Лидл ::56::

• 76 154
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна

Във всяка верига ги правят тези номера. Лидл не са първите, няма и да са последните. Аз съм убедена, че и в кантарите на касите и не само там ни цакат.

# 136
  • No Line On The Horizon
Нещо чайника много тенекиен (тънкостенен) ми се видя и купих електрическата кана за чай, че ми трябва за подарък.

# 137
Нямате изчитане бе, с тоя свирещ и несвирещ чайник  Laughing

Аз пък вчера се чудих и маех над дистанционното, но....накрая си го зарязах!
Исках чопър, но уви.... Sad Не ми се разправя с навъсените касиерки и ще чакам следващ тираж.

Успешни покупки през новата година на всички Ви!

# 138
Успешно пазаруване на всички догодина, и весело посрещане !

# 139
Някой тук беше похвалил баклавата в Лидл - е убих се да я търся днес, ама нямаше в нашия магазин. Реших на еклери да бъдем довечера /от другаде ги взимам и са много хубави/, но тая баклава ми се е загнездила, ще я търся, няма начин, трябва да я опитам. Че то навсякъде има, обаче аз съм капризна и ако не е хубава не я ям.
баклавата е в хладилната витрина някъдо около нещата на делукс серията.не нищо особено почти без орехи вътре,сочна е не много сладка.Като за парите си става.

# 140
Чайника свири като млековарките едно време...незнам така ли трябва да свири Rolling Eyes

И мен ме интересува въпросът с гаранцията как стои - например се повреди стоката след едномесечния срок за връщане - стоката се носи в магазина и те отремонтират ли?
И ние имаме от тези мъжките обувки, работни май се водеха, но ММ си ги носи ежедневно, хареса си ги..

# 141
  • София
Технополис имат ужасна политика за клиентите. Уреди там не се връщат. Ако успееш да върнеш нещо, ще си най големият късметлия.
Обаче има вратичка в закона, че ако уредът ти стои за ремонт повече от месец, то те са длъжни да ти го заменят или да ти върнат парите. ЗЗП! Ако наистина е в сервиз повече от месец - възползвай се. За какъв уред става на въпрес?

Или отивате на място, избирате и после поръчвате през сайта - тогава зи защитава закона за електронната търговия и връщате в 14-дневен срок без обяснения!

# 142
  • под тепетата
Здрава и успешна 2015 г, момичета!
 Връщам ви малко назад. Купих преди време от домашните дрехи - комплект от черен плюш . Хем пуска боя и го пера на ръка, хем замъхва дрехата, която е под него. Колко пъти трябва да го изпера, че да спре ? Имате ли и вие подобни наблюдения ?

# 143
  • София
ЧНГ дами! Чета ви но не пиша.  Sunglasses
Свинският врат без кост нс Лидл е най-вкусен. На Кауфланд все ми стои дървен.

Много исках машата за коса от 22.12.2014, но не я открих. И на телефона звънях. Ако някой вече не я иска моля да ми пише.

# 144
Честита 2015 г!!!
 Маца ,тук последно имаше маши ,утре може да проверя и ще пиша .
  Много ми хареса пирограрафа / от вчера -31/12/
 Пускан ли е преди и моля някой ако го има да сподели мнение.
  За синът ми е ,много обича да се занимава с подобни неща.
Самата марка CRELANDO дали е добра.
  То така или иначе утре го купувам ,но е добре да знам дали е читав и да не се занимавам после  с връщане . Инак ще му купя разни неща за рисуване.
 Надявам се да има останал /вчера не съм ходила в магазина /.

# 145
ЧНГ дами! Чета ви но не пиша.  Sunglasses
Свинският врат без кост нс Лидл е най-вкусен. На Кауфланд все ми стои дървен.

Много исках машата за коса от 22.12.2014, но не я открих. И на телефона звънях. Ако някой вече не я иска моля да ми пише.
ЧНГ! Потвърждавам за свинския врат без кост, много сме доволни.   bouquet

# 146
Свински врат с кост и без / защото по невнимание бях взела и от двата / са страхотни.
  Точно вкуса на домашно месо си имат / но е странно че отзад на кутията в съдържание пишеше -Може да съдържа соев протеин ! Grinning /
Да похваля и шоколада натурален от най -евтините - стана си страхотна глазура за тортата. Винаги купувам от готварският и този даже не го поглеждам / нали съдържанието на какао е по -ниско./  .
Брашното тип 650 е по -хубаво от тип 500 / колкото и абсурдно да звучи./  От лятото ги пробвам и двете и мислех ,че е до партиди.
Немското краве масло след стапяне отдели част мляко или суроватка. Като позамръзна придоби зърнестта структура ,при опита ми с качествено бг масло / говоря за това ,което помня от преди произведено в Сердика по БДС / -то имаше съвсем различен вид при стопяване и изстиване.
 Другото масло ,което пък е на Чуден има вкус на суроваткачно масло / домашно или мандраджийско ,когато е бито без сепаратор или самата техника не е толкова усъвршенствана/  - за готвене е добро ,но за мазане е със специфичен вкус.
  Относно немското масло остава възможността да го произвеждат по бг тертип и да са снижили качеството.
Просто това масло е толкова хвалено и бях озадачена от качеството му .
 /Или пък партидата е произведена за промоцията специално с по - ниско качество. Ще изчакам да мине месец и ще купя от нова партида./

/

# 147
ЧНГ! Миналата година в Лидл имаше намаления, след Новогодишните празници, дали и тази ще има?

# 148
ЧНГ и от мен   bouquet И аз се ослушвам за намаление след НГ Simple Smile

# 149
ЧНГ и от мен   bouquet И аз се ослушвам за намаление след НГ Simple Smile
Аз се обзаведох с доста неща минала година от разпродажбата.

Общи условия

Активация на акаунт