Лидл ::56::

• 76 105
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Днес като отидох само една кутийка пирограф и съм много щастлива - страхотен е . Има си накрайничета . Синът ми ще се радва и аз се запалих и ще се пробвам на някоя дъска за хляб /докато ми донесат дъски за тренировки Grinning / .
Този калиграфски комплект пускан ли е преди и моля за споделите впечатления.

# 211
На мен ми трябва прахосмукачка, нашата преди 2 дни сдаде багажа  Confused , а мъжът ми гледа някакви от 300 лв.  ooooh!
Мисля си, че може би ще има още неща, но ако са малко бройки, не ги пишат в брошурата, за да не подлъгват хората. Отскоро "открихме" този магазин и не знам миналата година така ли е било по Разпродажбата - затова питам...

Иначе, Юлмана, постът ти е полезен и човек добива представа какво да очаква, но друго си е да го видиш.
Аз чакам Блекпърлс bouquet да ми прати брошурата.
А и, ако даден уред е от Разпродажба, нали пак му важи 3год. гаранция?
Ех, как се надявам на прахосмукачка... и клин с кожа - останали бройки, и други работи.  Crazy

П.П. къде мога да видя снимка на намалените мъжки туристически обувки???

# 212
Не се вижда добре на брошурата ,а и това е просто илюстрация -отиваш на място и гледаш .
 И аз исках смърч с портокали и канелени пръчки украсен -ама няма такъв -било е просто на илюстрацията - провериха ми специално в склада.
 То може и от този модел да няма -просто продават изостанали неща според мен -затова няма и упоменати размери .
 Може да има и други неща -мисля че пускат според складова наличност .
Така беше и с детските пеещи книжки, на брошурата бяха други а в действителност само със звуци на животни, оказа се,че от модела с детски песнички изобщо нямало.

# 213
На мен ми трябва прахосмукачка, нашата преди 2 дни сдаде багажа  Confused , а мъжът ми гледа някакви от 300 лв.  ooooh!
Мисля си, че може би ще има още неща, но ако са малко бройки, не ги пишат в брошурата, за да не подлъгват хората. Отскоро "открихме" този магазин и не знам миналата година така ли е било по Разпродажбата - затова питам...

Иначе, Юлмана, постът ти е полезен и човек добива представа какво да очаква, но друго си е да го видиш.
Аз чакам Блекпърлс bouquet да ми прати брошурата.
А и, ако даден уред е от Разпродажба, нали пак му важи 3год. гаранция?
Ех, как се надявам на прахосмукачка... и клин с кожа - останали бройки, и други работи.  Crazy

П.П. къде мога да видя снимка на намалените мъжки туристически обувки???
http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm
ето я брошурата

# 214
# 215
  • у дома

Момичешките и момчешките дънки,които са намалени са супер-дано има номера да взема още...

# 216
Здравейте,моля за мнение за възглавничката за масаж,според мен са 2 вида/за шиатсу и обикновен -защо на едната виждам 2 топчета, а на другата 4/ или греша,дайте мнения,много искам да купя такава за подарък за Р.Д. на баща си,който наближава   bouquet и събирам мнения

# 217
И туристическите обувки си струват, удобни са и леки . Някой по напред питаше за бои в Пловдив , ако там не са останали в Асеновград има както и други принадлежности за рисуване.

# 218
Прави ми впечатление ,че туристическите обувки  мъжките са високи ,а дамските -не .
 Обикновено разликата е в цветове и дизайн .

# 219
А разпродажбата в самите магазини ли е или като предната в шатра пред Лидл?

# 220
В нашият град такава шатра не съм виждала ,а и в този "топлик" само за шатри е .
То си пише намаление -не- разпродажба .

# 221
Тази разпродажба си е в самите магазини. Голямата разпродажба в някои магазини е била в шатра, но при нас си беше в едно странично помещение като склад. Влизаше се не през стандартния вход, а през страничен.
От миналогодишната януарска разпродажба си купих грил скара, която върши работа на партигрил, но отгоре е с плоча. Купих я по спомен за 19лв, а редовната цена беше 35лв ако не се лъжа. Имаше разни дреболии, купих и детско гърне тогава за 3лв пак от намалените неща. Имаше чадъри мисля, имаше очила, имаше и кофички за пясък, чай някакъв пирамиден имаше... имаше и от големите скари, които са с керамична плоча. За друго не се сещам. Едва ли сега ще ма същите неща. Явно разпродават  това, което им е останало от промоциите.

# 222
Прави ми впечатление ,че туристическите обувки  мъжките са високи ,а дамските -не .
 Обикновено разликата е в цветове и дизайн .

И от дамските и от мъжките има и високи и ниски.

# 223
  • София
А покритието Ilag - тефлон с друго наименование ли е?

# 224
ILAG  е швейцарска компания и това е покритие по нейн патент ,другата е DuPont .
 Ето ти инфо тук http://bergner.zp.ua/index.php?option=com_content&view=artic … 28&Itemid=279
 на руски е обаче.

Общи условия

Активация на акаунт