Лидл ::56::

• 75 955
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Чопъри няма вече в нашият . Ходих преди час.
  Блъсканица си има Grinning . /Че и не стига това ,че всеки грабнал количка и пълни и повечето се мотат като свободни електрони ,ами и в най -пиковите места имаше нещо като седянки - срещнали се хората в магазина и решили да си полафят Grinning .
  Тостери също нямаше ,то аз вчера не можах и да ги видя.
 Купих си комплекта от две цедки за чай - дълго се чудих на голямата ,ама не знам дали имам такава кана на която да пасне .
 Тези цедки помня ги е имало и преди и моля някой ,който има от тях и ползва за сподели дозата чай / мисля за черен насипен и зелен че е /. Но ако пък става и за билков ще е добре.
      Разни нови видове зелена салата забелязах още вчера ,днес не се сетих да огледам.
 Хубавото броколи /което е опаковано по 500г / е намалено на 1,19лв.
Има доста останали неща от стари промоции и ми е странно тез чапъри как се бяха изпарили вчера още в 15 -15и 30ч.
 И преди са пускали -ама по празниците хората пазаруват все едно ще настъпва края на света -особено по Коледа и Нова година Grinning
 Това си е от време оно / още по дедо Тошково време си беше така  въпреки дефицита от стоки Grinning /.
  Та спокойно и през новата 2015 ще има чопъри ,а ако искате  хубав -поне 450W трябва да е мощността / моят е толкова и пак ми е слаб Grinning/
На този каната или каквото се води там е една идея по -дълбока от моя и ако трябва да смели такова количество бая ще се озори.
 Моя го пълня винаги на половина или даже 1/3 ,че понякога остават цели парчета.
  Който го е ползвал този да сподели например как се справя с моркови като се напълни 1/2 от съда.
Чисто любопитство ,а и мисля за село да купя нещо такова.

# 46
  • София
Благодаря за темата  bouquet Много сте изписали момичета  Hug
Исках ножове да взема, ама сме ...вдън земята  Embarassed Прибираме се в София на 01.01 - дано има останали   bouquet

# 47
Свинският врат на коя фирма, че и аз пържолки ще правя и как изглежда, че сега ходих в кварталната транжорна и един свински врат бял от мазнина и се отказах.
Понеже фурната ми издава багажа, в Лидл пускат ли такива фурни тип Раховец, с котлони отгоре и не мини а за стандартни тави?  

# 48
Стандартни фурни тип раховец май не съм виждала.
Аз си купих минифурна, без котлони отгоре-идеална е за нас.

# 49
Тета днес имаше едни червен чайник останал и се чудя да ида да го сменя ли ,като казваш че при теб няма този проблем.
 На какъв тип газ готвиш ?
 Аз на природен - да не би това да е причината - но пък няма промяна от второ варене и може да съм взела дефектен.

# 50
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet
Свинския врат без кост е 3.20 лв в Лидл Черни връх, срока му е до 03.01.2015.

# 51
  • София
Не е по темата, но вчера попаднах на ревю на ония минирезачки на Мулинекс, трябва ми нещо за стъргане на ряпа, тиква, цвекло...Не ми се ще обаче да заема място колкото робот... Сериозно са замислям за една такава newsm78

И аз искам такава, че нямам никакво място в бокса, но Мулинекса са ми скъпи, а гледам в немския лидъл има в момента промоция (ако говорим за едно и също де), та дано и тук да пуснат. Цена 25 евро ми е повече от приемлива, ако и тука е толкова.

http://www.lidl.de/de/silvercrest-elektrische-gemueseraspel-sgr-150-a1/p174956

# 52
Юлмана, незнам каква е газта , на която готвя - зареждаме от газстанциите, с такава карат колите с газови уредби-незнам как точно се води.. Rolling Eyes

Ами аз набързо на обед кипнах водата в него и изключих газта Rolling Eyes, не виждам промяна в цвета..

