Лидл ::56::

• 75 970
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
...два пасатора за подаръци...

Намалена ли им е цената днес?Вчера им се позачудих,но не взех.

# 541

При нас тези от разпродажбата, бяха други не от последната промоция/ бели с розов надпис/.Но не обърнах внимание на цената.

# 542
  • Щастлива мама на 3 слънца

При нас тези от разпродажбата, бяха други не от последната промоция/ бели с розов надпис/.Но не обърнах внимание на цената.
11 лева

# 543
И аз съм доволна от масажиращата възглавница,напълно си заслужава 55 лв.,върши чудесна работа,въпреки компактния си размер,не заема много място,когато не я използваш...абе струва си по мое мнение да имаш такъв уред у дома.
Коя от двете възлгавнички имаш, каква е разликата между тях, знаеш ли?
Аз виждам само една,в електронната брошура,за шиатцу масаж с цена 55 лв.,та давам мнение,само за нея.
Иначе днес си взех колан,наколенка и накитник,за които също давам добри отзиви.
Имаше 2 за кръст и за врат. Взех 2 та

# 544
Да ви се оплача  Sad , сутринта ММ ходил за бандажите и не ги открил, оказа се че не били заредени, но не попитал, решил, че просто ги няма. Аз отидох към 10.30 и хората грабеха бандажи и тези за кръст бяха свършили, имаше 3-4 малки размери. Взех за китка и коляно, но ако някъде има за кръст XXL моля да ми кажете да си поискам да ми пратят  baby_neutral, че и него много го боли кръста и гърба. Добре де, нали се зареждат от предния ден  Rolling Eyes

# 545
Възглавница е пълен боклук. Мн слаба. Свинските стекове как ли се правят.
Заразените брацели са супер

# 546
  • Русе
Знам,че грешката е неволна,но ми стана много смешно  Joy hahaha

# 547
Знам,че грешката е неволна,но ми стана много смешно  Joy hahaha

Хахаха да. Тоя телефон... Викам нещо хубаво да кажа.

# 548
И ние се разписахме с неща от разпродажбата, а покрай тях и още неща, та се похарчихме доста. В общи линии исках обувки за малката, имаше само от сивите 29 номер и съответно взех от тях, макар че лилавите на живо много ми харесаха, но няма. Преса за 11 лв, общо взето е добре, за тази цена нямам и претенции за повече.  Simple Smile Имаше много дамски дънки/панталони, но някои от моделите ги имам от преди. Взех едни по-тънки, цвят вишна, имаше и цвят горчица, удобни са, имат лека лъскавина, бяха 10 лв., както и светло-синя дънкова риза, мисля, че за 11лв. Блузите, които са по 6 лв нещо не ми харесаха, много тънка и лигава материя, а и от самото ровене, бяха придобили ужасен вид...

# 549
Днес имах възможност да тествам двата вида възглавница шиатцу- за врат и гръб. Тази за врат е много по-мощна от другата и много по-хубава. Тази за гръб е идеална, ако човек лежи в леглото, но не става за врат. А тази за врат става за гръб  Peace

Определено за мен по-добрият вариант е тази за врат!

# 550
Да ви се оплача  Sad , сутринта ММ ходил за бандажите и не ги открил, оказа се че не били заредени, но не попитал, решил, че просто ги няма. Аз отидох към 10.30 и хората грабеха бандажи и тези за кръст бяха свършили, имаше 3-4 малки размери. Взех за китка и коляно, но ако някъде има за кръст XXL моля да ми кажете да си поискам да ми пратят  baby_neutral, че и него много го боли кръста и гърба. Добре де, нали се зареждат от предния ден  Rolling Eyes
При нас никой не им обръщаше внимание, имаше много заредени бандажи но не погледнах размер, а и аз бях в 8 ч. ако пак ходя ще погледна. Чакам голямата да си дойде от лекции за да мери дънките и ако не и стават да сменям или връщам.

# 551
  • TX
Freyda В Добрич също имаше от бандажите бол, пасатор имаше, но не от намалението а на редовна цена взех за мацките дънки имаше цикламени и натурални по цвят на дете и за мен наколенка, другите не видях нещо различно заредето от обявените в брошурата де, ама не съм гледала и щателно. Дамските дънки бяха само еднин бежово-лайнян цвят.

# 552
  • София
Възглавница е пълен боклук. Мн слаба.

Всеки има различно мерило за силно и слабо, но опита ли да се облегнеш и на друга повърхност?

И внимавайте с използването, защото болките от продължителен масаж се появяват на другия ден. Никога не спазвам препоръчителните 15 минути, но и не бива да се използват с часове.

# 553
Възглавницата въобще не е слаба! Naughty Преди един час съм я спряла и още усещам пулсации на местата, на които са натискали топките на гърба ми! Просто трябва човек да е наясно как и на какво да я ползва. Точно толкова прекрасна е като тези от 200 лв! Да не говорим за улеснението, ако нещо и стане, просто да се върне в магазина с касовата бележка и то в срок от ТРИ години. Щото, ако нещо стане на тая от 200 лв и тръгнете да я връщате, охооо  Twisted Evil от 200 кладенци вода ще ви донесат, за да не я сменят!

# 554
  • София
И аз, си купих от възглавничката за гръб. Голям зор, еййй...
Скрит текст:
Да Ви кажа, все едно ги подаряваха - хората ги грабеха, бутаха се, караха се. Едни мощни бабки, направо с лакти си пробиваха път. В Лидл на ул. Опълченска в София, бяха останали 5-6 броя за врат. А, в магазина на бул. Стамболийски в Западен парк, имаше 2-3 за гръб и 5-6 за врат.
Какво да кажа?! Нямам база за сравнение, но си мислех, че ще е по-мощна. Както някой спомена - трябва да легнеш/да се отпуснеш върху нея, за да я усетиш по-силно. Иначе, чувството е много приятно. Не ми хареса, че кабела е малко къс, според моята подредба на стаята. Все пак, не съжалявам, че си я купих. Както се казва "Ни хляб, ни вода иска" Simple Smile Но, ако ще я препоръчвам, ще е само след проба  Peace

Скрит текст:
Днес имах възможност да тествам двата вида възглавница шиатцу- за врат и гръб. Тази за врат е много по-мощна от другата и много по-хубава. Тази за гръб е идеална, ако човек лежи в леглото, но не става за врат. А тази за врат става за гръб  Peace
Определено за мен по-добрият вариант е тази за врат!
И, сега какво? Да се ядосвам ли, че не взех за врат Whistling

Общи условия

Активация на акаунт