Лидл ::56::

• 76 088
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
http://pravatami.bg/102

Това на първо време, а иначе в Закон за защита на потребителите...http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=47&document_id=4617

# 496
  • У дома !
Днес си взех електрическата грейка за крака.Струва ми се слабичка на 6 степен.Още се чудя да ли да я върна или да и дам шанс newsm78 Отзиви други за нея?

# 497
  • софия
Сутринта минах и купих обувки на половина и термо чорапи за детето (5 бр. - 5 лв.).

От xxl може би ще взема от варената шунка. Това е една от най-вкусните шунки, но има гадорийки и в нея (натриев нитрит и други нетипични съставки на месо).

Електрическата цитрус преса - по спомени такава бях взимала. Много е слаба. Ако натиснеш малко по-силно плода и спира да се върти.

Не съм забелязала да е обсъждано едно сирене от серия Deluxe в бяла цилиндрична кутия, пише "Качество от българия", зряло 45 дни, 13.99 лв./кг. Няма кой е производителя. Някой пробвал ли го е?

# 498
Точно Делукс не съм пробвала, но купувах по едно време за малкия от обикновенното в цилиндрична опаковка. То ми хареса. Това Делукс сирене го видях, но реших, че е същото само че в друга опаковка  Rolling Eyes
Така и не купих, че намерих една мандра, която прави убийствено сирене и щом проядох овче такова, значи става  Mr. Green Та най чистосърдечно се прехвърлих на там.

# 499
  • софия
Точно Делукс не съм пробвала, но купувах по едно време за малкия от обикновенното в цилиндрична опаковка. То ми хареса. Това Делукс сирене го видях, но реших, че е същото само че в друга опаковка  Rolling Eyes
Така и не купих, че намерих една мандра, която прави убийствено сирене и щом проядох овче такова, значи става  Mr. Green Та най чистосърдечно се прехвърлих на там.
Аз и малко не съм виждала, но доста време купувам само определена марка сирене и не съм заглеждала в Лидл. Това ми направи впечатление, заради кутията.
Скрит текст:
Коя е мандрата? Къде е?  Simple Smile

# 500
Аз се сдобих с високите туристически обувки,отидох точно в седем и модела свърши за минути,останаха само ниските.Детските боти бяха много малки номера,имаше само един 29 номер от този модел с лепките,а другите бяха по малки размери.Купих една блуза с Рапунцел,но я върнах,защото се оказа тясна,нищо,че беше 122 размер.Понеже гледах детското имаше гумени ботуши,термо чорапи,якета за момчета Лупилу,спортни обувки от31 номер нагоре,но изкуствени и с лошо качество.Имаше дамски боти Есмара на цена 22 лв,онези сиво бежовите с токче и едни кафяви с връзки,които се навиват около глезена.Детските дънки цветните са пролетно летен модел,тясни и кръстта и дълги,моето дете е между рамер 116-122  и размер 122-128 ще са дълги.Имаше и нещо като по плътни дънки за момчета,но размер около 92-98 и подобни.Може и още нещо детско да е имало,но само това запомних.Дамските дрехи не гледах,защото нося макси размер и нищо нямаше да ми стане.Хората основно гледаха туристически обувки и дамските елеци.

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 08:50 от gitadam

# 501
  • София
Само с един чифт дънки се сдобих, имаше 38 и 40 номер, две кутии локум и толкова. За кухненски ножове отидох, но нямаше.
Детски ски екипи, но не намалени, преси за коса, детски блузи, някакви машини, термобельо, също не намалено.

# 502
  • Пловдив
Купих от киселото мляко на Делукс преди време.И кравето и биволското не се одобриха вкъщи.А цената си беше повече от сериозна

# 503
Скрит текст:
Мандра с.Писанец, но едва ли са стигнали да зареждат в София. Юлмана може да намаже евентуално от това сирене, че е в съседен град. Пък и цената е доста добра 7,20лв/кг краве и 8,20лв/кг овче.

Оправям и аз детето и тръгвам на Лидл туризъм из Русе  Mr. Green И знайте, че във всеки отделен Лидл разпродажбата е различна! Поне миналата година януари беше така.

# 504
  • софия
agnesana, благодаря! Няма как да се възползвам. Ще си остана с избраното. Отзивите за другите млечни Делукс ме отказаха.

# 505
Прибрах се преди час с възглавничката за шиацу масаж за гръб. Не знам колко ще изкара, три години и е гаранцията, но е страшен кеф просто!!! Grinning Странно защо тази за врат, която е по-малка, е с четири големи масажни топки, а тази за гърба е само с две. Пробвах същия модел на някаква друга скъпарска марка в The Mall преди време и мъж ми беше готов да ми я купи за скромната сума от 219 лв, но просто сърце не ми даде да го направя(но понеже я капарира без да ме пита, а аз не дадох да я купи, сега си имам керамичен нож за 70 лв ooooh! капаро не връщат), та исках да кажа, че като усещане масажът е същия, на същия принцип, че и на външен вид не се различават особено.

# 506
  • софия
Замислихте ме с тези масажиращи  възглавници. Майка е с дискова херния и има периоди, в които много я боли кръста. Дали е подходяща?

# 507
  • София
Цитрус пресата - сега я погледна, много ми прилича на нашето филипсче и то е 25w  и си е идеално, за тази цена с чиста съвест бих взела за проба лидлската, ако имах нужда....като я гледам май е и с регулатор за пулпите сщо...

# 508
Замислихте ме с тези масажиращи  възглавници. Майка е с дискова херния и има периоди, в които много я боли кръста. Дали е подходяща?
Аз също съм с дискова херния, на мен ми е добре от такъв масаж. Ходила съм на хидромасаж, усещането е същото, само че е доста по-силен натиска на струята на ваната и ми идва в повече точно на болното място, а това е тоооолкова приятно и релаксиращо и съвсем умерено. За сега не смея точно на мястото на хернията да сложа възглавничката, защото напоследък имам доста болезнени периоди, но то от тая ДХ ме боли целия гръб и този масаж ми идва като мехлем за тялото просто.

# 509
И аз взех възглавницата - много е слаба, няма никаква мощност при масаж. Няма нищо общо с масажиращите столове или уреда, който ми рекламираха в Технополис  Confused

Определено се чудя дали да не я върна, тя направо ме гъделичка, а не масажира  ooooh!

Поправям се - зависи много къде ще се сложи възглавницата. Последно я сложих на стена и подпрях гърба и натисках в нея и наистина масажира добре  Peace

На стол ми идва слаба.

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 09:49 от Кливия

Общи условия

Активация на акаунт