# 53
Момичета, моля за помощ - да сте видяли ламите от този вид някъде из СОфия изостанали, че с този национален телефон пак се изложиха днес    bouquet

# 54
Това от Лидл не се закопчава, а се слага директно върху купата и така се цапа и мотора (горната част). Този от К го подмятам нагоре на долу докато чопърира  Mr. Green за по добо смилане на продуктите вътре, а с Лидълския няма как да стане това упражнение понеже най много да изсипя всичко на пода  Mr. Green Та усетихте ли как гроздето е кисело  Joy
Аа, аз тук не съм съгласна.  Grinning Чопърът си има капак за купата, който се затваря плътно и пази мотора . Вярно е, че горната част не се закопчава за купата, но пък като си има капак не е и нужно. Даже би ми било досадно да затварям толкова много. Това, че е сравнително голям, има капак и гумено оплатнение на купата отдолу, което не позволя да мърда, мен ме очарова направо. Както казах, имаме Делимано вкъщи и си мислех, че е хубав чопър, докато не видях този. Да вземат да ми дадат някой лев от Лидл за рекламата. Mr. Green

# 55
Юлмана, незнам каква е газта , на която готвя - зареждаме от газстанциите, с такава карат колите с газови уредби-незнам как точно се води.. Rolling Eyes

Ами аз набързо на обед кипнах водата в него и изключих газта Rolling Eyes, не виждам промяна в цвета..
Пропан бутан е  /това е продукт от нефта и няма нищо общо с другият / той е просто в чист вид и идва по тръбопроводи от Русия и милия Путин -чо да не ми го спира ,че ще умра от студ и мраз Grinning /.
 На кутията на чайника пише ,че е подходящ за всякакви топлоизточници или квото е там -начи с право мога да ида за рекламация.
 Утре ще се пробвам . / Малко не е в мой стил -ама от първият ден да се скапе така мисля не е правилно./

# 56
  • Пловдив
Не е по темата, но вчера попаднах на ревю на ония минирезачки на Мулинекс, трябва ми нещо за стъргане на ряпа, тиква, цвекло...Не ми се ще обаче да заема място колкото робот... Сериозно са замислям за една такава newsm78

И аз искам такава, че нямам никакво място в бокса, но Мулинекса са ми скъпи, а гледам в немския лидъл има в момента промоция (ако говорим за едно и също де), та дано и тук да пуснат. Цена 25 евро ми е повече от приемлива, ако и тука е толкова.

http://www.lidl.de/de/silvercrest-elektrische-gemueseraspel-sgr-150-a1/p174956
Имам този Мулинекс откакто излезе.Взех го почти без пари от Ларедут.Ми не съм особено доволна.Малко ми е бавен.Доста хвърчи настрани.Просто не е моето ренде и така си стои в шкафа

# 57
  • София
Raja_nicol, ето това е роботът:
http://prikachi.com/images/240/7816240b.jpg.
Марката е Silver Crest. Купата и каната са по 1,2 литра. Има няколко приставки за купата: две рендета, нож за рязане, който се слага близо до дъното, пак там се слага същата джаджа, но от пластмаса - за месене на тесто, пак долу стои и един диск от пластмаса за разбиване на сметана и др. подобни (само него още не сме ползвали), горе под капака се слагат рендетата и един нож, който реже на тънки филийки. Преди няколко дни за първи път настъргахме тиква с едрото ренде. Никакъв проблем - гризе я яко. Струваше някъде 70-80 лв. на промоция. Размерите са доста компактни - 20/20 см е основата, а височината е около 30 см.  с купата отгоре. Само за каната (блендер) трябва да се намери отделно място.

Момичета, моля за помощ - да сте видяли ламите от този вид някъде из СОфия изостанали, че с този национален телефон пак се изложиха днес    bouquet
Такива имаше в магазина в Младост 3 (зад Хит), но може би преди 2 седмици. Никой не проявяваше интерес и може да са останали.

# 58
Благодаря ти   bouquet Сега пък него ще дебна  Mr. Green щом Мулинекса не струва, много сте полезни, момичета  Heart Eyes

# 59
  • Пловдив
Имам стар робот на Мулинекс ,от него бях много доволна,но заемаше мнооого място.Сега съм с този
http://www.seb.fr/cuisiner/expertise/robot-menager.htm
Всичко се събира вътре,само каната е отделно.Вече 3 година го ползвам-доволна съм.Филипс имат подобен

Общи условия

Активация на акаунт