Лидл ::56::

• 75 972
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
Вече съм горд собственик на ютията, но като се прибрах вкъщи и видях следи от вода вътре. Значи някой я е връщал. Много неприятно ми стана. Сега ще я тествам, дано и няма нищо.

Исках да ви питам дали някой има робот за почистване от Лидл? Днес го видя и много му се чудя. Много е евтин - май 39 или 49 лв. беше. Ще съм много благодарна на отзив за него.   bouquet

# 556
Исках да ви питам дали някой има робот за почистване от Лидл? Днес го видя и много му се чудя. Много е евтин - май 39 или 49 лв. беше. Ще съм много благодарна на отзив за него.   bouquet
39, намален от 59 лв. И лек като перце... Много афиф ми изглеждаше на картинката на кутията, но знам ли, може да си работи както трябва. Нямаше изваден от кутията, а аз не обичам да късам опаковки и да вадя от тях, защото ако всеки така прави...  Confused

# 557
  • велико търново
Момичета от Търново какво има от намалението?Никой нищо не пише .Искам да взема преса за коса ,че дъщерята я изтървала ,но не я е счупила тя . Laughing

# 558
И аз да се похваля с възглавница,взех тази за врат Simple Smile За сега съм доволна,достатъчно мощна е за моето тяло (45кг). Масажира си и на врат и на кръст,но си се облягам на нея  Peace На Стамболийски имаше 2-3 за кръст и около 5-6 за врат, имаше и бандажи,аз обаче не останах доволна от разпродажбата,очаквах повече Wink

Да споделя и за цитруспресата следващатат седмица - не я препоръчвам, имах точно така, е 2-3 пъти я ползвах и айде на боклука.....мощност ЙОК, ако натиснеш малко повече и спира да върти,а преди да я изхвърля въобще спря ..... може пък моята да е била дефектна  newsm78

# 559
Бях се засилила за възглавницата за врат, но сега съм в чуденка. Според едни е мощна, според други слаба. Трябва ми за облекчаване на болки в основата на врата, но без да получавам сътресение на мозъка  Mr. Green. Дали тази е удачен избор?

# 560
  • София
Бях се засилила за възглавницата за врат, но сега съм в чуденка. Според едни е мощна, според други слаба. Трябва ми за облекчаване на болки в основата на врата, но без да получавам сътресение на мозъка  Mr. Green. Дали тази е удачен избор?
Мисля, че да.

# 561
Да похваля грил-тигана. Перфектен е.

# 562
Мисля, че да.

Мерси!

# 563

Като ви чета..........отивам след половин час, ако е лудница, хич няма и да влизам. Но може да се окаже спокойно и празно! Simple Smile

# 564
  • Щастлива мама на 3 слънца
Възглавница е пълен боклук. Мн слаба.

Всеки има различно мерило за силно и слабо, но опита ли да се облегнеш и на друга повърхност?

И внимавайте с използването, защото болките от продължителен масаж се появяват на другия ден. Никога не спазвам препоръчителните 15 минути, но и не бива да се използват с часове.
аз имам цялата възглавница ,която е за гръб и някак си не е хубав масажа те са на 1 принцип.
Пробвахме я доста но мн твърди ли са топчетата незнам не ми става по добре от нея Sad

# 565
Момичета от Търново какво има от намалението?Никой нищо не пише .Искам да взема преса за коса ,че дъщерята я изтървала ,но не я е счупила тя . Laughing
Имаше нещата, за които пишат и другите. Имаше преси и в двата магазина, не видях някой да взема (освен мен Simple Smile), но не знам дали ще са останали - не бяха много. Като цяло нищо интересно. Имаше доста дамски дънки/панталони. И от детските дънки, които се коментираха, имаше. Доста туристически обувки също.

# 566
  • 1st floor
И аз минах през Лидл. Взех тъмни дънки за дребния, нарочно един размер по-големи, че в момента си има. Взех и два чифта момичешки от малката номерация за подарък. На касата се зачетох, че червените били за момче! ooooh! А хич не ми изглеждаха такива...оставих ги. Намазах и някакви блузи - две в един плик за десет лева. Като по чудо намерих S. Най-вероятно ще са ми големи и ще отидат при щерката. Симпатични са, едната е винено червена, другата на рае - винено червено и май бяло беше? newsm78 Чудех се и за сините мъжки ризи...ама ги пропуснах, не знам защо...Имаше страхотни детски зимни якенца, с коланче и пухче на качулката. За към 14 лв(по спомен). Но само до 98см, което не ме устройва...Имаше много масажиращи възглавници и бандажи, но на мен не ми трябват. Имаше и пасатори доста, тези от 11 лв. Имам на Бош, но ми се щеше да грабна един от тях. Laughing Пробвах и прословутия марципан - еми, не е по моя вкус. Аз си обичам шоколадови нещица явно, с млечен шоколад. Взех намалени банани и чесън  Mr. Green .
Направи ми впечатление, че малко преди да си тръгна, започнаха да вадят нови неща, на поизпразнилите се щендери. Та направих още едно кръгче, да не изпусна нещо... Mr. Green

# 567
  • В една слънчева къща...
Във всички ютии има вода. Поне това сме коментирали при предни промоции. Моята също имаше /не е купувана от Лидл, а от друг немски магазин/ и съм сигурна, че не е ползвана, защото беше идеално опакована. Може би така ги тестват, знам ли? Иначе тази изглежда перфектно и ако имах нужда, веднага бих си я взела.  Peace

# 568
Днес имах възможност да тествам двата вида възглавница шиатцу- за врат и гръб. Тази за врат е много по-мощна от другата и много по-хубава. Тази за гръб е идеална, ако човек лежи в леглото, но не става за врат. А тази за врат става за гръб  Peace

Определено за мен по-добрият вариант е тази за врат!
Направо ме хвърлихте в размисъл с тези възглавници,сега се чудя моята от кой вид е.
Ползвам я и за врат и за гръб и за рамене,че даже понякога и за крака.

# 569
  • София
Във всички ютии има вода. Поне това сме коментирали при предни промоции. Моята също имаше /не е купувана от Лидл, а от друг немски магазин/ и съм сигурна, че не е ползвана, защото беше идеално опакована. Може би така ги тестват, знам ли? Иначе тази изглежда перфектно и ако имах нужда, веднага бих си я взела.  Peace

Мерси, сега съм по-спокойна Simple Smile А и я тествах и си работи.

Общи условия

Активация на акаунт