Лидл ::56::

• 76 052
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Зехтина е много добър, такъв си купуваме от гръцкия Лидл, там е в постоянния асортимент - около 16 Е.

# 526
И аз съм доволна от масажиращата възглавница,напълно си заслужава 55 лв.,върши чудесна работа,въпреки компактния си размер,не заема много място,когато не я използваш...абе струва си по мое мнение да имаш такъв уред у дома.
Коя от двете възлгавнички имаш, каква е разликата между тях, знаеш ли?
Аз виждам само една,в електронната брошура,за шиатцу масаж с цена 55 лв.,та давам мнение,само за нея.
Иначе днес си взех колан,наколенка и накитник,за които също давам добри отзиви.

# 527
Само ви чета и се надявам да има останало до довечера и за нас нещо интересно, че чак тогава ще можем да отидем.
И да попитам кой е този хубав зехтин, за който говорите и каква му е цената?

# 528
Сега се сетих за шиатцу възглавницата - довечера ще я пробвам да легна върху нея и тогава вече натискът ще е хубав и предполагам, че и силата на масажа така ще се увеличи доста  Simple Smile

# 529
  • София
Да се допълня - сега виждам, че бананите са намалени от днес, а сутринта си имаха табелка 2, 29, чух служителка да пита друга дали да смени табелата, отговора беше - Не, рано е. Явно за да се изкупят първо почернелите в кашона с 50%.
Който не внимава с брошурите, ще ходи пак до магазина. Laughing

Зехтина е другата седмица в тенекия - 5 л. към 35 лв.

# 530
  • София
Коланите за кръст имат ли някакви размери.

# 531
yulmana, има ли дамски дънки в нашия Лидл?

# 532
И аз взех възглавницата - много е слаба, няма никаква мощност при масаж. Няма нищо общо с масажиращите столове или уреда, който ми рекламираха в Технополис  Confused

...............................

Хъм... на мен направивсе едноми троши гърба, последно след нейн масаж 2 дни ме боля....

Като давате мнение за възглавниците, уточнявайте от сегашната промоция ли сте ги купили или от тази преди две години. Както писах по-горе, според мен става въпрос за различни марки и различни възглавници, нищо че на външен вид си приличат.

# 533
Зехтина е много добър, такъв си купуваме от гръцкия Лидл, там е в постоянния асортимент - около 16 Е.
Благодаря!   bouquet

В Изток /София/ сутринта към 8:20 имаше доста маратонки (високи и ниски), но само номера 38 и 43, които не ме устройват. Реших, че само тези номера са заредили, но като чета за пълните колички, явно съм отишла много късно.

# 534
Да,имат размери.

# 535
Разочарована съм  Crossing Arms Нищо интересно. Мислех, че разпродажбата ще е като миналогосишната януарска, а тя като от тази края на лятото. Купих един комплект чаршафи със Спайдърмен и два пасатора за подаръци, че ми бяха поръчали. И един комплект за рисуване с пръсти взех, че имаме същите бои в нас от друг комплект за рисуване и боите се поизхабиха, та да допълня. Няма да се ползват за пръсти в никакъв случай  Whistling Май това купих от "разпродажбата". Имаше много дрехи и туристически обувки. Минах през два Лидла и разликата беше, че в единият имаше бебешки спален комплект, а в другия нямаше. Отказах се да ходя до най далечния, че трябва половината град да прекоса до там. Наистина съм разочарована  Crossing Arms

# 536
Само аз ли имам проблем с отварянето на новата брошура, изобщо не ми се зарежда? Пробвах и в други сайтове, в които е качена и там не зарежда newsm78.

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 11:45 от mishka88

# 537
И аз не съм очарована от разпродажбата (че отидох и рано рано в студа ooooh!). Трябваше ми голямата купа за салата и накрая тръгвайки си взех и една хавлия от 100х150 - хареса ми. Друго абсолютно нищо не ми хвана окото. Учудващо нямаше много хора. Взех и едни банани и си тръгнах само с 20 лв сметка.

# 538
  • София
И аз взех възглавницата - много е слаба, няма никаква мощност при масаж. Няма нищо общо с масажиращите столове или уреда, който ми рекламираха в Технополис  Confused

...............................

Хъм... на мен направивсе едноми троши гърба, последно след нейн масаж 2 дни ме боля....

Като давате мнение за възглавниците, уточнявайте от сегашната промоция ли сте ги купили или от тази преди две години. Както писах по-горе, според мен става въпрос за различни марки и различни възглавници, нищо че на външен вид си приличат.
На роднини е, не е моя, аз и тогава не я харесах, от стара промоция е, ама дали точно преди 2 години е била не съм сигурна. Силвър крест е.
П.С. - намерих старата брошура http://www.promooferti.com/lidl-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D … 0%B2%D1%80%D1%83/ 16 Февруари – 22 Февруари 2012 съвсем същата възглавничка е .
Звукът, който произведе гърбината ми под нейния масаж, беще все едно разтрошаваш орехчета в хаванче, хруск-хруск-хруск... на всяко завъртане, не издържах повече от 30 сек... после 2 дни ме боля...

Мишка - при мен брошурата се отваря без проблем.

Да,имат размери.

Дали има по  3-4 xl?

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 12:01 от Angel_Dust

# 539
  • София
Много недоволни от намаленията .Аз пък похарчих 90лв Shocked на мм лошо ще му стане. Купих термо чорапи на каката 5бр. за 5лв., ватиран суитшър с качулка и Мики Маус за 11,50лв, дънки, яке за дребен , блузи за мене , преса за 11лв.кърпи за ръце 2бр. за 7лв.абе доволно Laughing

Дънките нещо не ми харесаха, а имаше много модели и размери. Загледах едни жълти, но ми бяха нещо доста плътни. Обувки също имаше доста, но номера не съм гледала.

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 12:03 от Inna_78

Общи условия

Активация на акаунт