Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 11

• 84 822
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
  • Стара Загора
Здравейте, момичета.

Как да намеря мостри/тестери? В стария сайт ги намирах с търсачката, а сега ми излиза „Няма намерени резултати“.  Confused newsm78

На кое ти трябват? Има ги в бланката за поръчка, ако не си представител да влезна по-късно да проверя.

# 346
Здравейте, момичета.

Как да намеря мостри/тестери? В стария сайт ги намирах с търсачката, а сега ми излиза „Няма намерени резултати“.  Confused newsm78
За консултанти: продажби - актуално от каталога - Форма за поръчка в Каталог 9

# 347
Много благодаря  bouquet
Майка ми е консултант, та използвам нейния профил, за да разглеждам  Simple Smile

# 348
  • София
Момичета интересувам се как мога да заменя даден артилул? Туко що получих пратката си, поръчях една рокля на мама, но мисля че и е малка. Като се прибере ще я измери де но все пак как става това с заменянето? Каква доставка плащам? Артикулът ми беше с безплатна доставка и 25% намаление от бюлетина, дали другата рокля,която ще закупя (същатата един номер по-голяма) ще е с намаление пак? Извинете ако сам прекалила, но до сега нищо не съм връщала или заменяла.
П.с. да похваля бронзанта им за лице и тяло, много ми хареса цвета, малко ми е светъл на мен сякаш, но тъкмо няма да има рисл да прекалявам с него Sunglasses

# 349
Този пост май е за H§M, ако не се лъжа, не за Орифлейм  Grinning

# 350
# 351
Здравейте,
скоро не съм писала, но ето ме за да ви кажа , че постигнах 4% в К8 в който се регистрирах. Много съм щастлива това е поредното доказателство , че усилията се възнаграждават. Сега продължаваме напред и нагоре, при вас как са нещата какво ново ? 
Аз на 09.07 съм на семинар в София на тема " Как да влияеш " на Ликора организиран от Орифрейм , ако някой ходи може да се видим и запознаем там.

# 352
Аз си поръчах фон дьо тена The One след  като прочетох добрите мнения пък ще видим как ще ми седи.

# 353
  • Стара Загора
11 руски каталог

http://www.webconsultant.com.ua/184-oriflame-katalog-11-2015.htm … ign=catalog201511

И още няколко нови продукта

Скрит текст:

# 354
Момичета, да си кажа честно изобщо не съм доволна от фон дьо тена The One. Минимална покривност и много мазен за мен. Веднъж си сложих и го оставих да си стои в шкафа. Сега се чудя какво да го правя  newsm78

# 355
  • Стара Загора
Момичета, да си кажа честно изобщо не съм доволна от фон дьо тена The One. Минимална покривност и много мазен за мен. Веднъж си сложих и го оставих да си стои в шкафа. Сега се чудя какво да го правя  newsm78

И аз бях така в началото, но сега ми е перфектен. Зависи и каква ти е кожата. Ти какъв ефект търсиш - повече покривност ли? newsm78

# 356
Да по- покривен. Аз си използвам Джордани Голд и ми беше добре.

# 357
  • Стара Загора
Да по- покривен. Аз си използвам Джордани Голд и ми беше добре.

Погледни Евърластинг тогава. И Джорданитата не са особени покривни.

# 358
Те не са много покривни, но не са толкова леки като този. Все пак не искам и супер плътен и покривен фон дьо тен, защото все пак е лято.

# 359
  • Стара Загора
Ако на някой му е интересно, писах за новия Дивайн в блога Peace

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2015/07/oriflame-divine-idol-edp.html

Общи условия

Активация на акаунт