Лидл ::56::

• 76 175
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за информацията за приставката  Hug Явно няма да я ползвам и ще я махна.

Като се замисля аз май само веднъж съм връщала нещо, но не съм имала проблем. Исках да ми заменят джобните грейки, понеже дната не работеше и исках само нея да ми заменят ако имат други върнати, но казаха, че няма как да стане, а аз отказах да ги върна. Може да е една, но върши работа. Сега имам 3 грейки работещи. Моя приятелка си купи преди време една грейка за 15лв, така че тези са определено на далавера и няма да връщам нищо.

Трябва да проверя днес до колко работят, че мъжа ми още се мота из нас и не отива да пазарува  Crossing Arms

# 121
Здравейте! Аз вчера си купих свирещ чайник, но моят не свири, водата ври и излиза само пара през дупката. Имам чувството, че там капачето не сляга плътно и затова  newsm78 някой ако си е купил чайника, може ли да погледне и да пише дали черното капаче на чучурчето (не знам как се казва) сляга плътно.

# 122
Някой тук беше похвалил баклавата в Лидл - е убих се да я търся днес, ама нямаше в нашия магазин. Реших на еклери да бъдем довечера /от другаде ги взимам и са много хубави/, но тая баклава ми се е загнездила, ще я търся, няма начин, трябва да я опитам. Че то навсякъде има, обаче аз съм капризна и ако не е хубава не я ям.

# 123
Влизам да похваля тостера, вие колко много сте изписали! В 17,30 в понеделник вече бяха останали 4 броя-2 черни и 2 бели. Исках червен, но и черния не връщам, много са красиви, откога ги чакам!
  Имам робот и тези чопъри и блендери не ме интересуват.
  Относно връщането на стоки, най- често ,когато не улуча размера на някоя дреха ми се случва, и ако няма с какво да я заменя. Никакви проблеми не съм имала!

# 124
  • TX
Относно рекламациите/ връщането имам въпрос.
В началото на декември имаше промоция на зимни обувки и баща ми и ММ си купиха, на баща ми обаче се поотлепиха, дали имат политика на ремонт както при др. обувки и как мога да си подаде човечеца рекламация. Не пазаруваме особено често от ЛИДЛ и не съм толкова запозната с политиката им.

# 125
И аз да споделя, че съм приятно изненадана от 12% заквасена сметана Пилос, а доста се чудех коя да взема - идеална е за прибавяне към кремове за торти. 20% не се разбърква хубаво и става на буци.
Също така ми хареса 3.6% мляко Пилос Чуден синята опаковка.

Благодаря ви, че откакто се записах в темата, откривам хубави продукти на добра цена в сравнително нов за мен магазин за хранителни - преди купувахме само от нехранителните.  Blush

И да попитам за пилето Дюк /много писано за него в тази тема  Grinning/ каква му е цената - видях 8 лв. и нещо за 1.5 кг. - това намалената му цена ли е? Казах на мъжа ми да взема, скъпо идвало  Crazy

# 126
Лидл са мошеници,тъй че си отваряйте очите и си гледайте сметките.Понеже купих само две неща веднага се усетих,че са ми чукнали нещо,което не съм купувала.Купих само десет земела и един зелен кромид,като си взех една торбичка,за да си сложа кромида и гледам,че ми е таксувана 30ст,ама нали са безплатни,та вдигнах един скандал,не заради стотинките,а затова,че ни правят на маймуни.А сега като се правят колосални сметки като нищо някой щеизпищи с много по голяма сума...но какво се учудвам сега е времето да си избият парите от кражби и други липси.

# 127
  • у дома
-тези кутии отгоре -микс от фъстъци ,гартирани фъстъци ,оризови и солени крекери.  Цена 5,55 / 375или 400г - 2 вида са - Crispi и Spicy.

Да,точно за тези питам-някой виждал ли ги е и преди или просто сега ги пускат инцидентно покрай празниците...

# 128
  • No Line On The Horizon
Моля за отзив за чайника. Бива ли го?

# 129
  • на Мелмак
Не са безплатни торбичките - на всеки вид си пише цена  Peace

# 130
fros, моят не свири, по-горе писах, сега ще ходя да го връщам.

# 131
Не са безплатни торбичките - на всеки вид си пише цена  Peace

Може би става въпрос за прозрачните пликчета. Иначе торбички не знам да има безплатни някъде вече.

# 132
Става въпрос за онези торбички,в които си слагаме плод зеленчука,а нетези на касатас логото им.

# 133
Някой гледал ли е онлайн каталога за другата седмица?Горещо от нехранителните стоки ме интересуватдетските дрешки,дали ще пускат скоро такива?Търся клинове,долнища,евентуално яке.

Следващата седмица няма да има детски дрешки.
Днес си взех хартиен каталог.

# 134
Чайникът си свири ,но моя му се обцвети или и аз не знам как да го нарека стопи боята ли и от първо варене на вода .
 Без проблем връщат пари и се заменя стока - и управител не е идвал - връщала съм дънки .
 Пред мен са връщали и по -скъпи стоки . Без проблем.
 Даже миналата седмица една жена връщаше мъжкият комплект / нещо като анцунг дето беше / и й предложих по -голям размер от склада тя отказа и веднага й върнаха парите без драми и забележки.
 Никога не са ме лъгали в сметката в Лидл . Имах само случай в който намалени картофи бяха маркирани за кивита ,но ги върнах и то даже не опаковани / видях бележката  когато бях насипала картофите в една щайга . Нямаше никакъв проблем. Извиниха ми се учтиво.
 Аз също от два дена се каня да ида да сменя чайника ,но първо се опасявам ,че няма да намеря червен или въобще останал и второ  не ми се занимава да обяснявам какво му е - то реално не загарял или забравян  -ама отстрани изглежда все едно е топлена вода на доменна пещ / дъното си е добре и явно боята е била малко там или не е устойчива./
 Засега никой не сподели подобен проблем . Остава да е  от температурата която развива газта / явно е по -висока - в сравнение с пропан бутан./
-тези кутии отгоре -микс от фъстъци ,гартирани фъстъци ,оризови и солени крекери.  Цена 5,55 / 375или 400г - 2 вида са - Crispi и Spicy.

Да,точно за тези питам-някой виждал ли ги е и преди или просто сега ги пускат инцидентно покрай празниците...
Промоционални са и за пръв път ги виждам / може да е имало и преди -за мен са нови./
  Торбичките без дръжка са безплатни във всеки магазин .

Общи условия

Активация на акаунт