Лидл ::56::

• 76 034
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, виждали ли сте в магазина кисело зеле? Преди две години бяхме купили страхотно зеле в кофа от 5 л, мисля на Сторко беше. Оттогава не съм виждала, но аз и не ходя редовно, защото магазинът е в друг град. Мисля, че не е в постоянния асортимент, но дали сега по Коледа не са пускали?!

Имаше в кофа (зелка и половина) и в буркан (листа за сърми). Кофите бяха във витрината с млечните продукти.

# 376
  • ту тук, ту там
Благодаря за отговорите за зелето! Има надежда значи и да е останало!  Hug

# 377
бг-надежда, ами както са мъничките снимки отдолу,този мръсно белия,но то е по-скоро едно мн мн бледо жълто..

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=17018

# 378
Здравейте  Hug Купували ли сте таблетки за съдомиялна от лидл и ако да, от кои останахте доволни спрямо качество и цена?

# 379
  • Варна
Здравейте  Hug Купували ли сте таблетки за съдомиялна от лидл и ако да, от кои останахте доволни спрямо качество и цена?
купувам редовно от 40 броя All in 1

# 380

All in 1 марката ли е? Ако може да споделиш цената? Благодаря предварително   bouquet

# 381
  • Столицата на "Второто българско царство"

All in 1 марката ли е? Ако може да споделиш цената? Благодаря предварително   bouquet
W5 е марката,а цената мисля беше  към 9,50лв.Аз също съм доволна,даже съм се заредила с 2 кутии Simple Smile

# 382
  • Варна
+1 за таблетките за съдомиялна. Ползвам ги в момента и съм много доволна.
Марката е W5, a All in 1 е моделът  Mr. Green Цената по спомен беше 7.50лв.
Имат и обикновени таблетки, мисля, че бяха около 60бр. в кутия, цената също беше около 7лв.

+1 и за замразените зеленчуци Icefield. Вкъщи много ги харесваме и само от тях купувам - грах, царевица, зелен боб, спанак и френски микс - много са хубави.

+1 и за мъжкия поларен комплект, който пуснаха преди Коледа. ММ много си го хареса, бил много лек и удобен, не е мръднал след пране.

# 383
Благодаря на отзовалите се  Hug

# 384
  • Варна
днес купих от въпросните таблетки, 7,49 е цената. другите от 60 броя са пак към 7 лева

п.п. купих от черните сутиени, не ми харесаха и ще ги връщам. чашката е много тънка за моя вкус, и дантелата ми боцка. на картинката ми изглеждаха малко по-плътни, като тези, които имам, но уви...в магазина като никой път нямаше разпечатана кутия да ги видя на място, затуй се набутах хаха

# 385
  • Пловдив
Пловдив-Филипово в събота имаше поне 10 броя.
И днес ги имаше сутринта!

# 386
За масажора - омам го от 2 г и съм доволна.
За грахта в консерви и в нашия Лидл я няма (София - Люлин).
За таблетките за миална - ползвам  W5 clasic 60 бр и съм много доволна. Ползвам и солта за миална от същата марка.
Набелязала съм си няколко неща от разпродажбата на 8. Мислите ли, че ще е най добре да отида максимално рано за да си ги набавя ( става дума за уреди от стари промоции)?

# 387
  • София
Не ми се вярва ютията да тече, все пак пише, че е Pfaff, но ако е лидълската марка е напълно възможно, наложи ми се дъ върна някои неща вече.

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 17:41 от tuturutka1

# 388
Момичета,дали ще се съгласят да върна сутиена, Praynigкато не съм с касов бон? Embarassed newsm78 моля за съвет-не ,че съм за 10 лв,но пък като е неизползваем....

# 389
  • Пловдив
Здравейте, нямам възможност да прочета всичко затова ще питам направо. Около Коледа имаше промоция на маши за изправяне, но за съжаление ги видях много късно и те бяха свършили, затова искам да знам дали промоциите се въртят и този път да имам възможност да ги хвана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт