Лидл ::56::

• 75 948
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Момичета сега се връщам от кварталния магазин за дом.потреби.Влизам и гледам чайник свирещ(има в два цвята),червен за 11лв и няколко стотинки.Питам това ли е цената -отговор да.А аз вчера купих от лидъла за 15 лв.А кажете сега какви са тези промоции?Те и тигани,тави на сапир са по-евтини от промоциите на Кауфланд.

Аз съм в пъти по-доволна от качеството на уредите, предлагани в Лидл в сравнение, с тези с марките на Кауфланд. То и сирене има и от 3 и от 15 лв за килограм, за което сигурно си има причина  Wink.
За чопърите нали някой писа, че са свалени от сайта, та едва ли ще намерите.

bouquet

# 31
Свинския врат е на 3,24 има и замразен грах на промоция. Погледнах каната която снощи коментираха, реотана е скрит в двойното дъно. Чопърите бяха свършили имаше само едно упътване останало. Бяха разграбили и зарядните батерии.

# 32
За софиянки: вчера вечерта бях в магазина на автогара Юг. Имаше доста чопъри, чайници и всички размери ножове, тостери. Точно ги дозареждаха от една голяма количка с кашони. Добре, че се сетих да питам за машинки за подстригване. Извадиха ми една, но не видях да редят по стелажите от тях. След малко ще я тествам на моите мъже. Ако издържи на косата на сина (гъста амазонска джунгла), значи става. Относно чопърите: много им се чудех преди време, но ММ искаше блендер. Взехме от роботите, които имат купа за рязане и месене и кана. Редовно си правим смутита, че и леда го слагаме вътре. Много е яка машинката. Веднъж даже я бутнах на земята от около 1,20 м и пущината си работи. Много ме кефи как реже лука и морковите, че и други разни нещица. Купата за рязане е голяма и като я напълня до горе с нарязано зеле, стига за цялото семейство салатката. Laughing

Каква е машинката, която хвалиш? Марка  и модел

Не е по темата, но вчера попаднах на ревю на ония минирезачки на Мулинекс, трябва ми нещо за стъргане на ряпа, тиква, цвекло...Не ми се ще обаче да заема място колкото робот... Сериозно са замислям за една такава newsm78

# 33
Взех две тарелки свински врат намален, червен чайник, батерии кръгли плоски ...

На мулинекс имам рендето електрическото - само него ползвам за цвекло и моркови зимата.. Peace

# 34
Благодаря за новата тема. Peace Дано не е лудница в магазина днес. Crossing Arms

# 35
Тета сподели после моля те ,като го ползваш дали ти излиза това петно -избеляване на боята на определено място.
 Пак варих вода и не се променя -не се разшири и се чудя дали не е дефект и да не съм забелязала.
Аз го взех в запечатана кутия и в къщи веднага го метнах да му изхвърля първата вода и да пия чай -голям мерак ми беше Grinning
 И това петно сега ми уби радостта Sad
 Това ренде на Мулинекс е хубаво ,но ако имаш робот -той си включва тези функции.
 Чопър пък има и друга функция може да си направиш смути или шейк . Лед троши.
 /Роботът включва функциите на доста уреди и си е по добър вариант ,но заема повече място и е по -скъп естествено./
 След малко ще ходя за гъби и тям подобни и ще проверя за тези чопъри.
  /Имам мерак на пасатора и някой сподели нещо ,че не е удобен - за този от последната промоция ли иде реч  newsm78./
Вчера видях останали няколко броя от уреда тип блендер в който може да се приготвят супи.
Имаше и май една кафе машина и мултифункционалната тенджера .

# 36
чопър йок  Laughing сега звъннах и на телефона и отговорът беше стандартен "чопърите са изчерпани навсякъде". Мама остана без чопър  Whistling а този в К. вече не е намален. Аз имам този от К. и по ме кефи честно казано. Имам и такъв от Лидл, който не успях изобщо да ползвам, понеже детето го счупи чистак нов на един час купен. Но ще обясня защо от К ми харесва повече. Той има едно капаче, което се слага над купата и така пази горната част с мотора от зацапване, отделно и капака с мотора като се сложи въху купата и си има позиция за "закопчаване" иначе не работи. Мия в съдомиялната купата, ножа и това капаче. Това от Лидл не се закопчава, а се слага директно върху купата и така се цапа и мотора (горната част). Този от К го подмятам нагоре на долу докато чопърира  Mr. Green за по добо смилане на продуктите вътре, а с Лидълския няма как да стане това упражнение понеже най много да изсипя всичко на пода  Mr. Green Та усетихте ли как гроздето е кисело  Joy

yulmana ако мернеш чопър в добър вид купувай ми го и ми го пращай по рейса  Hug ще го посрещна на гарата  Crazy

# 37
И аз ходих за чопър, ама няма Sad защо не си взех вчера, много ме е яд! Дистанционното което вчера купих работи с всички телевизори вкъщи с изключение на този за който го взех! Сега ще се мотае още едно из апартамента, добре поне че свети и малката си играе с него. Оплаках се!

# 38
  • Sofia
Преди 2 часа имаше чопъри на Резбарска (София ) . Бяха 3-4-5 бройки...не знам точно,защото имаше извадени от кутиите,та коя е празна,коя пълна...

# 39
 Благодаря за темата   bouquet

Взех ароматични чаени свещички -май са 12 бр за 2,99лв. Страшен боклук- за около 2 часа се изпаряват целите и нямат никаква миризма.

# 40
  • София
Благодаря за темата!
От мен само гол запис, защото от студ, сняг и болести не мога да стигна до любимия си магазин. Днес дойде майка ми да гледа децата, аз да ходя на пазар - колата не запали, та пак пазарувах в Била.  ooooh!
Разчитам само на ММ, Лидл му е точно до работата, ама то на мъж много не може да се разчита за пазаруване.  Laughing Вчера трябваше да вземе малки ножове - забравил, денс останали само големи.  Crossing Arms

# 41
  • Пловдив
 И в Лидл Филипово днес нямаше чопъри.Сутринта към 10,30 беше навалица доста.Имаше малко останали батерии.Кани и тостери си имаше в изобилие

# 42
чопъри в лидл в студ град имаше вчера много, даже никой не им обръщаше внимание, незнам какво им харесвате хич не са читави според мен

# 43
Юлмана, ще наблюдавам чайника и ще пиша...Взех последния червен, имаше и три черни. Аз също готвя на газ, от първата проба не е избеляло.

И на мен ми бе голям мерак, веднага сварих чай, малкия пи, искаше още-сипах и докато се обърна да оставя чайника на котлона, и той се ощавил...после ходи с изплезен език и мрънкоти...

Гъби при нас  не видях, специално се оглеждах... Rolling Eyes

Взех си квасена сметанка 12 процента, някой беше писал, че пО-му харесва от 20 процентната - и да, хареса ми и на мен 12 процентната, другата напоследък е страшно гъста, стои ми изкуствено някак.. Rolling Eyes

# 44
В Димитровград има 6 броя чопъри,аз ги разгледах освен че пластмасата не е като на предишните ами нямат и уплътнение гумено като старите,малко този път не са ги докарали явно е за сметка на лъскавия дизайн.

Общи условия

Активация на акаунт