е малка. /
 Батериите трябва да са стандартни -имаше си преди едни означения R и по тях ги познавах / преди доста години като търсех батерии на транзистора си помня че бяха R14 например - сега обикновено купуваме тези най -малките за дистанционни и часовника / той пък работи няма и месец и спира - няма значение от батерията Grinning  /
 Аз пък така и не видях тези батерии -уж зяпах лампи разни Grinning
Не ви ли е срам?! Ни един чопър не сте оставили! Crossing Arms
Политиката или маниера на веригата е явно такава -да се пускат уреди в малки количества .
  Ти би ли оставила ,ако искаш да си купиш Grinning  /това в кръга на майтапа /.
 Тук се бяха свършили още към 15и 30 вчера / имаше 2-3 опърпани кутии останали като отидох./
 Отиваш рано ,строяваш се преди всички и ще имаш.

# 68
  • Русе
Батериите бяха точно да крушките.
Аз ги виждам какви са, питането ми беше дали могат да се зареждат в нелидълско зарядно. Щом могат ще си ги ползвам.

# 69
Здравейте,
да дам мнение за електрическото ренде от Лидл, имам го вече повече от година,страхотно е.Цяла зима си правим салати от моркови и ряпа с него и няма никакъв проблем.Има си място на гърба му където се събират допълнителните приставки.Беше на цена 49лв. Мисля че по рано през годината пак го пускаха и цената беше същата. Препоръчвам го Simple Smile

# 70
  • Пловдив
По принцип кенууд са създателите на робота.Това обаче не значи ,че са ненадминати.Просто всичко зависи от цената.Разглеждала съм почти еднакви модели с различни цени и се е оказвало ,че едните са с метални ,другите с пластмасови части.Естествено това определя цената.Говоря за Кенууд.
Както има значение и мощността.И ако се налага да избирам и не мога да си позволя най -доброто бих заложила на по-неизвестна марка но с метални части .
А след драмата ми с Технополис ,/която ще не е приключила,за нов но не работещ уред и вече повече от месец в сервиз/почвам да се замислям доста повече за гаранциите и възможността за връщане.
Относно рендето приложение и аз му намирам само при салата моркови и зеле.Ама само за морковите.За мен е по лесно на робота.

# 71
Технополис имат ужасна политика за клиентите. Уреди там не се връщат. Ако успееш да върнеш нещо, ще си най големият късметлия.
Обаче има вратичка в закона, че ако уредът ти стои за ремонт повече от месец, то те са длъжни да ти го заменят или да ти върнат парите. ЗЗП! Ако наистина е в сервиз повече от месец - възползвай се. За какъв уред става на въпрес?

Аз днес исках да купя от намалените пържоли, ама купих такива с кост  Mr. Green Не че се оплаквам, пак ще се изядът  Mr. Green Но си беше лудница, а в К.беше ад.

Аз имам чопъра от по предната промоция. На година е някъде вече. Нямам спомен да има капаче  newsm78 Горната част с мотора си се цопва баш върху купата и така си бърка, също като Делиманото. То това Делимано и за бебета не става с този ню ню размер  ooooh! Мерси ти за промоцията като е непрактичен.

# 72
  • у дома
На нас ни харесаха парти -миксовете-пускани ли са и преди,защото уж сме редовни,а не сме ги засичали  newsm78

# 73
  • Велико Търново
Делиманото затова ми се прецака от постоянното мокрене, ама то иначе няма измиване. Чопърчето от сегашната промоция има капак.

# 74
  • София
На нас ни харесаха парти -миксовете-пускани ли са и преди,защото уж сме редовни,а не сме ги засичали  newsm78

кое са тези парти миксове?

Общи условия

Активация на акаунт