Лидл ::56::

• 76 140
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Това с връщането на обувките е добре, понеже мъжът ми още се чуди дали ще му вършат работа /ако успеем да вземе, де  Grinning/.
Пишете, че не са зимни, обаче пък щом спарват, то е по-добре да се носят сега, че ако е по-топло, ще е много некомфортно на краката.  ooooh!
Ако не изглеждат толкова шарени на "живо" и има 45 размер, със сигурност ще вземем, пък щом може и носени да се върнат до 30 дни, супер  Mr. Green /досега нищо не сме връщали/.

И да попитам и в тази тема - споделиха в една друга, че Пилос има някакъв крем за мазане, който не бил солен и ставал за сладкиши като бил нещо подобно на Маскарпонето - как да го търся и знаете ли за какво става въпрос?

# 481
  • Щастлива мама на 3 слънца
Поствам следната информация, за да е от полза и на други..

Гаранцията на обувките е 30 дни от датата на закупуването. В този срок могат да се върнат, независимо дали са носени или не. С касов бон.
Преди година исках да върна ботуши носени няколко дни отказаха ми без видим дефект

# 482
Аз имам сокоизстисквачка от миналата година и не мога да се оплача. Стиска си сок ( сама се върти главата), докато аз само придържам цитруса ( портокал, грейпфрут, лимон..) . Аз лично останах доволна от работата й.

# 483

Гаранцията на обувките е 30 дни от датата на закупуването. В този срок могат да се върнат, независимо дали са носени или не. С касов бон.
Преди година исках да върна ботуши носени няколко дни отказаха ми без видим дефект
Според мен, ако са носени можеш да ги върнеш само ако се е появил дефект.За мен така е логично.Иначе, ако всеки вземе да ги връща като ги поноси малко и му омръзнат?

# 484
  • TX

Благодаря за споделеното мнение и аз в предната тема бях питала, пращам татко да си ги връща

Абе аз помня, че някой се оплака от тези обувки, ама не ми се връщаше назад да го търся.. Grinning
Пращай, с касовата бележка...вашите в едномесечния срок ли са? И вашите се разлепиха, нали?
Информацията ми я дадоха от нац.телефон на Лидл Peace

Да  разлепиха се черните. От същите си купиха и съпруга ми от сивите,  и баща ми от черните в промоцията бяха сиви и черни.
Виждам че се коментират и туристическите обувки от сегашната промоция, тези които ние купихме НЕ са от тях, нашите бяха на промоция декември и са зимни

# 485
  • Щастлива мама на 3 слънца

Според мен, ако са носени можеш да ги върнеш само ако се е появил дефект.За мен така е логично.Иначе, ако всеки вземе да ги връща като ги поноси малко и му омръзнат?
мм вика за едни ботуши взимай ги имаха 40 номер и не пробвах ,ама то не 40 ами 45 сигурно бяха и мн ми хлопаха ,пробвах с дебел чорап пробвах с два еми мн грозни беше ....е откарах си 3,4 г с тях и още не са мръднали

# 486
  • София
От Италианската седмица така отнесох едни ботуши ест. кожа, много добре стояха на крака ми, 40 номер. Но ми бяха големи, а аз нося 41 или 41,5. В никой случай крака ми не е 40 номер. Почудих им се половин час и ги върнах обратно в магазина, без проблем. Нямаше 39 да пробвам да се намъкна в тях  Grinning.

# 487
  • Русе
А моите ботуши от миналата есен още в края на предната зима кожата на единия се нацепи отзад по ръба. В момента на външен вид са ужасни, но иначе са здрави и не пропускат Mr. Green
Ходя само вечер в тъмното с тях на танци, че посред бял ден е срамота Embarassed
Ето, тези, черните

# 488

Става дума за гаранционен срок - срок, в който се появява дефект, като отлепяне. Тоест-за рекламацията!! Не за обикновено връщане.. Има разлика.
Твоите са нямали дефект, доколкото разбирам от постта...

А иначе не бих си позволила да върна носени обувки, само защото не ми харесват..а  и тези на ММ бяха калнички, тоест мръсни...няма начин.

Интересно как стои въпросът ако се разлепят след 30-тия ден обаче? Защо си мисля, че пак могат да се рекламират, тоест върнат?

# 489
Ами би трябвало,аз поне бих претендирала да ме компенсират.

# 490
Ами би трябвало,аз поне бих претендирала да ме компенсират.
И аз така мисля...Не ми се рови сега из ЗЗП..

Лелята от телефона  с досада ми обясни, че навсякъде обувките имали 1 месец гаранция.
Мен обаче не ме интересува навсякъде как е, а при тях Mr. Green Но бързах и не доразпитах...не пречи пак да я чуя обаче Mr. Green

# 491
  • София
Ако ще и на 31-вия ден да ти се разлепят, ако срока им за рекламации е 30 дни не може... не в лидъл... изобщо.Като в лидл са ти казали, 1 месец, няма какво пак да им се обаждаш за тези обувки, след като е минало повече.
Ако не са ти минали 30 дни, занеси ги, ако не ги ремонтират, вероятно просто ще ти върнат парите.

# 492
Ако ще и на 31-вия ден да ти се разлепят, ако срока им за рекламации е 30 дни не може... не в лидъл... изобщо.Като в лидл са ти казали, 1 месец, няма какво пак да им се обаждаш за тези обувки, след като е минало повече.
Ако не са ти минали 30 дни, занеси ги, ако не ги ремонтират, вероятно просто ще ти върнат парите.

Обувките са върнати, писах по-горе-че възстановяват парите, не ремонтират!

А за обаждането - ще се обадя Peace

Нали знаеш, че има разлика между гаранция на производител и гаранцията на продавача -търговец?
Различни са и сроковете...Така че смисъл си има... Peace

# 493
  • на последния етаж
Чудя се да взема ли ютията, че нашата е за смяна...  newsm78

# 494
  • София
Ам дори най-скъпите обувки не са сповече от 1 месец.
А тези са си произведени за лидл все пак,  разликата между търговец и производител в случая каква е?

Общи условия

Активация на акаунт