Лидл ::56::

• 76 044
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • 5 етаж в ляво
Здравейте момичета!
Харесах си ютията, незнам дали е била пускана преди и много и се чудя...моля ако са я пускали преди да споделите дали си я бива Thinking
Гледам снощи има изостанали перси от миналата седмица, от тези мъничките преси, бих искала да си взема да си изправям бретона и когато пътувам за дооправяне....моля ако някой си я е купил да сподели дали бива и тя...
благодаря  bouquet

# 361
По спомен имаше едни ютии, които течаха. Не знам дали тези са същите. Варианта е стандартния: купуваш, пробваш и ако те удовлетворява ползваш. Ако не те удовлетворява - връщаш.

# 362
  • Русе
Мисля, че точно тези бяха течащите ютии.
Харесваха се мисля с лидълската марка Peace

# 363
Аз взимах от тези ютии на майка ми, след като прочетох тук, че има оплакване, че течат и звъннах да я върна, но се оказа, че нейната си е съвсем наред. Още я ползва и няма проблем с изтичане на вода.

# 364
 Записах се със сутиен и домашен комплект.Вече са изпрани...Оглеждах се за масажьора, а той бил от 08.01  ooooh!

# 365
Записах се със сутиен и домашен комплект.Вече са изпрани...Оглеждах се за масажьора, а той бил от 08.01  ooooh!
Дом.комплектът как е като качество? Същите ли са като комплектите от преди месец- два?

# 366
  • София
Записах се със сутиен и домашен комплект.Вече са изпрани...Оглеждах се за масажьора, а той бил от 08.01  ooooh!

Сутиените с банели ли са?

# 367
Взех ютията от предишната промоция.Нямам никакви оплаквания, страхотно глади.А пък и цената е много добра.Не мисля, че отстъпва по нещо на тези от 60-70 лв.

# 368
  • ту тук, ту там
Момичета, виждали ли сте в магазина кисело зеле? Преди две години бяхме купили страхотно зеле в кофа от 5 л, мисля на Сторко беше. Оттогава не съм виждала, но аз и не ходя редовно, защото магазинът е в друг град. Мисля, че не е в постоянния асортимент, но дали сега по Коледа не са пускали?!

# 369
  • софия
Доматите на тарелките, който са в промоция са страхотни, много вкусни и сладки, яд ме е че не взех повече.

# 370
 За домашните комплекти-нямам идея какво е било качеството преди два месеца, тези са си нормални,плюшени, мисля,че за тези пари са си ОК. Все пак за да го определя ,трябва и да го понося.. Peace

Сутиените-май бяха 4 вида и цвята и поне тези които видях бяха с банели. Simple Smile

Кисело зеле в кофа имаше по Коледа, аз взимах и си беше хубаво. Днес не се сетих да погледна дали има в нашия.

# 371
simpatiuh4e,от кой сутиен си взе?Аз пратих мъжа да ми купи от модела,който е с цели презрамки/оранжев/-олееее ,та той не е същият-без донапрен е ,само с банел пък е и многооо толям...На всичкото отгоре-забравил да вземе касов бон- #2gunfire  дали ще успея да го върна?

# 372
  • София
За пастите за зъби и значението на цвета на квадратчето - това е фалшива информация - т.нар. hoax

Скрит текст:
Лошото е, че хората копират информация и разпространяват в интернет без да проверят дали е истина и кой е източника на информацията.
Има сайтове,където са опровергани подобни митове
Например
http://lifestyle.inquirer.net/117225/color-coded-toothpaste-is-utter-nonsense
http://www.hoaxorfact.com/Health/select-healthy-toothpaste-based … n-tubes-hoax.html

# 373
Здравейте,

Някой да има опит с шкафчета за баня от Лидл? Загледали сме се в това, но се чудим колко ли ще изкара на влагата в банята.

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=17103

# 374
За нашата баня държах шкафчетата да са ПВЦ, наслушала съм се на оплаквания на хора с раздути мебели от влагата.  Peace

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 14:39 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт