Лидл ::56::

• 76 090
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
   При нас беше разочароващо.  Бой за туристически обувки, две жени бяха наблъскали цяла количка от тях и коментираха,че ако не станели на всички планувани роднини, нямало проблем, щели да ги пуснат в магазина на 35лв. и даже да са на печалба.Дамските дънки бяха поне 8-9 модела по 6-7 бр. от модел и от 38 до 46 като размер, взех едни сиви и едни сини за голямата кака, дано съм уцелила размера.Но материите са различни едните имат еластичност а другите никаква. Елека за който се бях запътила не ми хареса много е тънък и също беше два модела-с копчета и с цип. Техника имаше само преса за изправяне, по спомен пускана пролетта и пасатор за който нямам спомен. Детското беше много бедно и като бройки и като размери. Взех си намалена стелка за душ кабина, от вакумните беше на 3.99.Памперси 2 пакета ,  нес кафе и от двуцветния крем на промоция. Изобщо днес пазара ми беше много беден.
От брошурата за следващата седмица ме интересува слуховия апарат дали е пускан и има ли отзиви за него?

# 511
  • Пазарджик
Новата брошура : http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm

# 512
  • София
И аз взех възглавницата - много е слаба, няма никаква мощност при масаж. Няма нищо общо с масажиращите столове или уреда, който ми рекламираха в Технополис  Confused

Определено се чудя дали да не я върна, тя направо ме гъделичка, а не масажира  ooooh!

Поправям се - зависи много къде ще се сложи възглавницата. Последно я сложих на стена и подпрях гърба и натисках в нея и наистина масажира добре  Peace

На стол ми идва слаба.

Хъм... на мен направо все едно ми троши гърба, последно след нейн масаж 2 дни ме боля....

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 17:49 от Angel_Dust

# 513
  • Варна
Някакви отзиви за перилния препарат Maxitrat? Струва ли си?

# 514
Аз взех и от двата вида възглавнички за масаж. Покрай черния петък бях си купила от Амазон възглавница Homedics  за 60 лв. и всичките ми възрастни роднини много я харесаха и ми поръчаха да им взема нещо такова.
Пробвах ги и мога да кажа следното - малката възглавница прави доста по-дълбок и мощен масаж, направо може и да те заболи, ако не я наместиш както трябва, голямата в сравнение с нея само гали. За врат и горната част на гърба - рамене, плешки - малката е по-подходяща. За по-долната част на гърба обаче някак си не е много удобна за поставяне, много е дебела и убива, голямата за там е по-подходяща, но тя пък врат не става. За масажи на бедрата, прасците - малката също е по-добра. Като цяло за по-релаксиращо масажиране - малката, за по-интензивно, особено при здравословни проблеми в конкретни точки - голямата. Обаче честно казано ми е много трудно да реша, коя да си оставя, формата на амазонската ми възглавница позволява еднакво добър масаж и на гръб, и на врат, а пък тези ... май трябва да ги имаш и двете, за да ти свършат работа ...

Иначе като качество, са най-зле от всичко, което съм пробвала, но за толкова пари стават. С тези, които демонстрират в повечето молове и Технополиси /Касида мисля че бяха/ и дума не може да става за сравнение. В сравнение Homedics също са доста по-паянтови, скърцащи и недобре измислени. Сега видях, че възглавниците, които преди две години са пускали в Лидл, са Medisana, което си е доста по-сериозна марка, а сегашните са Silver crest и май за пръв път пускат такъв продукт на марката.

# 515
След работа мисля да отида да видя масажиращите възглавници, ако са останали.... но направо ме разколебахте, ако наистина не е мощна - искам да я взема за баща ми, а той е с доста як гръб. Някой купи ли масажор?

# 516
  • София
Някакви отзиви за перилния препарат Maxitrat? Струва ли си?

взимала съм с сух вариант, в пакет за цветно, съсипа едно яке на детето повече не съм и не бих повторила.

Keara - ММ ми е взел масажора, но  ще ми го донесе по-късно или довечера... вероятно вече ще си минала през магазина така или иначе, преди да мога да дам отзив.

# 517
Хмм, а тъкмо щях да питам за перилния препарат, но май Angel dust  ме разубеди. В какъв смисъл съсипа якето??

# 518
  • Русе
Разочарована съм от разпродажбата в Ловеч Crossing Arms
Да отидеш и да няма за какво да пи похарчиш парите.  
Нямаше нито момичешки нито момчешки панталони. Имаше само като за 2-3 годишни момченца някакви дънки и червени много тънки панталончета.
Дамските стреч бяха само за големи дупета Laughing Само един чифт бели № 36, но аз бели си имам.
Излязох от магазина със сметка от 3,90 лв. за бутер тесто и кисело мляко Чуден, от това дето беше 48 ст., уж намалено на 30% на 33 ст., но на каса ми е маркирано на 64 ст. с 20 ст. намаление, т.е. 44 ст. Не ми се разправяше за 11 ст. за мляко, работеше само една каса, а опашката беше доста дълга.

Оранжевите сутиени бяха намалени на 9 лв. Хубави са, доста приятен цвят, ама са доста големи за мен - трябва да ги слагам на главата си hahaha

# 519
  • София
В смисъл, че беше тъмно синьо и жълто и синьото пусна яко... якето беше на повече от година, прано с други прапарати десетки пъти(детско яке все пак, прах го ежеседмично в сезона на носене), все на една и съща програма при  пране и сушене, единствената разлика беше този глупав прах, така че обвинявам него. Simple Smile

Какви бяха отзивите за мултифункционалното ренде - тип вьорнер?

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 10:24 от Angel_Dust

# 520
 Ох, Вики, така ме разсмя с този сутиен...Аз пък къде съм бляла,че дънките са за големи дупета..

Купих си масажьора,но още не съм го пробвала както трябва.

# 521
  • Русе
Ох, Вики, така ме разсмя с този сутиен...Аз пък къде съм бляла,че дънките са за големи дупета..
Ами ти се изнесе набързо. Аз останах и позяпах като се разтика народа. Големи бяха.

# 522

Какви бяха отзивите за мултифункционалното ренде - тип вьорнер?
И аз загледах рендето. Ако е същото, което пускаха скоро, май коментарите не бяха добри. newsm78
А, зехтина 5л дали е като този от постоянният им асортимент в пластмасовата бутилка?

# 523
 Момичета, на масажьора ифрачервената лампа,когато е изключено вибрирането не може ли да се ползва за нагревки при синузит? Мислех да я ползвам за дъщеря ми,че има синузит,но пише да не се ползва върху главата.. newsm78

# 524
  • Пловдив
И аз днес от Лидъл взех дънки за децата, имаше сутринта размерил За каката са по-плътни, а за малката са тънички, взехме и един бандаж за кръста. ММ каза, че е идеален. Той е с дискова херния и тамън му залепна. Който има болки, може да го пробва и да му помагне.

Общи условия

Активация на акаунт