Лидл ::56::

• 75 948
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Изкупихте всички чопъри.
Някой като похвали нещо и се изкупува за часове.

Да, бясна съм, току що се върнах, поръчайте си на националния телефон  #2gunfire
Ами направете го он- лайн магазин тогава, като всичко ще си поръчваме и чакаме.
Можем ли всички да цъфнем в първия ден и час

# 16
  • София
По повод чопърите, аз имам такъв на Елите - куче марка, но с мощност 400 W, мие се лесно и наистина заедно с каната го употребявам най-често. На практика почти всяко готвене ми започва с рязане на лук и точно за това го използвам обикновено. Е, беше около 40 лв, че и доставка платих, но грам не съжалявам. Та гледайте да са по-мощни, че да вършат работа за повече неща.

Абсолютно достатъчни са им ватовете на лидлските,  предполагам са важни и ножчета и т.н.
Рязала съм в него лук, моркови, лед, ядки, бисквити и разни други... справя се за секунди. Предполагам и този няма да е по-лош.
Учудва ме, че толкова  се метнахте сега на  тези чопъри, от август до сега няколко пъти пускат и чак такъв интерес май не е имало Simple Smile

# 17
Намерих си от керамичните формички за суфле  newsm18

# 18
  • Велико Търново
Чопър имах на Делимано, хубав е, но нещо сдаде багажа. Подариха ми един на Елеком, никаква работа не върши, ножа му не струва. Този за сега се сравя отлично. Ползвах го вече 2-3 пъти. Ползвам го предимно за приготвяне на бебешката храна. Пасатора го ползвах 3-4 пъти справи се добре според мен, но нямам с какво да сравня, не съм купувала хубава марка такъв.

# 19
  • Пловдив
Учудва ме, че толкова  се метнахте сега на  тези чопъри, от август до сега няколко пъти пускат и чак такъв интерес май не е имало Simple Smile
моят сега беше унищожен Thinking...И за протокола - този път, аз нямам нищо общо Mr. Green

# 20
Отчаяхте ме че няма чопъри. Май ще разочаровам мама. Аз все още не мога да стигна до магазина. Дано ме огрее. Поне дистанционно и нож да си взема.

# 21
Изкупихте всички чопъри.
Някой като похвали нещо и се изкупува за часове.

Да, бясна съм, току що се върнах, поръчайте си на националния телефон  #2gunfire
Ами направете го он- лайн магазин тогава, като всичко ще си поръчваме и чакаме.
Можем ли всички да цъфнем в първия ден и час
Рая Никол колко пъти написах ,че нямаше чопър в нашият Лидл . От един град сме и няма нужда да се обаждаш -а и обясних моите злополуки с предишна промоция дето бяха върнали цяла партида / та чак до Китай Grinning - нали там ги произвеждат /
  Ако вчера ми беше писала по -рано можеше и да ти купя .
Чопърите са евтини ,празници са и е съвсем логично да свършат.
  Ватовете са малко и не губите кой знае какво ,мисля.
  След месец два ще ги пуснат отново . Или по -мощни и по -хубави.
  Това не е соца когато всичко беше ограничено и го няма.
 Чопъри имаше и в Кауфланд скоро.
  Аз затова си купих от Технополис .
  Това не харесвам на Лидл ограничените бройки и всяването на паника и смут за стоки дето ги има във всички магазини свободно ,че понякога и на същата цена.

# 22
Вчера разгледах чопърчето и ми хареса повече от това, което пуснаха преди 2 месеца за 25 лв. Мислех да го взема за подарък на свекито за нова година, но излезе друг вариант за подарък. Предният модел го го купих на майка ми за РД. На нея повече й хареса от стария й Браун. Най-смешното беше, че 2-3 седмици като й го купих тя се прибра с нов чопър за 10 лв от оказион. Някаква куча марка обаче с 2 ножа един върху друг. Не знам колко вата е, но мели страхотно - зелето го прави на трохи. Направо брауна и лидълските пасти да ядат Joy

# 23
И ние ще пазаруваме догодина, сега нищо не ме грабва.

# 24
  • Балчи-Варна
Момичета сега се връщам от кварталния магазин за дом.потреби.Влизам и гледам чайник свирещ(има в два цвята),червен за 11лв и няколко стотинки.Питам това ли е цената -отговор да.А аз вчера купих от лидъла за 15 лв.А кажете сега какви са тези промоции?Те и тигани,тави на сапир са по-евтини от промоциите на Кауфланд.

# 25
yulmana, ти наистина писа, ама нали някога изнасят и отново....
Някой вчера писа, че имало много, знам също, че често ги пускат, затова не предположих, че ще са толкова недостатъчни.
Сега ми трябваше за подарък, ама нищо, за РД ще стане

# 26
Момичета сега се връщам от кварталния магазин за дом.потреби.Влизам и гледам чайник свирещ(има в два цвята),червен за 11лв и няколко стотинки.Питам това ли е цената -отговор да.А аз вчера купих от лидъла за 15 лв.А кажете сега какви са тези промоции?Те и тигани,тави на сапир са по-евтини от промоциите на Кауфланд.
Това е така ,но в този магазин не може да върнеш уреда или чайника с касова бележка - дори и само дето не ти е харесал цвета  Joy  / Няма как да пържиш в тиган от друго място и да го върнеш и да си получиш парите нали  Joy
Калиграфски комплект ще има . Това ме заинтригува . Някой има ли подобен . Въобще пускан ли е преди .
 Моля да споделите мнение .
Вчера  като разгледах брошурата и много ми хареса ./Да си направя едни подарък за НГ . / Пише се с мастило и перодръжка ли ,!?
Аз се интересувам от еклибристика и мисля ,че ще  може да се пробвам с този комплект .

# 27
Дано пуснат тези неща в България 2015г.
http://www.lidl-pageflip.com/de.html?kid=laHNs1

# 28
  • София
За софиянки: вчера вечерта бях в магазина на автогара Юг. Имаше доста чопъри, чайници и всички размери ножове, тостери. Точно ги дозареждаха от една голяма количка с кашони. Добре, че се сетих да питам за машинки за подстригване. Извадиха ми една, но не видях да редят по стелажите от тях. След малко ще я тествам на моите мъже. Ако издържи на косата на сина (гъста амазонска джунгла), значи става. Относно чопърите: много им се чудех преди време, но ММ искаше блендер. Взехме от роботите, които имат купа за рязане и месене и кана. Редовно си правим смутита, че и леда го слагаме вътре. Много е яка машинката. Веднъж даже я бутнах на земята от около 1,20 м и пущината си работи. Много ме кефи как реже лука и морковите, че и други разни нещица. Купата за рязане е голяма и като я напълня до горе с нарязано зеле, стига за цялото семейство салатката. Laughing

# 29
Записвам се в новата тема с благодарност към споделеното мнение, че караокето не струва /в предната/ - яд ме беше, че беше свършило в нашия магазин, но ето, че всяко зло е за добро  Wink

допълвам се, за да си похваля момчето  Laughing Един от многото коледни подаръци, които получи, беше 3Д пъзела от ЛИДЛ - статуята на свободата. Някой беше писал, че за нищо не става и било невъзможно да се нареди. Е, не е вярно, той е на 13, нареди я сам за около 2 ч. По едно време чувах мрънкане, че на никъде на става и че не може да се нареди, но в крайна сметка се справи даже по-бързо, отколкото очаквах  Grinning

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 12:51 от Merlinski

Общи условия

Активация на акаунт