Лидл ::56::

• 76 094
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Geraldine, в Овча купел само един Лидл ли има? Ще звъня да ми пратят чайник, затова се интересувам  Hug
Да, един е.

# 256
Tanq 67 благодаря,дано се вредя с една възглавничка,ако има 2 вида както ми изглежда на снимката ще го   мисля на място Grinning  bouquet

# 257
  • Варна
Имам блуза като от намалението - черна с цип на врата, той ципа е малък сравнително, много съм доволна и си я нося много, задължително ще отида да си взема още 1-2 блузи. Аз си ги нося зимата, но по принцип ходя много леко облечена.

А от каква материя е? Тънки ли са много?

# 258
  • Пловдив
Някой купувал ли е от техните шкафове за баня, става въпрос за горния шкаф с 3 вратички?
Питам за мнения   bouquet

# 259
Киса това е тъничко трико.

# 260
  • Велико Търново
А от каква материя е? Тънки ли са много?

Според етикета 95% памук, 5% еластан. Сякаш са по-скоро пролетно/есенни, ама то всичко зависи от човека, който ще ги носи, аз я нося сега.

# 261
Точно пролетно -даже може за хладен летен ден.

# 262
Да питам за домашния комплект - дамски - качествен ли е/ всъщност същият ли е като от преди месец някъде/ newsm78

И за детските боти - на 13, 99. Пускани ли са преди?

# 263
Детските боти би трябвало да са пускани щом са намалени / намалените стоки са от стари промоции /.
 За тези боти и аз нямам спомен да съм ги виждала.
 На мен малко ми бият на момичешки и се чудя дали тези със синьото ще се харесат на сина ми. 

# 264
  • Mediterraneo
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=17014

А тези панталони дали са панталони или повече са като клин? Трябва ми за подарък и се чудя. Ама поне може да се връща...

# 265
Клин си е направо - с леко разширение отдолу . Отиваш на място и преценяваш .
 /Аз подаръци дрехи не рискувам да подарявам -ама нали има опция връщане - може да ги върнете. /

# 266
  • Велико Търново
И за детските боти - на 13, 99. Пускани ли са преди?[/b][/i]

Да, дъщеря ми има от черните с лилави връзки, носи ги и зимата, при сухо време.

# 267
И за детските боти - на 13, 99. Пускани ли са преди?[/b][/i]

Да, дъщеря ми има от черните с лилави връзки, носи ги и зимата, при сухо време.

Кой от моделите е за момче ?

# 268
И голямата ми дъщеря има от сивите с цикламено. Всички много й ги харесваме, тя също, но не знам дали пролетта ще й станат, предвид че тогава взехме най-големия размер от серията - 29 номер.
Тогава бяха на 19.99лв.

# 269
И голямата ми дъщеря има от сивите с цикламено. Всички много й ги харесваме, тя също, но не знам дали пролетта ще й станат, предвид че тогава взехме най-големия размер от серията - 29 номер.
Е, значи при нас отпада, тогава. Надявах се да има и за по-големи деца Cry

Общи условия

Активация на акаунт