Лидл ::56::

• 76 020
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, нямам възможност да прочета всичко затова ще питам направо. Около Коледа имаше промоция на маши за изправяне, но за съжаление ги видях много късно и те бяха свършили, затова искам да знам дали промоциите се въртят и този път да имам възможност да ги хвана Simple Smile
Да въртят се, ако питаш за пресите за изправяне на много места имаше останали в изобилие и след промоцията, виж от 8.01 по намаленията дали няма да ги пуснат .Но ако питаш за машата,тя беше за къдрици и почти навсякъде се изчерпа още същия ден.

# 391
  • Бургас
И аз днес с поредния сутиен от ЛИДЛ.На мен пък хареса дантелата отзад.
От всяка промоция ХХL купувам и още не съм изхвърлила нито един.Стават.

# 392
Момичета,дали ще се съгласят да върна сутиена, Praynigкато не съм с касов бон? Embarassed newsm78 моля за съвет-не ,че съм за 10 лв,но пък като е неизползваем....

Някой беше писал, че е връщал стока без касов бон. Пробвай, дано стане.

# 393
  • София
Ще го вземат сутиена и без бон. Все пак тази марка едва ли може да се купи от друг магазин.

Аз да похваля солите за вана, които са от днес. Ухаят божествено, направо ми се прииска да ги опитам. Аз вана нямам, ползвах ги за педикюр днес, но си представям колко ще е хубаво във вана, плодов аромат...папая...

Взех си и един Л размер от потничетата с дантела в петролен цвят. Но бая ми е дългичък, а съм 169см. Суша прането в сушилня по принцип, дали ще дръпне да се свие на дължина. Този път ще е търсен ефект. Или да го връщам.

От замразените зеленчуци харесвам броколите и китайския микс, с него правя страхотен ориз " по китайски".

# 394
  • Пловдив
Здравейте, нямам възможност да прочета всичко затова ще питам направо. Около Коледа имаше промоция на маши за изправяне, но за съжаление ги видях много късно и те бяха свършили, затова искам да знам дали промоциите се въртят и този път да имам възможност да ги хвана Simple Smile
Да въртят се, ако питаш за пресите за изправяне на много места имаше останали в изобилие и след промоцията, виж от 8.01 по намаленията дали няма да ги пуснат .Но ако питаш за машата,тя беше за къдрици и почти навсякъде се изчерпа още същия ден.
За тези за изправяне питам да, но като се обадих в магазина, за да ми намерят служителката веднага ме отряза като каза изчерпаха се още в началото никъде по магазините ги няма. Благодаря за отговора със сигурност ще мина на 8-ми през някой магазин Simple Smile

# 395
Е как може да пускат прави и леко слим панталони до 44 размер, а за големи д-та да нашият клинове,ми много пък се дразня вече...
Единия модел сутиен го нямаше в слатинския Лидл.Аз от голям техен фен се превърнах в анти...не за друго,просто подгръдната обиколка все ми е голяма за съотв.чашка.
И туниките не бяха добри.
Въобще днес влязох да си купя много неща,а излязох с празни ръце.
И не мога да разбера защо като има право място за паркиране,трябва да се спре на „чорчек” за две места,при фрашкан паркинг и чакащи да паркират коли.
Наоплаках се едно хубаво, днес не съм с кондиция... ooooh!
Сутиен съм връщала,но винаги с касов бон. Все пан бих опитала де  Wink  

# 396
  • София
Сдобих се аз с пижама и черна блуза. Сутиен май ще взема утре, ядосвам се, че не го взех... Имам от преди и съм много доволна.
Отдавана не бях попадала на толкова хубави марули.

# 397
  • На брега на реката
Преси за коса имаше в Козлодуй, но миналата седмица и бяха доста бройки, едва ли са свършили. За съжаление няма да мога да отида утре за да проверя. Ако все пак имам някакво инфо ще споделя.

# 398
  • София
Днес си взех супер броколи само за 0,99 половин килограм и сирене бри от промоцията. Лидъл ми стана много любим магазин. Наскоро го открих и честичко го посещавам.

Искам и ютия, но ще видим дали ще си взема.

# 399
Да похваля ютията, ми супер е:), много добре глади, има функции за самопочистване и за изключване, ако се забрави!
Днес върнах формичките за яица и  слижителката чак се зарадва, че много хора питали за тях, но след като и казах,че просто не са функционални, каза че ще ги запише като дефектни. Така предполагам, че изобщо няма да ги пуснат за продажба отново!

# 400

Отдавана не бях попадала на толкова хубави марули.

+1 за марулите. Невероятно крехки и вкусни са.

# 401
  • ride my bike...
a мнение за почистващ спрей baufix?

# 402
Днес се  сдобих със  безкабелната прахосмукачка- страхотна е, не бяхме  в БГ когато са  ги пуснали и се  зарадвах, че  я открих. Взехме и седалка  за  WC за деца, но не открих  гърненце, та молбата ми е ако някой от  Пловдив ги е видял да  съобщи в  кой магазин ги има. В Кичука ги нямаше....Това  е любимият  ни  магазин и изцяло от него пазаруваме за  жалост няма нищо общо със  немския Лидъл Sad, но  докато сме  в  БГ само от него  пазаруваме..... Взех марулки много крехки, домати в  тарелка,  сирени бри, и  още  дреболийки 

# 403
Здравейте! Присъединявам се и аз към темата, Лидъл е един от любимите ми магазини, почти всеки ден пазарувам оттам.  Grinning Имам въпрос относно шевните машини които пуснаха на 18-ти декември. Имам я, но явно не успявам нещо да направя както трябва, предполагам проблемът е в долния конец, но както и да нагласям калерката резултатът е един и същ. Не шие изобщо, горе-долу се получава някакъв бод когато задвижвам ръчно с колелото отстрани на машината, а след малко долният конец се къса. Трябва ли да смазвам...? Със старите машини които са по над 30-35 години си шия без никакъв проблем.... Thinking newsm78
Похвалвам четката за лице. Peace Първите дни наистина имаше внезапно "пъпчасване" (съвпадна и с цикъла ми), лющеща се кожа, но отмина. Само, че се наложи първата четка да я сменя за нова, защото когато отворих кутията вкъщи се оказа, че липсват двете допълнителни четки, батериите, упътването.....Естествено, смених я без дори да съм я пробвала.
Също така, много съм доволна от тостера и от ел. мелничките за сол и пипер. Heart Eyes Много харесвам и олекотените куфари с колелца за 199 лв, но точно сега няма как да ме огрее.  Rolling Eyes
Майка ми има от предна промоция (2-3 години) шиатсу възглавничка за масаж- от правоъгълните. Чудя се сега тези които ще пускат от 8-ми защо са 2 вида, едната за кръст, а другата за врата ли...? newsm78

# 404
  • Sofia
Момичета, яке за ски,момчешко ,ръст 146 ,дали мога да намеря някъде по Софийските магазини?
До скоро се прехвърляха, аз се кумих,кумих и те ги прибраха  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт