Лидл ::56::

• 76 096
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Каква е тази прахосмукачка за пепел от камина.Мога ли някъде да я видя?
Тук http://en.calameo.com/read/00364448469ad631b9cab  на 16 страница  /има останали даже и от комплектите за камина -разни там ръжени и тям подобни - доста стилно изтглеждат. /

# 241
Тази търся http://en.calameo.com/read/0012488973bd6a446b658
или друга подобна за домашна потреба /не за камина, разни мобилни и т.н./

# 242
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Лидл са мошеници,тъй че си отваряйте очите и си гледайте сметките.Понеже купих само две неща веднага се усетих,че са ми чукнали нещо,което не съм купувала.Купих само десет земела и един зелен кромид,като си взех една торбичка,за да си сложа кромида и гледам,че ми е таксувана 30ст,ама нали са безплатни,та вдигнах един скандал,не заради стотинките,а затова,че ни правят на маймуни.А сега като се правят колосални сметки като нищо някой щеизпищи с много по голяма сума...но какво се учудвам сега е времето да си избият парите от кражби и други липси.
Извинявам се Вие никога ли не правите грешки? Изумявам се на хора, които не работят в сферата, как си правят умозаключенията...

# 243
  • Пловдив
Благодаря ти.Ами изобщо не съм я отразила.Определено ми е голяма.Очаквах нещо малко от типа на тези дето са за трохите в кухнята.Имам такава на електролукс но мъжът ми казва че се задръствал филтъра от камината и казва че не е добре да я ползвам за около камината.Комплект имаме май само за декорация... почти не се ползва май.Поне аз не го ползвам

# 244
  • Варна
От предстоящите намаления загледах дамските блузи във вишнево и тъмно-синьо (5.99 лв). Не си ги спомням отпреди. Някой по-паметлив може ли да каже от каква материя са?

# 245
  • София
2300W  пише на тази Кажи на мъжа ти  Mr. Green

# 246
От предстоящите намаления загледах дамските блузи във вишнево и тъмно-синьо (5.99 лв). Не си ги спомням отпреди. Някой по-паметлив може ли да каже от каква материя са?

И аз вишневата харесвам. Според мен по=скоро са пролетни/есенни. Но мен винаги ми харесват материите на техните дрехи.

# 247
На мен ми харесвам ,но този цип на гърба ще ми дразни  / не мога да търпя такива неща и ми излизат обриви./ Другата май е без цип.
 Дамският елек за тази цена е добър.
 Тези купички за салата от пластмаса ли бяха или се лъжа ?
 От стреч дънките имам едни черни с протрит ефект и съм много доволна . Ако има сини бих си купила.

# 248
2300W  пише на тази Кажи на мъжа ти  Mr. Green

Това било мощността на мотора, всмукателната била друга и не при всички ги пишело, но най-вече в книжките. На повечето евтини не я пишело, защото били много слаби.

# 249
Geraldine, в Овча купел само един Лидл ли има? Ще звъня да ми пратят чайник, затова се интересувам  Hug

# 250
Здравейте Simple Smile
Искам да купя чопър, но в Младост и в Студентски град са свършили. Бихте ли ми казали как си поръчвате да ви доставят дадена стока,която не е в наличност ?

# 251
  • София
Здравейте Simple Smile
Искам да купя чопър, но в Младост и в Студентски град са свършили. Бихте ли ми казали как си поръчвате да ви доставят дадена стока,която не е в наличност ?

Като позвъниш на националния телефон и им кажеш къде искаш да ти бъде доставен продукта, ако го има наличен в някой магазин от веригата, разбира се. За чопърите разбрах, че са свършили още вторник, така че по-скоро няма да има, но нищо не пречи да опиташ. Първият работен ден за новата година е на 05.01., чак тогава май ще работи телефонната им линия.

# 252
 Малко Сладко Коте, благодаря  bouquet

# 253
  • София
А аз искам да попитам някой има ли наблюдения върху тия възглавнички за шиятцу масаж дето са от следващата седмицата  Praynig

Здравейте,моля за мнение за възглавничката за масаж,според мен са 2 вида/за шиатсу и обикновен -защо на едната виждам 2 топчета, а на другата 4/ или греша,дайте мнения,много искам да купя такава за подарък за Р.Д. на баща си,който наближава   bouquet и събирам мнения

Имам такава възглавничка за шиятцу масаж от 2-3 години. Много ме кефи и винаги ми е "на една ръка разстояние".  Laughing Дъщеря ми също я хареса и ми я взе. Наложи се да си купя нова. Но и друг път съм писала - не съм слаба и по гръбнака си имам сланинки, които омекотяват разтривката.  Grinning По-слабите хора ги боли. На снимката се вижда, че е по-нов модела. Моята възглавничка е само с 2 масажиращи глави и е без дистанционно управление.

И тъй като някой спомена за седалката - няма нищо общо с възглавницата. Седалката по-скоро "гали". Приятели си купиха и двете.  Wink Седалката е за релакс, а възглавницата - за схванато. И тъй като в повечето случаи се сещаме само когато ни боли, определено възглавничката е по-ефективна.

# 254
  • Велико Търново
Имам блуза като от намалението - черна с цип на врата, той ципа е малък сравнително, много съм доволна и си я нося много, задължително ще отида да си взема още 1-2 блузи. Аз си ги нося зимата, но по принцип ходя много леко облечена.

Общи условия

Активация на акаунт