Лидл ::56::

• 75 984
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
в събота имаше много от ски екипите и термобельото в Пловдивския тракийски Peace

# 406
  • София
Момичета дали сте виждали из софийските магазини останал чопър?Или навсякъде са изчерпани.
Ясно е,че ако се обадя на националния телефон ще ме отрежат.
Предварително балгодаря!

# 407
  • на Мелмак
Да се оплача от кебапчета Стара планина от 4 и нещо - за нищо не стават .
Снощи ги направих и ги хвърлих -солени , жилави , ужасни  Sick
А съм взимала доста често , но преди 2-3 месеца .

# 408
  • Пловдив
Имате ли спомен кога пускат фритюрниците?

# 409
Момичета, имате ли отзиви за масажиращата възглавничка и масажора? Каква е разликата между двете възглавници? Искам да купя на баща ми , тъй като постоянно се оплаква от болки в гърба и кръста.

# 410
  • Русе
Момичета, имате ли отзиви за масажиращата възглавничка и масажора? Каква е разликата между двете възглавници? Искам да купя на баща ми , тъй като постоянно се оплаква от болки в гърба и кръста.
Върни се няколко страници назад! Таня67 писа за нея.

# 411
Аз съм доволна от масажиращата седалка, но не и от масажора- мързи ме да го ползвам
Иначе вчера пратих мъжа ми, взе 3 сутиена, ама ми седяха кофти и ги върна...не съм доволна

# 412
Значи да не съжалявам за сутиените,че няма моя размер 95Д,аз имам два сутиена купувани от Лидл,но са от моделите без банели и подплънки,от тях оплаквания нямам,ако ги пуснат пак ще си купя.

# 413
И аз съм доволна от масажиращата възглавница,напълно си заслужава 55 лв.,върши чудесна работа,въпреки компактния си размер,не заема много място,когато не я използваш...абе струва си по мое мнение да имаш такъв уред у дома.

# 414
  • Варна
Момичета, яке за ски,момчешко ,ръст 146 ,дали мога да намеря някъде по Софийските магазини?
До скоро се прехвърляха, аз се кумих,кумих и те ги прибраха  ooooh!

Във Варна има във всички магазини, детски, мъжки, дамски. С моят мъж си взехме преди 2 дни да се дообзаведем.
Два дни не мога да намеря масло и охладена пица. Хайде маслото на промоция до вчера, но пицата е била до неделя.

# 415
И аз съм доволна от масажиращата възглавница,напълно си заслужава 55 лв.,върши чудесна работа,въпреки компактния си размер,не заема много място,когато не я използваш...абе струва си по мое мнение да имаш такъв уред у дома.
Коя от двете възлгавнички имаш, каква е разликата между тях, знаеш ли?

# 416
  • Някъде на път....
Сиренето Бри е намалено порядъчно - вчера се сдобих с 2 бр.
Камамбер нямаше в нашия Лидл, при вас има ли? Embarassed

# 417
Brie-то наистина е добро, аз купувах цяла седмица, сигурно съм взела над 6 бр.

# 418
Масажорът от 20 лв. как действа? Вибрира ли, нещо движи ли се от различните приставки или само затопля?

# 419
Много моля,ако някой знае детските боти от 13,99 лв/намалени от 19,99 лв от 08/01/15/,кой е най-големият номер и ако има някой дали са качествени?  Понеже съм на работа и ще се наложи да закъснея само заради това,а ако знам ,че са малък номер-няма и да ходя.

Общи условия

Активация на акаунт