Помощ, нямам мляко в едната гърда

• 6 282
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
При мен запушването се оправи с изцеждане на ръка. С помпата също нищо не можех да изцедя, пробвах 3 различни помпи още в болницата. Важно е да изцеждаш правилно на ръка, без да стискаш гърдата, защото така се запушва още повече. Правих и масажи с олио на Веледа за гърди. Първо правиш топъл компрес ( аз използвах бутилка с топла вода) , после масаж и после цедиш на ръка.

# 16
Сминдух има в арабските магазини на Женския пазар, търси го под името Хелбе, или в турски магазин под името 4имен. моето е на прах, слагам по една 4аена льжи4ка в 500мл вряла вода, добавям и мед, зашото вкуса си е кофти, но с мед бива Simple Smile

Пия го от 2 седмици, и наистина много увели4ава лактацията.

Моето дете е на година и  седем месеца, но още като беше на 6м, бяхме болни и двамата и в резултат на това млякото в дясната ми гърда много намаля. Въпреки това успяхме толкова време .

Зълва ми беше с оперирана гърда, сьвсем нямаше мляко в нея и кърми успешно бебето си пове4е от година и половина.

Така 4е не се стресирай.

# 17
Много ви благодаря за подкрепата момичета smile3525. Гърдата успях да я облекча, ходих на лекар заради леката температура и зачервяването, оказа се че съм имала леко повърхностно възпаления, изписа ми Оспамокс. Възможно е да се е получило от опитите да изцеждам на ръка и натиска, на който я подложих. Малката я засука, но и е много трудно да обхване по-голяма част от ареолата, освен това тя сега пуска много малко мляко и тя се дразни и я пуска, но успявам на 3 часа по 10тина мин да я държа на нея за да я стимулира.С другата гърда нямам проблем, тя си цока от нея. Сминдух мъжа ми намери- започвам да го пия. Да попитам, след като 3 дни не беше стимулирана гърдата, и сега от 2 дни вече се суче от нея до колко време би следвало да се увеличава лактацията?

Общи условия

Активация на акаунт