Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~32~

• 25 741
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Мичонка,

Скрит текст:
я твоят ашкъм как се е развихрил в кухнята Laughing
 Joy Joy Joy Joy Joy :Тоз генч закъсне,той мъжо и от кога и готви на госпожата Laughing
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug-за епси ви-да не отърва някоя Laughing
Ми ся  да не е по назад Joy Joy Joy решил да й сготви и той Joy Joy Joy напраУ й завиждам благородно на Мичонка Laughing мъжете й царе в кухнята,бре Laughing

# 331
Мичонка,

Скрит текст:
 Joy Joy Joy Joy Joy :Тоз генч закъсне,той мъжо и от кога и готви на госпожата Laughing
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug-за епси ви-да не отърва някоя Laughing
Ми ся  да не е по назад Joy Joy Joy решил да й сготви и той Joy Joy Joy напраУ й завиждам благородно на Мичонка Laughing мъжете й царе в кухнята,бре Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 332
Ади почна се Mr. Green rotfImao

Neslihan Atagül Kadir Doğulu’dan ayrıldı mı?

http://www.netgazetesi.net/neslihan-atagul-kadir-doguludan-ayrildi-mi.html

# 333
Ми дай превод де, или направи преразказ по картинка  Laughing Предполагам питат разделени ли са  Whistling

# 334
Ми дай превод де, или направи преразказ по картинка  Laughing Предполагам питат разделени ли са  Whistling
Айне ойле Laughing

# 335
Хорицата снимат бе, затова нямат време да се фотят и да ходят по заведения, но несъмнено ще преживеят известен разрив в отношенията  Peace

# 336
Хорицата снимат бе, затова нямат време да се фотят и да ходят по заведения, но несъмнено ще преживеят известен разрив в отношенията  Peace
Скрит текст:

Айде пък и ти сега Laughingте са наясно,че няма да са непрекъснато заедно Laughing и тва не е причина да има разрив в отношенията им Laughing

# 337
Мичонка,

Скрит текст:
ама съм късметлийка... вси4ките ми мъжове се скъсват да готвят Joy Joy Joy Joy
Голямо сладур4е ми е Heart Eyes Heart Eyes само тоя мустак да разкара, та да не му гледам менюто по него  Mr. Green

# 338
Мичонка,

Скрит текст:
Голямо сладур4е ми е Heart Eyes Heart Eyes само тоя мустак да разкара, та да не му гледам менюто по него  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Хорицата снимат бе, затова нямат време да се фотят и да ходят по заведения, но несъмнено ще преживеят известен разрив в отношенията  Peace
Скрит текст:

Айде пък и ти сега Laughingте са наясно,че няма да са непрекъснато заедно Laughing и тва не е причина да има разрив в отношенията им Laughing
Васе  Hug Heart Eyes след като са били година и половина нон стоп заедно, разделят се професионално, започват самостоятелни проекти, нови екипи, нови колеги, купони и събирания с тези колеги, неминуемо ще настъпи известно отчуждение в началото Peace После, ако има истински чувства, ще се върнат един към друг, още по-обичайки се  Heart Eyes Ако няма истински чувства - ще се разделят по живо по здраво  Peace

Момчето ни си е купило нова араба  Laughing Айде хаир олсун   bouquet В новия сериал ще получава по 25 000 турски лири на серия  Peace

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 20:54 от Еванджелин

# 339
# 340
Мичонка,

Скрит текст:
Голямо сладур4е ми е Heart Eyes Heart Eyes само тоя мустак да разкара, та да не му гледам менюто по него  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy

# 341
Sevdam Alabora’nın Çekimleri Başlıyor
Endemol Türkiye’nin yepyeni dizisi Sevdam Alabora’nın çekimlerinin ne zaman başlayacağı belli oldu.

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın ana hikayesini yazdığı oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Elçin Sangu, İlker Kızmaz ve Mustafa Avkıran’ın yer aldığı dizi Sevdam Alabora’nın çekimleri 7 Ocak’ta Muğla’da başlıyor.

Yönetmenliğini Aydın Bulut’un üstlendiği ve Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun senaryosunu yazacağı dizi Şubat’ın ilk haftası izleyicisi ile buluşacak.

Sevdam Alabora Şubat’ta atv’de!

С две думи - снимките започват утре - 7 януари, а излъчването на сериите по АТВ - първата седмица на февруари  Peace

# 342
Mr. Green
Васе  Hug Heart Eyes след като са били година и половина нон стоп заедно, разделят се професионално, започват самостоятелни проекти, нови екипи, нови колеги, купони и събирания с тези колеги, неминуемо ще настъпи известно отчуждение в началото Peace После, ако има истински чувства, ще се върнат един към друг, още по-обичайки се  Heart Eyes Ако няма истински чувства - ще се разделят по живо по здраво  Peace
Еве,за това време ,което са били нон стоп заедно, са се опознали достатъчно добре и ако се обичат истински,за никакво отчуждение не може да става дума Laughingпък и те не са на различни планети Laughingот де да знаеме,че не се виждат Laughingтова,че нямат фотки заедно, не означава нищо Laughing
поне това е моето мнение по въпроса Peaceа и честно казано това си е тяхна работа Laughingтова непрекъснато ровене на жълтурковците в личния живот на хората, ич не ми се нрави Mr. Green

# 343
Mr. Green
Еве,за това време ,което са били нон стоп заедно, са се опознали достатъчно добре и ако се обичат истински,за никакво отчуждение не може да става дума Laughingпък и те не са на различни планети Laughingот де да знаеме,че не се виждат Laughingтова,че нямат фотки заедно, не означава нищо Laughing
поне това е моето мнение по въпроса Peaceа и честно казано това си е тяхна работа Laughingтова непрекъснато ровене на жълтурковците в личния живот на хората, ич не ми се нрави Mr. Green
+1 Laughing ама чат пат да пускат по некой сигнал Mr. Green

# 344
Mr. Green
+1 Laughing ама чат пат да пускат по некой сигнал Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy явно са изобретателни нашите хора и не моат ги засекат Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт